Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Campingvakanties
dagen

Geniet op een 4*-camping in Umag in Istrië aan de kust

Camping Park Umag
Umag, Istrië, Kroatië bekijk op kaart
Geniet 4, 6, 8 of 15 dagen op een 4*-camping in Umag in Istrië aan de kust

Verblijf met het hele gezin in een eigen Mobile Home op de 4*-Camping Park Umag in Istrië aan de Adriatische kust. Vanaf de camping ben je direct aan zee met heerlijke ligbedden voor het zonnebaden of neem een heerlijke frisse duik in het zee water. Geen zee liefhebber? Geen paniek! De camping biedt een zoetwaterzwembad met een kinderbadje erbij. Maak een prachtige wandeling langs de zee of door de parken in de omgeving. Wil je een dagje shoppen of cultuur snuiven? Dan is het centrum van Pula de ideale plek! Vooral op gebied van cultuur is hier veel te beleven. In dit centrum vind je een van de best bewaarde amfitheaters van de wereld. Geniet 's avonds van een heerlijke barbecue aan zee, eigen kookkunsten op de veranda of plof neer bij het restaurant van de camping.

Campingvakanties
dagen

Geniet op een 4*-camping in Umag in Istrië aan de kust

Camping Park Umag
Umag, Istrië, Kroatië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in 6-persoons Mobile Home
  • Inclusief gebruik van gas, water en elektriciteit
  • Direct aan de Adriatische kust
  • Bezoek nabijgelegen plaatsen Umag (ca. 9km) en Novigrad (ca. 8km)
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Tip: bezoek het centrum Pula (ca. 102km)
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 17 dagen voor aankomst

Tips voor tijdens je verblijf

Poreč (ca. 25km) is een van de meest populaire vakantie bestemmingen van Kroatië. Het heeft een goede balans tussen het nachtleven, gezinsactiviteiten, sportaanbod en stranden. De prachtige binnenstad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Graag zetten wij een aantal bezienswaardigheden voor je op een rijtje:

Eufrasiusbasiliek
In het oude stadscentrum vind je vele prachtige bezienswaardigheden waaronder de Eufrasiusbasiliek. Ook deze staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. In de baseliek vind je prachtige mozaïeken en historische schilderingen maar je kunt ook de toren beklimmen en een bijzonder mooi uitzicht over de stad bewonderen.

Poreč watervallen
Vanuit Poreč kun je makkelijk de Krka watervallen of Nationaal Park Plitvice bezoeken. Je kan dit met een excursie doen of hier zelf heen gaan met de auto. Het is een schitterend natuurpark met watervallen, riviertjes, beekjes en nostalgische gebouwen. Het water is super helder, je ziet er veel vissen en verschillende kikkers.

De historische stad Pula (ca. 102km) is de grootste stad van het Kroatische schiereiland Istrië en een geliefde vakantiebestemming. Niet alleen door de rijke cultuur maar ook door het milde klimaat, de prachtige ongerepte landschappen en de vele stranden met de heldere zee. De stad staat bol van bezienswaardigheden waaronder het beroemde amfitheater. Dit is een van de grootste Romeinse arena's die bewaard is gebleven. Oorspronkelijk vonden er gladiatorengevechten plaats, maar vandaag de dag wordt de arena gebruikt voor opera-, toneelvoorstellingen, rockconcerten en het Kroatische filmfestival. In de kelders is een tentoonstelling te zien over de olijventeelt en de wijnbouw in Romeinse tijden. Ook de stranden in de omgeving zijn allemaal adembenemend mooi. Bezoek zeker het Ambrela strand, het Havajsko strand en het Valovine strand!

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 17 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Camping Park Umag
Ladin gaj 132a (Karigador),
Umag, Kroatië
Kaart
Ladin gaj 132a (Karigador), Umag, Kroatië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De 4*-Camping Park Umag ligt in het plaatsje Umag in de welbekende regio van Kroatië, Istrië. De camping is direct gelegen aan de Adriatische Zee aan een strand met ligbedden. De camping is voorzien van een receptie, restaurant, terras en zwembad. De Mobile Home zijn standaard voorzien van een terras met tuinmeubilair, keuken met koffie- en theefaciliteiten en magnetron, zithoek en eigen badkamer die is uitgerust met een douche, wastafel en toilet. Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar bij de camping.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€1,00 per dag
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€16,00 per huisdier per dag (alleen in 3-kamer mobile home classic CMA4P2)
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Restaurant
  • Midgetgolf
  • Terras
  • Tennisbaan
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Magnetron
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Toilet
  • Airconditioning
Hoogtepunten

Zoutmagazijnen van Magazen, Grando en Montfort

Bezienswaardigheden
Sečovlje Saltworks

Deze voormalige zoutmagazijnen werden tussen 1820 en 1845 door Napoleon gebouwd. Vandaag de dag wordt er geen zout meer gewonnen, maar kunt u er o.a. tentoonstellingen bekijken.

Porec

Eten en drinken, Steden
Zagrebačka Ul. 2

Porec is een levendig havenstadje aan de westkant van het schiereiland Istrië. De beroemde Eufrasiusbasiliek in Poreč staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Piran

Steden
Tartinijev Trg 1

Deze mooie kustplaats is gelegen aan de Golf van Triëste. Met vele bezienswaardigheden en een prachtige oude stadsmuur kijkt u uw ogen uit.

Strunjan Klif

Natuur & Parken
Strunjan

In dit bijzondere natuurpark zijn zoutpannen, wetlands en rietvelden gelegen aan de monding van de rivier Dragonja.

Izola

Steden
Trg Republike 1

Op dit voormalige eiland wordt voornamelijk Italiaans gesproken. Met vele hotels, leuke festivals en een gezellige haven, is het een populaire plaats onder toeristen.

Dinopark Funtana

Attractieparken
Funtana

Dinopark Funtana is een leuke bestemming voor een spannend en afwisselend uitstapje. Dinopark Funtana is het eerste en het grootste themapark in Kroatië. Bewonder een show, bekijk de (bewegende!) dino's en ervaar de verschillende attracties.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplicht en dienen ter plaatse te worden voldaan:

  • Waarborgsom € 100,00 per verblijf
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hier gebruik van wenst te maken kun je hiervoor contact opnemen met ons service center:

  • Eindschoonmaak Standaard € 40,00 per accommodatie (indien niet zelf schoongemaakt wordt dit bedrag van je borg ingehouden).
  • Eindschoonmaak Premium en Plus € 50,00 per accommodatie (indien niet zelf schoongemaakt wordt dit bedrag van je borg ingehouden).
  • Babybed of kinderstoel € 3,00 per stuk
  • Bedlinnen 2-persoonsbed € 20,00 per set
  • Bedlinnen 1-persoonsbed € 15,00 per set
  • Handdoeken € 10,00 per set
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€16,00 per huisdier per dag (alleen in 3-kamer mobile home classic CMA4P2)

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€1,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.30 - 13.00 & 19.00 - 21.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro