Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Autovakanties
dagen

Verblijf in de groene omgeving van Thüringen incl. ontbijt

Soibelmanns Hotel Weimar
Weimar, Thüringen, Duitsland bekijk op kaart
Verblijf 3, 4 of 6 dagen in Weimar in de groene omgeving van Thüringen incl. ontbijt

Soibelmanns Hotel Weimar ligt aan de rand van Weimar, midden in het groene hart van Thüringen. Hier komen cultuurliefhebbers aan hun trekken, want Weimar werd ooit beschouwd als culturele hoofdstad van Europa en er zijn talrijke bezienswaardigheden in de directe omgeving die dit bevestigen. Bijvoorbeeld het stadsmuseum, het tuinhuis van Goethe en het Schillermuseum. Je kunt heerlijke wandelingen maken in de parken en tuinen in de omgeving. Het stadskasteel ligt ook op slechts 4 km afstand, evenals het park aan de Ilm.

Autovakanties
dagen

Verblijf in de groene omgeving van Thüringen incl. ontbijt

Soibelmanns Hotel Weimar
Weimar, Thüringen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 5 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Flesje water op de kamer
  • 1 x per persoon toegang tot het Stadsmuseum Weimar
  • Informatie over de regio
  • Veel parken en kastelen in de omgeving
  • Aan de rand van de stad Weimar
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek de stad Jena
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst

Leuke tips in de omgeving

Stadsmusuem Weimar
De beste manier om meer te weten te komen over de geschiedenis van Weimar, is door een bezoekje te brengen aan het Stadsmuseum. Er is een permanente tentoonstelling die de belangrijkste gebeurtenissen weergeeft over de oprichting van de Republiek Weimar en het aannemen van de grondwet in 1919, vastgelegd in het Duitse Nationaltheater in Weimar. Maar er zijn ook exposities met wisselende thema's, getoond in historische objecten, films, aanplakbiljetten, modellen, medailles en documenten. Vooral de foto's en films zijn indrukwekkend en tonen belangrijke, historische gebeurtenissen.

Bezoek de stad Jena
Jena is een stadsdistrict in het oosten van Duitsland, gelegen aan de Saale in de deelstaat Thüringen. Jena biedt veel mogelijkheden om de natuur te ontdekken. Naast een van de oudste botanische tuinen van Duitsland nodigen ook de historische parkcomplexen "Jenaer Paradies" en "Griessbachscher Garten" je uit tot rusten en ontspannen. Het 100 km lange circuit 'Horizontale' dat rondom Jena door een schilderachtig landschap loopt, is een bijzondere attractie voor wandelaars. Jena is bekend als centrum van de optische industrie. Bekende bedrijven die uit Jena komen zijn Carl Zeiss en Jenoptik. Sinds 1558 is Jena een universiteitsstad. De Friedrich-Schiller-Universität is genoemd naar de dichter Schiller, die er doceerde. De naam van de stad komt ook terug in de Jenaplanschool: de bedenker van dit schoolsysteem, Peter Petersen, kwam uit Jena.

Botanische Tuin Jena
De botanische tuin, die zowel een onderwijs- als onderzoekstuin is, is zeker een bezoekje waard. Op de 4.5 hectare grote oppervlakte groeien ongeveer 12.000 planten uit alle klimaatzones. De in 1586 aangelegde botanische tuin van Jena is na Leipzig de oudste voorziening in zijn soort. Het inspecteurshuis herbergt een gedenkplaats aan Goethe, die zelf actief meewerkte aan de reorganisatie van de tuin. De botanische tuin is gelegen in het centrum van Jena en fungeert als 'het groene long' in een stedelijk klimaat.

Wandelroute Saale Horizontale (Jena)
Er kan rondom Jena ook heerlijk gewandeld worden. De ' Saale Horizontale' is een 72 kilometer lange wandelroute rondom Jena die door een spectaculaire beboste heuvellandschap met prachtige schelpkalkhellingen loopt. Vanaf de 'Saale Horizontale' heb je een prachtig uitzicht over weilanden afgewisseld met groene beukenbossen. Daarnaast zie je in de verte ook de kleine dorpjes, kastelen en paleizen en natuurlijk de traditionele universiteitsstad Jena. Een aanrader voor wandelliefhebbers!

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Soibelmanns Hotel Weimar
Ernst-busse-Straße 4,
Weimar, Duitsland
Kaart
Ernst-busse-Straße 4, Weimar, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Dit hotel heeft een rustige ligging aan de noordelijke rand van Weimar. Het biedt comfortabele kamers, een 24-uursreceptie en uitstekende verbindingen met de snelweg A4. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer. Ook is er in alle kamers gratis Wi-Fi beschikbaar. Er wordt elke ochtend vanaf 06.30 uur een ontbijtbuffet geserveerd met regionale vleeswaren en worstjes.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

De dom van Erfurt

Bezienswaardigheden, Cultuur
Domstufen 1, Erfurt

Kom en bezichtig de gotische, oudste en belangrijkste kerk van Erfurt, de hoofdstad van de deelstaat Thüringen

Dierenpark Memleben

Dierentuinen en aquaria
Moenchsweg 1, Memleben

Op maar 8 minuten verwijderd van Wohlmirstedt ligt het Erlebnistierpark Memleben. Met een tropisch huis, enkele attracties en bijzondere dieren is dit een uitje voor jong en oud!

Natuurpark Saale-Unstrut-Triasland

Natuur & Parken
Unter Der Altenburg 1, Nebra

Eén van de prachtige parken van Saksen-Anhalt. Het nationale park is met zonsopgang en zonsondergang op haar mooist.

Freyburg

Steden
Freyburg

De stad Freyburg ligt in Saksen-Anhalt en is het centrum van de wijnbouwstreek. Proef en ontdek hier wijnen die in Nederland amper te verkrijgen zijn.

Wellness centrum, Kyffhäuser Frankenhausen

Spa en Wellness
August-Bebel-Platz 9,bad Frankenhausen/kyffhäuser

In Kyffhäuser-Therme kunt u heerlijk een dag gaan ontspannen. Geniet van de vele massages, baden onder het genot van een drankje.

Burg Querfurt

Bezienswaardigheden, Cultuur
Querfurt

De grootste burcht in midden-Duitsland. Kom meer te weten in het kasteel zelf of eet heerlijke lokale gerechten in het restaurant.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 per huisdier per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro