Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Vakantieparken in Nederland
dagen

FLASHDEAL!⚡ Vakantiepark Dierenbos incl. toegang Beekse Bergen!

Vakantiepark Dierenbos
Vinkel, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
FLASHDEAL!⚡ Weekend of midweek in een bungalow of lodgetent op Vakantiepark Dierenbos incl. toegang Beekse Bergen én meer!

Beleef een leuke vakantie met het hele gezin! De bosrijke Brabantse omgeving van Vakantiepark Dierenbos biedt zowel ontspanning als gezelligheid. In en om het park bevinden zich vele faciliteiten waarmee je vakantie nóg leuker wordt! Zo is er een overdekt zwembad met waterglijbaan en jetstream. Bovendien beschikt het park over fietsverhuur, midgetgolf, een supermarkt, bowlingbanen en een speelweide. Bij je verblijf is een AttractiePas inbegrepen, waarmee je tijdens je verblijf gratis én onbeperkt toegang hebt tot zes attractieparken!

Let op! Deze deal is te boeken t/m 17 april!

Let op! Wanneer je deze actie boekt met kinderen, geef dan bij het opmerkingenveld in het boekingsproces de leeftijden door.

Vakantieparken in Nederland
dagen

FLASHDEAL!⚡ Vakantiepark Dierenbos incl. toegang Beekse Bergen!

Vakantiepark Dierenbos
Vinkel, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3 of 4 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een 4-persoons Bungalow Fazant of 6-persoons Luxe Lodgetent Pauw
  • Inclusief bedlinnen, AttractiePas en eindschoonmaak
  • Onbeperkt toegang tot o.a. Safaripark Beekse Bergen en Dierenrijk
  • Overnachten nabij de boerderijdieren
  • Vele faciliteiten aanwezig voor jong en oud!
  • TIJDELIJK BOEKBAAR
  • Gratis gebruik van Wi-Fi op het park
  • TIP: ook boekbaar in de meivakantie!
Activiteiten op Vakantiepark Dierenbos:
  • Ga kijken bij de boerderijdieren zoals de hangbuikzwijntjes, alpaca’s, pony's, geitjes en Vlaamse reuzen konijnen. Het animatieteam staat klaar om samen met de kleine gasten de dieren te verzorgen en te knuffelen.
  • Je kunt genieten van de natuur door een wandeling te maken of een skelter of fiets te huren (op basis van beschikbaarheid). En vergeet natuurlijk niet de diverse outdoor speeltuinen.
  • Daag elkaar uit voor een potje midgetgolf en doe mee aan activiteiten die in het park georganiseerd worden.
  • Ontmoet Jibo de Eekhoorn, de vrolijke en nieuwsgierige mascotte. Hij is regelmatig in het park te vinden en kan niet wachten om de kleinste gasten te begroeten.

Springkussenfestival

Beleef van 1 april t/m 31 mei het allerleukste Springkussenfestival bij Dierenbos. Ontdek samen met de mascotte Jibo de vele verschillende springkussens, betreed de stormbaan en glij letterlijk je vakantie in. Met wel méér dan 10 outdoor springkussens belooft dit uren springplezier! Zowel aan de kleintjes als de grotere kids is gedacht en naast de springkussens zijn er verschillende spelletjes te spelen.
Het springkussenfestival is geopend op woensdag, zaterdag en zondag en tijdens alle feestdagen & vakanties.

Vakantiepark Dierenbos
Vinkeloord 1,
Vinkel, Nederland
Kaart
Vinkeloord 1, Vinkel, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Vakantiepark Dierenbos is een waar paradijs voor de echte dierenliefhebbers. Zie de dieren in de verschillende dierenverblijven of ga voor interactie op de kinderboerderij. Maar dat is nog lang niet alles! Het enthousiaste dierenverzorgers & animatieteam zorgt voor een gevarieerd programma. Van de diertjes ’s ochtends mee wakker maken tot dansen, knutselen en marshmallows roosteren bij het kampvuur. In de grote speeltuin kunnen de kinderen zich uitleven met de klimtoren, de familieglijbaan en andere speeltoestellen. Of win jij liever van de hele familie tijdens een potje bowlen of midgetgolf? In de Mini Market kun je terecht voor o.a. verse broodjes, beleg en vergeten boodschappen, maar je kan ook heerlijk buiten op het terras naast de geitenweide vertoeven. Krijg je er geen genoeg van? Kom dan gezellig lunchen en dineren in ons restaurant.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag € 40,00 per verblijf (alleen mogelijk in Bungalow Fazant, Chalet Eekhoorn max. 1 huisdier per accommodatie)
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Bowlingbaan
  • Restaurant

Faciliteiten

Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Kasteel Heeswijk

Musea
Kasteel 4

Geniet hier van een rondleiding in het kasteelmuseum en maak een wandeling over het landgoed langs eeuwenoude boerderijen en de grillige rivier de Aa.

Sportiom

Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen
Victorialaan 10

Kom zwemmen in dit subtropisch zwemparadijs! Glij van één van de vele glijbanen of ga een rondje schaatsen op de schaatsbaan (17 oktober t/m 20 maart). Ook bestaat er de mogelijkheid om te lasergamen.

Sint-Janskathedraal

Bezienswaardigheden, Cultuur
Torenstraat 16

De Sint-Janskathedraal heeft een rijke historie en wordt beschouwd als hoogtepunt van de stad. Ontdek hoe twee kerken één zijn geworden, en kom alles te weten over de geschiedenis.

's-Hertogenbosch

Steden
's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch heeft een prachtig historische centrum. In de stad zijn vele musea en bezienswaardigheden te vinden, de meeste zijn te vinden in het centrum.

Het Noordbrabants Museum

Musea, Bezienswaardigheden
Verwersstraat 41

Hier kom je alles te weten over de cultuur en geschiedenis van Noord-Brabant. De Romeinse archeologie, de Zuid-Nederlandse schilderkunst en eigentijdse kunst en design.

Stedelijk Museum 's Hertogenbosch

Musea, Bezienswaardigheden
De Mortel 4

Dit museum is te vinden in het centrum van de stad. Bewonder hier beeldende kunst en design. Het is een zeer levendig museum met een collectie van keramiek en sieraden.

Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel wanneer je van deze producten gebruik wilt maken, neem dan contact op met ons service center:

  • Handdoeken (1 grote en 1 kleine) € 6,95 per persoon
  • Opgemaakte bedden € 6,95 per persoon
  • Keukendoekenpakket € 6,00 per pakket
  • Servicepakket € 13,95 per persoon (opgemaakte bedden, handdoeken- en keukendoekenpakket)
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag € 40,00 per verblijf (alleen mogelijk in Bungalow Fazant, Chalet Eekhoorn max. 1 huisdier per accommodatie)

Belangrijke informatie

AttractiePas
Met de AttractiePas ontvang je onbeperkt toegang tot 6 dagattracties en korting op diverse uitjes in de omgeving. Na je verblijf wordt de AttractiePas een kortingspas. Je krijgt tot een jaar na je verblijf 25% korting op de entree van alle 6 dagattracties. Het blijft dus nog even genieten na je vakantie!

De 6 dagattracties:

  • ZooParc Overloon (50 autominuten vanaf Vakantiepark Dierenbos)
  • AquaZoo Leeuwarden (145 autominuten vanaf Vakantiepark Dierenbos)
  • Safaripark Beekse Bergen Hilvarenbeek (30 autominuten vanaf Vakantiepark Dierenbos)
  • Speelland Beekse Bergen Hilvarenbeek (30 autominuten vanaf Vakantiepark Dierenbos) (gesloten van november t/m maart)
  • Dierenrijk Nuenen (40 autominuten vanaf Vakantiepark Dierenbos)
  • Luchtvaartmuseum Aviodrome (80 autominuten vanaf Vakantiepark Dierenbos)

Voorwaarden AttractiePas

  • Onbeperkt toegang tot Safaripark Beekse Bergen voor gasten van Vakantiepark Dierenbos.
  • De AttractiePas is geldig tijdens het gehele verblijf. Bij Klimrijk Brabant krijg je met de AttractiePas 50% korting op klimmen! (Telefonisch reserveren vereist).
  • Eventuele parkeerkosten/uitrijmunten zijn niet bij de AttractiePas inbegrepen.
  • De AttractiePas is persoonsgebonden.
  • Met een bezoek aan een Libéma Vakantie- of Attractiepark met de AttractiePas ga je akkoord met de parkregels die bij de entree beschreven worden en waarvan je bij binnenkomst een exemplaar krijgt.
  • Kinderen tot 3 jaar hebben gratis toegang tot de dagattracties.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

10.00 - 16.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.75 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro