Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Campingvakanties
dagen

Luxe Villatent op 5*-familiecamping in de Franse Loirevallei

Les Bois du Bardelet
Poilly-Lez-Gien, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk bekijk op kaart
Verblijf met het hele gezin in een luxe villatent op een 5*-familiecamping in de Franse Loirevallei o.b.v logies

Verblijf met het hele gezin op de prachtige 5*-familiecamping in de Franse Loirevallei. De camping is gelegen tussen de groene heuvels en bossen, meren en uitgestrekte wijngaarden. Ga op ontdekken door de streek vol geschiedenis, met prachtige kastelen en historische dorpen. Je kunt dit prima doen te voet, per fiets of met de auto. Maak bijvoorbeeld een mooie fietstocht langs de wijngaarden en leer het gebied op een fantastische manier kennen. Er is qua speelplezier voldoende te beleven op de camping; tafeltennistafels, een jeu de boules baan, een volleybalveld, een trampoline en diverse speeltoestellen zorgen er voor dat je je niet hoeft te vervelen. De sportieveling kan vlakbij de camping paardrijden, kanoën of de omgeving verkennen via uitgestippelde wandelroutes. Neem een duik in het zwembad of breng je dag door aan de oevers van het meer. Voor de visliefhebber zijn er voldoende mogelijkheden om een hengeltje uit te werpen. Vive la France!

Campingvakanties
dagen

Luxe Villatent op 5*-familiecamping in de Franse Loirevallei

Les Bois du Bardelet
Poilly-Lez-Gien, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Verblijf in een luxe villatent met eigen sanitair
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Camping direct gelegen aan het meer
  • In het hoogseizoen is er een animatieteam aanwezig
  • Gratis gebruik van Wi-Fi op het park
  • Gratis parkeren bij de accommodatie
  • Tip: breng een bezoek aan het kasteel Sully-sur-Loire
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 16 dagen voor aankomst

Tips in de omgeving

Bezoek de kastelen van de Loire
Te beginnen met het meest iconische en beroemde kasteel; Kasteel Chambord. Bekend door zijn vele torens en schoonstenen. Neem de tijd om dit gigantische kasteel te bezoeken, je kunt namelijk 50 van de 426 kamers bezichtigen. In Amboise zijn ook twee kastelen te vinden waaronder het koninklijk museum met een verzameling gotische en renaissancistische meubels, en het kasteel van Clos Lucé, dit was het vakantieverblijf van de koningen. Maar sla ook zeker het kasteel van Villandry niet over. Dit kasteel staat ook bekend om zijn prachtige tuinen.

Nantes
Neem een duik in het avontuurlijke Nantes. Je vindt hier wederom een prachtig kasteel, het kasteel van de hertogen van Bretagne, Maar er is meer. Denk bijvoorbeeld aan het middeleeuwse dorpje Sancerra in het zuiden van Orléans, dit is zeker de moeite waard. Je vindt hier 3000 hectare aan wijngaarden. Je kunt de wereldberoemde wijnen proeven in de kelders van de wijndomeinen met daarnaast een lekker stukje Franse geitenkaas.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 16 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Les Bois du Bardelet
Route de Bourges,
Poilly-Lez-Gien, Frankrijk
Kaart
Route de Bourges, Poilly-Lez-Gien, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Les Bois du Bardelet is een 5*-camping in de Franse Loirevallei. De camping is een echte familiecamping waar voor jong en oud van alles te doen is! Neem een duik in het buitenzwembad met glijbaan of in het binnenzwembad. De allerkleinsten vermaken zich in het overdekte en verwarmde waterspeeltuin. Daarnaast beschikt de camping over een tennisbaan, een sportterrein en een visvijver. Kom tot rust in het de wellnessruimte terwijl de kinderen zich vermaken bij de kidsclub en met het animatieteam leuke activiteiten ondernemen. Iedere ochtend kun je terecht in het kleine campingwinkeltje voor verse broodjes en een aantal basisproducten. Heb je geen zin om te koken? Neem dan plaats in het restaurant voor een diner.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 40,00 per huisdier pe verblijf
Hoogtepunten

La Charité-sur-Loire

Bezienswaardigheden, Steden
La Charité-Sur-Loire

Deze middeleeuwse stad staat vooral bekend vanwege zijn Klooster en de wekelijkse markt die zich iedere zaterdag bevindt op het bekende plein. Tevens staat de stad op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Orléans

Bezienswaardigheden, Steden, Musea, Cultuur
1 Rue Du Mail S

De stad Orléans staat bekend om Jeanne d'Arc. Jeanne d'Arc is een nationale heldin van Frankrijk. In het centrum van Orléans staat daarom ook een ruitersstandbeeld van Jeanne d'Arc.

Kathedraal van Bourges

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Place Etienne Dolet

Deze kathedraal uit de 12e eeuw is geklasseerd bij het werelderfgoed van de UNESCO. Het bijzondere aan deze kathedraal is dat ze geen dwarsschip heeft.

Bourges

Steden
Bourges

In Moulins vind je middeleeuwse bezienswaardigheden en vele musea. Maar ook voor de winkelliefhebber heeft de stad genoeg te bieden.

Chateau Chambord

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Le Château

Chateau Chambord werd gebouwd door koning Frans I, die overleed voordat het kasteel in 1566 werd voltooid. Met zijn 440 kamers is Chateau Chambord één van de grootste kastelen langs de Loire.

Nevers

Steden
Nervers

Nevers is een stad vol geschiedenis. Bewonder het Paleis en de vele kerken. Wandel langs de Loire en geniet van het prachtige landschap dat u hier ziet.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplichtte kosten dienen ter plaatse betaald te worden:

  • Lokale heffingen €0,40 p.p.p.n.
  • Waarborgsom € 300,00 per accommodatie
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hiervan gebruik wenst te maken kun je contact opnemen met ons Service Center. Je ontvangt daarna een e-mail met betaalinstructies vanuit Villatent.

  • Babypakket € 25,00 per verblijf
  • Bedlinnen € 15,00 per persoon
  • Kachel € 50,00 per verblij
  • Voorkeursboeking € 20,00 per aanvraag
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 40,00 per huisdier pe verblijf

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.40 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro