Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Sauerland
dagen

Geniet in een 4*-hotel in Sauerland incl. ontbijt

Berghotel Hoher Knochen
Schmallenberg, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Geniet 3, 4, 5 of 6 dagen in een 4*-hotel in het prachtige Sauerland incl. ontbijt

Degene die voor het eerst naar het Schmallenberger Sauerland komt (bestaande uit de gemeenten Schmallenberg en Eslohe), belandt in een totaal andere wereld, ver weg van de dagelijkse sleur. De stad Schmallenberg en de omgeving zijn een waar prentenboek met erg veel sfeer. Zo is er ook het gehele jaar genoeg te beleven. Je kunt er heerlijk wandelen en fietsen in de omgeving of van de wellness genieten. Winterberg is voor verschillende activiteiten niet erg ver weg gelegen van Schmallenberg. Voor cultuur kun je bij verschillende plekken meerdere bezienswaardigheden vinden. Tijdens een wandeling kun je prima een bezienswaardigheid eraan toevoegen.

Sauerland
dagen

Geniet in een 4*-hotel in Sauerland incl. ontbijt

Berghotel Hoher Knochen
Schmallenberg, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Fles mineraalwater op de kamer
  • Sauerland card voor gratis gebruik van openbaar vervoer in de omgeving en korting op attracties en bezienswaardigheden
  • Hotel scoort een 8,2 op Zoover!
  • Hotel ligt ca. 10 kilometer van Winterberg af!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek de stad Frankenberg!
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 17 dagen voor aankomst

Leuke tips in de omgeving

Korbach
Laat je betoveren door de bijzondere charme van Korbach. De middeleeuwse vestingwerken, indrukwekkende gotische kerken, pakhuizen en het raadhuis zijn getuigen van traditie, macht en rijkdom van de enige Hanzestad van Hessen. Niet alleen kun je er cultuur en geschiedenis vinden, de stad heeft een gezellig stadscentrum. Het is een uitgestrekt voetgangersgebied met leuke boetiekjes, winkels en restaurants waar je kunt genieten van onbeperkt winkelgenot.

Frankenberg
Er zijn hier talloze bezienswaardigheden die op je wachten! Bezoek o.a. het voormalige cisterciënzerklooster St.-Georgenberg waar nu een museum in is gevestigd. De gotische Liebfrauenkirche of het Thonetmuseum. Het historisch centrum biedt ook moderniteit. Zo kun je er heerlijk shoppen in de vele boetiekjes die er zijn. Voor gezinnen is het leuk om het Wildpark te bezoeken!

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 17 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Berghotel Hoher Knochen
Hoher Knochen 1,
Schmallenberg, Duitsland
Kaart
Hoher Knochen 1, Schmallenberg, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Dit 4*-hotel in Schmallenberg ligt op een prachtige locatie met een panoramisch uitzicht die de omgeving laat zien. In het restaurant van het hotel kun je genieten van een dagelijks ontbijtbuffet en traditionele gerechten uit het Sauerland. Voor een drankje neem je plaats aan de bar. Er zijn verschillende faciliteiten in het hotel zoals een binnenzwembad, lounge, fitnessruimte en meerdere wellnessfaciliteiten. De kamers zijn voorzien van een televisie, telefoon, minibar, kluisje, Wi-Fi en een eigen badkamer met bad en/of douche, föhn en een toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsenstalling
Ja
Pooltafel
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Wintersportmuseum

Musea
Neuastenberger Strasse

In het Westdeutches Wintersport Museum kan je de geschiedenis en ontwikkeling van de skisport in de regio Hochsauerland bekijken.

Zomerrodelbaan Winterberg

Outdooractiviteiten
Kapperundweg

Bij deze activiteit word je in een slee op wieltjes omhoog getrokken, waarna je aan een avontuurlijke afdaling begint. Je kunt de snelheid bepalen met het gashendel op de slee.

Kletterwald

Outdooractiviteiten
Am Waltenberg

In het Kletterwald Winterberg kan je op een hoogte van één tot maar liefst elf meter een prachtig klim en klauterparcours afleggen.

Winterberg

Steden
Winterberg

Winterberg is een kleine stad in het hoge Sauerland in het Rothaargebergte en wordt omgeven door bergen met een hoogte tot 842 meter.

Panoramabrug Winterberg

Outdooractiviteiten
Kappe - An Der Bobbahn

De Panorama Erlebnis Brücke biedt een combinatie van activiteiten (klimmen en wandelen) gecombineerd met een fraai panoramisch uitzicht over Winterberg.

St. Georg Skischans

Bezienswaardigheden, Tours & activiteiten
St. Georg Sprungschanze

De St. Georg Skischans is het icoon van Winterberg. De springschans bevindt zich in de skiliftcarrousel. Er zijn geregeld wedstrijden en er wordt veelvuldig op getraind ‘Skiclub Winterberg’. De schans wordt niet alleen ’s winters gebruikt maar ook in de zomer. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van skimatten.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 per huisdier per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro