Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Campingvakanties
dagen

Camping in het heuvelachtige landschap van de Luxemburgse Ardennen

Camping Val d'Or
Enscherange, Wiltz, Luxemburg bekijk op kaart
Verblijf 4, 5, 8 of 11 dagen in een safaritent op een camping in de Ardennen in Luxemburg o.b.v. logies

Camping Val d’Or is een charmante en gastvrije camping in het noorden van het groothertogdom en is gelegen in Luxemburg. Dat de camping midden in de natuur ligt kun je merken aan de bosrijke omgeving en het riviertje de Clerve. Het riviertje is ondiep en daarom ideaal voor de kids om in te spelen. Daarnaast vermaken de kinderen zich met de tafeltennis, een potje jeu de boules met het gezin of in één van de speeltuinen. Het heuvelachtige landschap van de Ardennen maakt een fietstocht tot een zware onderneming, maar met een E-bike of mountainbike is het extra genieten van het prachtige landschap en de hoogteverschillen. Wandelen en kanoën kun je hier ook uitstekend! Op slecht 25 km van de camping is het stuwmeer Esch sur Sûre (21km). Maak een mooie kanontocht, neem een verkoelende duik of ga heerlijk relaxen in de zon. Wil je wat meer avontuur? Vlakbij Vianden vind je klimpark Tree Climber, tevens zijn hier meer outdoor activiteiten mogelijk. Tijdens je verblijf in Luxemburg mag een bezoek aan een kasteel natuurlijk niet ontbreken! In Vianden (28km) vind je het grootste kasteel van Luxemburg. Wil je er een dagje op uit om te winkelen? Breng dan een bezoek aan het overdekte winkelcentrum Knauf in Pommerloch (21km) of Massen (25km). Iets verder weg kun je winkelen in de hoofdstad Luxemburg (67km).

Campingvakanties
dagen

Camping in het heuvelachtige landschap van de Luxemburgse Ardennen

Camping Val d'Or
Enscherange, Wiltz, Luxemburg bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 7 of 10 overnachtingen
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Verblijf in een sfeervol ingerichte safaritent
  • Een ideale omgeving voor mooie wandel- en fietstochten
  • Camping omgeven door de prachtige natuur van de Ardennen
  • Camping 21 km gelegen van het stuwmeer Esch sur Sûre
  • Gratis gebruik van Wi-Fi op het park
  • Gratis parkeren bij het park
  • Tip: breng een bezoek aan de hoofdstad Luxemburg (67km)
Camping Val d'Or
2 Um Gaertchen,
Enscherange, Luxemburg
Kaart
2 Um Gaertchen, Enscherange, Luxemburg
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Camping Val d’Or is een charmante en gastvrije camping in het noorden van het groothertogdom. De camping is in 2018 overgenomen door de Nederlandstalige Dirkjan en Liesbeth. De camping is gelegen midden in de natuur Het animatieteam zorgt voor leuke activiteiten voor jong en oud. Met de tafeltennistafel, een jeu de boulesbaan, een voetbal- en een volleybalveld kan er voldoende aan sport gedaan worden op de camping zelf. Kinderen kunnen zich vermaken in één van de speeltuintjes of de waterspeelplaats. Liefhebbers van avontuur kunnen een kano huren in de omgeving van de camping. Voor een hapje en een drankje kun je terecht in de kantine, terwijl de kids zich vermaken in de zandbank. Je verblijf in een safritent van alle gemakken voorzien. De safaritent beschikt over een keuken, een luifel met terras en 2 slaapcabines.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 5,00 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Restaurant
  • Wasserette
  • Kidsclub / animatie
  • Terras
  • Minimarkt
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Château de Clervaux

Bezienswaardigheden
Clervaux

Château de Clervaux is een kasteel gelegen in Clervaux die drie musea herbergt. Hier is onder andere de fototentoonstelling 'Family of Man' te vinden.

Esch-sur-Sûre

Bezienswaardigheden, Cultuur, Steden
10 Rue De La Poste

Esch-sur-Sûre is omgeven door bergen en schilderachtig gelegen aan het meanderende riviertje de Sûre. De stuwdam van Esch-sur-Sûre zorgt er voor dat de Sûre een paradijs is voor watersporters.

Kasteel Vianden

Bezienswaardigheden
Montée Du Château

Het kasteel van Vianden werd van de 11e tot in de 14e eeuw op de fundamenten van een Romeins kasteel en een Karolingisch refugium gebouwd.

Bastogne

Bezienswaardigheden, Steden
Bastogne

Bastogne in de Belgische Ardennen staat bekend om de winkels, oorlogsmusea en monumenten ter nagedachtenis aan de Slag om de Ardennen in 1944-1945: het Ardennenoffensief.

Het dal van de zeven kastelen

Bezienswaardigheden, Cultuur, Natuur & Parken
De Eisch

In het dal van de Eisch staan zeven kastelen. De kastelen variëren van 13e-eeuwse ruïnes tot 17e-eeuwse kastelen. Het dal is bereikbaar met de auto, de fiets of te voet.

Natural Park Le Hérou

Natuur & Parken
Rue Du Hérou 61

Of je nu van wandelen, mountainbiken of klimmen houdt, Le Hérou is de perfecte bestemming. Dit natuurpark heeft gevarieerde paden en loodrechte rotspartijen met uitzicht over de meanderende rivier de Ourthe.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplicht en dienen ter plaatse te worden voldaan:

  • Waarborgsom € 50,00 per accommodatie
  • Toeristenbelasting € 3,00 p.p.p.n.
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel wanneer je van deze producten gebruik wilt maken, neem dan contact op met ons service center. Deze kosten dienen bij aankomst te worden voldaan:

  • Lakenpakket € 8,00 per persoon
  • Kinderset (kinderstoel + campingbedje) € 2,00 per nacht
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 5,00 per huisdier per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro