Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Autovakanties
dagen

Verblijf aan de rivier de Neckar in het wijnstadje Heilbronn incl. ontbijt

HARBR. hotel Heilbronn
Heilbronn, Baden-Württemberg, Duitsland bekijk op kaart
Geniet 3, 4, 5 of 6 dagen in het wijnstadje Heilbronn aan de rivier de Neckar incl. ontbijt

Verblijf in de oudste wijnstad van Württemberg, Heilbronn. Het hotel is gelegen aan de prachtige oevers van de Neckar, omringd door de spectaculaire Alpen. Dit pittoreske stadje staat bekend om de fijne wijn en de schitterende architectuur. Struin door de stad en bekijk het gotische stadhuis en enkele andere bezienswaardigheden. Daarnaast leent de omgeving zich uitstekend voor mooie wandel- en fietstochten. Geniet van het prachtige uitzicht, de heuvels en wijngaarden in het Heilbronner Land. Maar ook een romantische wandeling langs de oevers van de Neckar mag niet ontbreken tijdens je bezoek. Bij zomerse temperaturen strijk je neer op het zand strand van Hip Island. Heilbronn staat ook bekend om het enorme ondergrondse netwerk van zoutmijnen. Südwestdeutsche Salzwerke is een van de grootste zoutproducenten van Europa. Neem deel aan een rondleiding, waarbij je maar liefst 180 meter ondergronds gaat! Maar ook een bezoek aan een plaatselijke wijnmakerij mag zeker niet ontbreken! Heilbronn beweert de beste wijn in de hele Neckar-vallei te produceren. Sluit je dag af op het terras van het hotel. Met prachtig uitzicht op de omgeving onder het genot van een heerlijk glas lokale wijn!

Autovakanties
dagen

Verblijf aan de rivier de Neckar in het wijnstadje Heilbronn incl. ontbijt

HARBR. hotel Heilbronn
Heilbronn, Baden-Württemberg, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Toegang tot het wellnesscentrum van het hotel
  • Een ideale omgeving voor wandel- en fietstochten
  • 15 minuten wandelen van het strandje Hip Island
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan een wijnmakerij in de omgeving!
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 23 dagen voor aankomst

Leuk om te doen:

Breng een bezoek aan Kasteel Heidelberg (68km)
Een aanrader in de omgeving is de historische stad Heidelberg. Met 45 minuten rijden ben je in het centrum van de historische Altstadt. Het historische centrum ligt tussen de oude stenen brug en het op een heuvel gelegen kasteel. Struin door de authentieke straatjes met huizen met luiken voor de ramen en barokke gevels. Breng een bezoek aan het imposante kasteel van Heidelberg. Niet alleen het kasteel is indrukwekkend, daarnaast is er een apothekersmuseum en vind je er het grootste wijnvat ter wereld.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 23 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
HARBR. hotel Heilbronn
Im Zukunftspark 12,
Heilbronn, Duitsland
Kaart
Im Zukunftspark 12, Heilbronn, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In wijnstad Heilbronn ligt op een prachtige locatie aan de rivier de Neckar, HARBR. hotel Heilbronn. Iedere ochtend staat er in het restaurant een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Daarnaast beschikt het hotel over een fitnessruimte, een sauna, maak je gratis gebruik van Wi-Fi en is het hotel voorzien van een dakterras met prachtig uitzicht. Alle kamers zijn geïnspireerd op een zeevaartthema en voorzien van een flatscreen-tv, een bureau en airconditioning. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een föhn en een toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 10,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 8,00 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Heilbronn

Steden
Heilbronn

Heilbronn aan de Neckar: de stad leeft van en met de rivier. Maar er soms ook op, want er is hier een echt theaterschip en tevens het enige drijvende podium in heel Zuid-Duitsland.

Schloss Ludwigsburg

Bezienswaardigheden, Cultuur
Schlossstraße 30

Schloss Ludwigsburg is één van de grootste barokke paleizen in Europa en dateert uit de 18e eeuw. Binnen bevinden zich prachtige barokke zalen en buiten mooie paleistuinen.

Naturpark Neckartal-Odenwald

Natuur & Parken
Kellereistraße 36

Één van de grootste natuurparken in Baden-Württembergs. Uiterst geschikt om heerlijk te wandelen of fietsen.

Mercedes-Benz Museum

Musea
Mercedesstraße 100

Ben je een echte autoliefhebber? Dan ben je bij dit museum aan het goede adres! Er worden maar liefst 160 verschillende auto's van Mercedes-Benz tentoongesteld. Er vinden rondleidingen plaats waarbij je alles te weten komt over de geschiedenis van Mercedes-Benz.

Neues Schloss

Bezienswaardigheden, Cultuur
Schloßplatz 7

Het Neues Schloss is een groot kasteel in laat-barokke stijl. Vroeger werd hier gewoond door de graven van Württemberg. Rondleidingen in het gebouw worden bij uitzondering gegeven.

Schloss Solitude

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken, Musea
Solitude 21

Het Schloss Solitude werd gebouwd in de 18e eeuw als jachtslot voor de hertog van Württemberg. Door de jaren heen heeft het slot op vele manieren dienst gedaan.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 8,00 per huisdier per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 10,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro