Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Steden dichtbij
dagen

Boutique hotel in hartje Rotterdam

Le Petit Marin Boutique Hotel
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
2 of 3 dagen in een heerlijk boutique hotel in hartje Rotterdam

Een gloednieuw hotel in het centrum van havenstad Rotterdam! Voel je thuis dankzij een gezellige en warme sfeer en laat je avontuur beginnen. Zoek de gezellige winkelstraten op en slenter heerlijk door de stad heen. Geniet dan gelijk van de mooie architectuur om je heen. Verken de bijzondere haven van Rotterdam, geniet van een prachtig uitzicht op de Euromast of proef de lekkerste producten in de Markthal. Struin over de Afrikaanse Savanne en sta oog in oog met de giraffen bij Diergaarde Blijdorp. Ontdek de stad, laat je inspireren en proef de lekkerste gerechten in trendy restaurants.

Steden dichtbij
dagen

Boutique hotel in hartje Rotterdam

Le Petit Marin Boutique Hotel
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen o.b.v. logies
  • Hotel gelegen op loopafstand van het centrum
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek de Markthal of Diergaarde Blijdorp
Le Petit Marin Boutique Hotel
Graaf Florisstraat 68-70,
Rotterdam, Nederland
Kaart
Graaf Florisstraat 68-70, Rotterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Le Petit Marin Hotel, gelegen in de groene Graaf Florisstraat van Rotterdam West, is een charmant boetiekhotel dat rust en intimiteit biedt op slechts een steenworp afstand van het bruisende Henegouwerplein. Als het kleinere broertje van Le Marin Boutique Hotel, onderscheidt het zich met stijlvol ingerichte kamers en persoonlijke service, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor wie de stad wil verkennen maar ook waarde hecht aan een vredige slaapomgeving.

Let op: De minimale leeftijd voor het inchecken in dit hotel is 23 jaar.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Omliggende straten of parkeergarage Tiendplein
Parkeerkosten
Ja, afhankelijk van de parkeerplek
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Fietsverhuur
Ja
Hoogtepunten

Rotterdam

Steden
Stationsplein 1, Rotterdam

In de grote havenstad Rotterdam kan er eindeloos geshopt worden. Voor jong en oud is dierentuin Diergaarde Blijdorp 7 dagen per week open.

Diergaarde Blijdorp

Dierentuinen en aquaria
Blijdorplaan 8

Diergaarde Blijdorp is één van de grotere dierentuinen van Nederland. Bizons in Noord-Amerika, wolven in Europa en de kamelen op de Mongoolse steppe: ze zijn er allemaal.

Boijmans van Beuningen Depot

Musea
Museumpark 18

Stap binnen in het eerste publiek toegankelijk kunstdepot ter wereld. Hier zijn meer dan 150.000 kunstwerken verzameld en tentoongesteld. Scan via de app QR-codes van kunstwerken, sla ze op en maak je eigen kunstverzameling.

Koopgoot

Shoppen
Koopgoot

Deze winkelstraat (goot) ligt deels onder de grond van de hoger gelegen Coolsingel. Hierdoor wordt het verkeer in de binnenstad minder opgehouden door het winkelend publiek.

Maritiem Museum Rotterdam

Musea
Leuvehaven 1

Wandel door zes eeuwen Nederlandse Maritieme geschiedenis. Met een gigantische collectie en vele activiteiten is er voor zowel grote als kleine avonturiers veel te beleven.

Euromast

Bezienswaardigheden
Parkhaven 20

De toren met zijn spitse mast is een symbool voor de stad. Door middel van een glazen lift is het hoogste punt (180 meter) bereikbaar voor publiek.

Belangrijke informatie

Let op: De minimale leeftijd voor het inchecken in dit hotel is 23 jaar.

Parkeren

Omliggende straten of parkeergarage Tiendplein

Parkeerkosten

Ja, afhankelijk van de parkeerplek

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 6.5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro