Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Autovakanties
dagen

Geniet nabij de Franse en Zwitserse grens in het Zwarte Woud incl. ontbijt en wellness

Ringhotel Aparthotel Badblick
Bad Bellingen, Baden-Württemberg, Duitsland bekijk op kaart
3, 4, 5 of 6 dagen in hotel met eigen wellness in het Zwarte Woud nabij de Franse en Zwitserse grens incl. ontbijt en leuke extra's

Bad Bellingen, gelegen in het Zwarte Woud aan de Duitse grens bij Frankrijk, biedt je een onvergetelijke en ontspannen vakantie aan. De stad biedt een uitweg van het dagelijkse leven om jezelf eens goed te laten ontspannen. Geniet in één van de beste thermaalbaden in Duitsland: Balinea Therme. Het thermaalbad beschikt over verschillende soorten wellness en is daarom vrij modern. Niet alleen ontspanning maar ook voor de gezondheid wordt het aangeraden om hierheen te gaan. Maar Bad Bellingen heeft niet alleen maar thermaalbaden. Het beschikt ook over een prachtig landschap dankzij het Zwarte Woud, de wijngaarden en de wandel- en fietsroutes. Niet alleen rustzoekers kunnen hier goed terecht maar ook voor de actieve vakantiegangers is er voldoende te ondernemen. Een dagje buiten Bad Bellingen? Ga dan naar Lörrach en bezoek kasteel Rötteln en de wijngaarden in de omgeving!

Autovakanties
dagen

Geniet nabij de Franse en Zwitserse grens in het Zwarte Woud incl. ontbijt en wellness

Ringhotel Aparthotel Badblick
Bad Bellingen, Baden-Württemberg, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks toegang tot de wellnessfaciliteiten van het hotel met sauna's, zoutgrot met zout uit de dode zee en inclusief thee en fruit
  • Gebruik van badjas en slippers t.w.v. € 10,00 per persoon
  • 1 x dagentree in Balinea Therme (exclusief sauna's) t.w.v. € 15,00 per persoon
  • Een wellnessvoucher t.w.v. € 10,00 per persoon
  • Upgrade naar een suite (o.b.v. beschikbaarheid)
  • KONUS kaart met leuke extra's en kortingen op attracties en activiteiten in de regio en gratis openbaar vervoer in regio Schwarzwald
  • Hotel scoort een 8,0 op Zoover!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: ga de grens over naar het Franse Mulhouse (30 min.) of het Zwitserse Basel (25 min.)
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 17 dagen voor aankomst

Leuke tips in de omgeving

Mulhouse (Frankrijk)
Mulhouse is dé hoofdstad van het zuiden van de Elzas en wordt omgeven door wijngaarden in de omgeving. Deze stad ligt ook dichtbij de Franse/Duitse grens van Duitsland en ligt dichtbij Bad Bellingen. In de stad is van alles te bezichtigen, de vele (technische) musea, stadshuis, het kathedraal en Place de la Réunion met zijn kleurrijke gevels.

Basel (Zwitserland)
Nabij de Zwitserse/Duitse grens en op korte afstand van Bad Bellingen, heb je de toegangspoort van Zwitserland: Basel. Voor elke doelgroep is de stad erg leuk om te bezoeken! Er zijn genoeg bezienswaardigheden in de stad te vinden. Zo heb je diverse musea voor kunst en cultuur, kun je wandelen over de kade langs de Rijn, bezoek de dierentuin Zoo Basel of het Rathaus van Basel. Voor een culinair avontuurtje kun je het beste naar de Markthalle gaan en daar het eten van talloze kraampjes proeven!

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 17 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Ringhotel Aparthotel Badblick
Rehinstrasse 4,
Bad Bellingen, Duitsland
Kaart
Rehinstrasse 4, Bad Bellingen, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In Bad Bellingen, in het zuidelijke gedeelte van het Zwarte Woud ligt het 3*-hotel Badblick. Het ligt op slechts 5 minuten lopen van de warmwaterbronnen van Balinea. Dit is een ultiem uitje voor de ontspanners en ideaal gelegen bij de accommodatie. Het hotel beschikt over een eigen spa, buitenzwembad, ontbijtruimte en een lounge. De kamers zijn ruim en modern ingericht en beschikken o.a. over een televisie, telefoon, kluisje, zithoek en een eigen badkamer met bad en/of douche, föhn en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Hoogtepunten

Guebwiller

Bezienswaardigheden, Steden
Guebwiller

De wijnstad Guebwiller, gelegen aan de rand van de rivier, bezit 3 mooie kerken: de Saint-Légerkerk uit de 12e eeuw, de Dominicanenkerk gesticht in de 14e eeuw en de Notre-Damekerk uit de 18e eeuw.

Freiburg im Breisgau

Steden
Freiburg Im Breisgau

Bezoek hier de Freiburger Münster, de Bächle in het oude stadscentrum of trek er op uit in het Steinwasenpark te midden van de bossen.

Theetijd in Colmar

Eten en drinken
8 Place Du Marché Aux Fruits

Colmar barst van de mooie theehuizen. Bij Jadis et Gourmande ga je terug in de tijd met een dampende kop verse thee en een flink stuk taart voor je neus. The Essence of Tea is een oase van rust. Hier lijkt het levendige centrum mijlenver weg.

Colmar

Bezienswaardigheden, Steden
Colmar

In Colmar zijn vele prachtige bezienswaardigheden te vinden. Bezoek bijvoorbeeld Museum Underlinden, Het kunstwerk Maria met de rozenhaag of De vakwerkhuizen van Colmar.

Wijnroute van de Elzas

Outdooractiviteiten
Route Des Vins D’Alsace

De beroemde Route des Vins d’Alsace slingert van noord naar zuid langs de rijkdommen van deze streek. Vanuit de dorpen lopen vaak wijnpaden die door de wijngaarden kronkelen.

Kasteel van Haut-Koenigsbourg

Kastelen
---

De ultieme beloning na een goede hellingproef. Het kasteel van Haut-Koenigsbourg ligt op 750 meter hoogte en trakteert je op een prachtig uitzicht over de hele Elzas. Voor een paar euro kun je er binnenkijken, kinderen mogen tegen een gereduceerd tarief mee.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.25 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro