Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Autovakanties
dagen

Geniet in het Arlberg gebied in het mooie Oostenrijk o.b.v. halfpension

Hotel Olympia - The Arlberg Family Hotel
Pettneu am Arlberg, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Geniet 4, 6 of 8 dagen in een traditioneel Oostenrijks hotel in het Arlberg gebied in Oostenrijk o.b.v. halfpension

Een vakantie in het Arlberg gebied betekend dat je tijd kunt maken om zowel de grote en kleine sensaties op te zoeken. Verken het landschap en de bergen op verschillende manieren. Ga mountainbiken via de mooiste routes, ga wandelen in de bergen of volg de beekjes die je de weg wijzen. Voor een uitzicht van bovenaf zijn de Arlberger Mountain Railways een unieke mogelijkheid om dit te ervaren! Klimmers komen ook graag naar dit gebied want de smalle en steile klimroutes van St. Anton am Arlberg klinken hun bekend in de oren. In het stadje waar je vlakbij verblijft is er ook het Wellnesspark Pettneu am Arlberg waar je na al die intensieve activiteiten heerlijk kan ontspannen!

Autovakanties
dagen

Geniet in het Arlberg gebied in het mooie Oostenrijk o.b.v. halfpension

Hotel Olympia - The Arlberg Family Hotel
Pettneu am Arlberg, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks koffie, thee, gebak en frisdrank (16.00 – 17.00 uur)
  • Dagelijks 3-gangendiner incl. saladebuffet
  • Dranken bij het avondeten inclusief tot 20.30 uur (bier, wijn mineraalwater en frisdrank)
  • Dagelijks gebruik van het zwembad
  • Inclusief St, Anton Sommercard met leuke kortingen en extra's zoals gratis openbaar vervoer, fakkelwandeling, rit met de kabelbaan etc.
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst

Het Arlberg gebied

Het dorp Pettneu am Arlberg ligt aan de voet van de Riffler, waar je vanaf de top een geweldig uitzicht hebt over de Allgäu en de Alpen. In de omgeving vind je veel klim- en wandelmogelijkheden. Het buurdorp Sankt Anton am Arlberg is niet alleen leuk tijdens een wintersportvakantie, maar ook zeker in de lente, zomer en herfst is het hier heerlijke vertoeven. Het centrum van het dorp wordt gevormd door een schilderachtige straat, waar je veel leuke winkels, sfeervolle restaurants en gezellige bars zijn gevestigd. Vanuit het dorp kun je met een lift naar de bergen. Verken het landschap per mountainbike of ga te voet verder. Eenmaal op de berg geniet je van het adembenemende uitzicht.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Hotel Olympia - The Arlberg Family Hotel
Pettneu 210,
Pettneu am Arlberg, Oostenrijk
Kaart
Pettneu 210, Pettneu am Arlberg, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Dit traditionele hotel is gevestigd nabij de populaire stad Sankt Anton am Arlberg. Elke ochtend wordt er een heerlijk traditioneel ontbijt geserveerd in het restaurant. Verder beschikt het hotel over een receptie, bar, en een lounge. De kamers zijn net als het hotel traditioneel en sfeervol ingericht en beschikken o.a. over een televisie, Wi-Fi, föhn en een eigen badkamer met bad en of douche en eigen toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

St. Anton am Arlberg

Steden
St. Anton Am Arlberg

Het afwisselende landschap rond St. Anton am Arlberg biedt veel mogelijkheden om te wandelen en bergtochten in alle moeilijkheidsgradaties te maken.

See im Paznauntal

Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen, Tours & activiteiten
Kirchstrasse 10

Het skigebied omvat net aan veertig kilometer piste. Voor beginners is het een uitstekend skigebied en sinds de komst van de nieuwe Versingbahn is dit skigebied ook voor een grotere doelgroep geschikt.

Wandelen of mountainbiken in Ischgl

Outdooractiviteiten, Natuur & Parken
6561 Ischgl, Austria

Ischgl staat bekend om zijn uitgebreide netwerk van wandel- en mountainbikepaden. In de zomer kun je de Silvretta Arena verkennen met routes voor alle niveaus. Geniet van de frisse berglucht en de adembenemende uitzichten over de Alpen. Voor een unieke ervaring, neem de kabelbaan omhoog en begin je tocht vanaf een hoger gelegen startpunt.

Ischgl

Steden, Bezienswaardigheden
Angerli 5

Ischgl is een actieve, sportieve en trendy wintersportplaats. Voor échte wintersporters heeft het dorp alles te bieden namelijk, veel pistes, sneeuwzekerheid, een authentiek dorp en uitstekende après-ski.

Ischgl Skyfly

Outdooractiviteiten
Pardatsch-Idalpe 1

Voor de avonturiers is de Ischgl Skyfly een must-do. Deze zipline laat je met een hoge snelheid van de ene kant van het dal naar de andere kant vliegen, waarbij je een spectaculair uitzicht over Ischgl hebt.

Serfaus

Steden, Outdooractiviteiten
Dorfbahnstrasse 75-77

Serfaus is gezegend met veel natuurlijke charme. Het gebied is zeer geschikt voor families met kinderen vanwege de talrijke faciliteiten.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 22.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro