Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Autovakanties
dagen

2-, 4- of 5-persoons appartement in het historisch centrum van Florence

Residence San Niccolò
Florence, Toscane, Italië bekijk op kaart
Geniet van 3, 4 of 5 dagen in in een 2-, 4- of 5-persoons appartement nabij het historische centrum van Florence

Florence is de hoofdstad van Toscane en één van de meest kunstzinnige steden van de Italiaanse regio. Je komt ogen te kort om hier alles te zien. De stad staat vooral bekend om het historische centrum. Je verblijft in een hotel dat op de grens van het centrum ligt en een prachtig uitzicht laat zien bij rivier de Arno. Bezoek tientallen bezienswaardigheden zoals de Cattedrale di Santa Maria del Fiore en het Piazza della Signoria. Loop in de stad uiteraard over de Ponte Vecchio, de oudste brug van de stad. Voor een culinair avontuur kun je op pad gaan in Florence en de vele restaurants en bars opzoeken en heerlijke genieten van Italiaanse keuken. Met liefde maken de Toscanen een heerlijk gerecht voor je klaar!

Autovakanties
dagen

2-, 4- of 5-persoons appartement in het historisch centrum van Florence

Residence San Niccolò
Florence, Toscane, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een 2-, 4- of 5-persoons appartement
  • Inclusief 1 set bed-, bad-, en keukenlinnen
  • Inclusief gas, water en elektra
  • Het hotel heeft prachtig uitzicht op rivier de Arno!
  • Verblijf in het historisch centrum van Florence
  • Verken de prachtige omgeving van Florence
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de accommodatie
  • Tip: bezoek het Santa Croce
Residence San Niccolò
Piazza Piave 1-2,
Florence, Italië
Kaart
Piazza Piave 1-2, Florence, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Op slechts 500 meter van de basiliek van Santa Croce ligt het Residence San Niccolò. In het historisch centrum van Florence en met een uitzicht op rivier de Arno heeft de accommodatie een typisch Italiaanse charme. De appartementen zijn modern ingericht en beschikken o.a. over een volledig uitgeruste kitchenette, airconditioning, zithoek, televisie, telefoon en een eigen badkamer met bad en/of douche en eigen toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 10,00 per dag
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Geen
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Televisie
  • Eethoek
  • Toilet
  • Airconditioning
  • Wi-Fi

Faciliteiten

Lift
Ja
Hoogtepunten

Galleria dell'Accademia

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Via Ricasoli 60, Firenze

Als je in Florence bent, is er geen ontkomen aan dat je David by Michelangelo moet bezoeken! In Galleria dell'Accademia staat de echte, op Piazza della Signoria staat een replica.

Uffizi

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Piazzale Degli Uffizi 6, Firenze

Het paleis Uffizi in Florence is de plek waar één van de oudste en belangrijkste kunstmusea van de wereld is gevestigd. Kom en bewonder werk van Michelangelo of het werk van Botticelli

Palazzo Vecchio

Bezienswaardigheden
Piazza Della Signoria

Palazzo Vecchio is een oud paleis, dat tegenwoordig dienst doet als stadhuis en museum.

Piazza della Signoria

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Della Signoria, Firenze

Piazza della Signoria is één van de belangrijkste pleinen in Florence. Hier komen o.a. Palazzo Vecchio en Uffizi samen. Je voelt de geschiedenis op het plein, wat bewaakt wordt door de stenen leeuwen.

Ponte Vecchio

Bezienswaardigheden, Cultuur, Shoppen
Ponte Vecchio, Firenze

De historische brug in Florence moet u bezoeken. Er zijn vele juweliers te vinden op de brug. De Ponte Vecchio is de enige brug in Florence die tijdens de Tweede wereldoorlog niet vernietigd werd.

Santa Maria del Fiore/Duomo

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo, Firenze

De kathedraal is een echt plaatje om te zien. De grote koepel(Duomo genoemd) is een herkenbaar punt voor Florence. U kunt de hoge toren ook bezoeken en beklimmen

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Geen

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 10,00 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 21.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.80 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro