Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Campingvakanties
dagen

Verblijf op een 4*-camping nabij de kust in Toscane

Camping Park Albatros
San Vincenzo, Toscane, Italië bekijk op kaart
Verblijf met het hele gezin 8, 11, 15 of 22 dagen op een 4*-camping in een stacaravan of een mobile home nabij de kust van Toscane

Midden in het hart van Toscane, gelegen in de schaduw van een pijnbomenbos ligt 4*-camping Park Albatros is. Voor zon en strand zit je goed hier goed, met een kleine wandeling ben je al op het strand en kun je genieten van de oneindigheid van de zee. Op de camping is er voor jong en oud van alles te doen! Kinderen vermaken zich prima is het waterpark en er is volop animatie aanwezig. Vanaf Camping Park Albatros kun je alle kanten op. Het prachtige Toscaanse landschap is ideaal te ontdekken per fiets of met een mooie wandeling. Onderweg geniet je van een prachtig uitzicht. In de omgeving kun je verschillende wijngaarden bezoeken en de lokale wijn proeven! Breng een bezoek aan de jachthaven en het levendige centrum van San Vincenzo, maak een tocht naar de pittoreske haven van Portoferraio op het eiland Elba en plan een dagje uit en ontdek alle charmes van Italië, dankzij Florence en Pisa op minder dan 2 uur rijden van de camping.

Campingvakanties
dagen

Verblijf op een 4*-camping nabij de kust in Toscane

Camping Park Albatros
San Vincenzo, Toscane, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7, 10, 14 of 21 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een volledig ingerichte stacaravan of mobile home
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Camping 800 meter gelegen van het strand
  • Animatie voor jong en oud aanwezig
  • Fietsen te huur bij de receptie (tegen betaling)
  • Breng een bezoek aan de grote steden Florence (ca. 151km) , Pisa (ca. 95km) en Lucca (ca. 116km)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in openbare ruimtes
  • Gratis parkeren bij de accommodatie
  • Tip: maak een uitstapje naar het eiland Elba!
Tips voor tijdens je verblijf!

Piombino
Het is zeker de tijd en moeite waard om Piombino te bezoeken. Niet alleen voor de veerboot die naar de eilanden Elba en Sardinië gaat maar ook vanwege de stad zelf. Piombino heeft een interessante geschiedenis. Wist je bijvoorbeeld dat het zusje van Napoleon hier enige jaren de vorstin was? En dat Piombiono een rijke ijzer- en staalindustrie kent? Leer de geschiedenis en cultuur kennen en bezoek verschillende bezienswaardigheden zoals de paleizen, het uitzichtpunt Piazza Bovio, prachtige fonteinen en een oud gedeelte van het militaire complex Torrione e Rivellino!

Boottocht naar het Eiland Elba
Het eiland Elba is zeker een aanrader wanneer je voorbij de kust van Italië wilt gaan. Vanuit de haven van Piombino kun je op de veerboot stappen die je naar het eiland brengt. Op het eiland vindt je nog talrijke overblijfselen van de Etruskische beschaving. Bezoek de vele bezienswaardigheden om het eiland te leren kennen. Wat ook erg leuk is, is het veelzijdige en verrassend leuke waterpretpark Acqua il Parc en het Cavallino Matto. Daar is het werkelijk één groot feest voor jong en oud.

Florence
Florence is de hoofdstad van Toscane en één van de meest kunstzinnige steden van de Italiaanse regio. Er is hier genoeg te beleven. De stad staat vooral bekend om het historische centrum. Bezoek verschillende bezienswaardigheden zoals de Cattedrale di Santa Maria del Fiore en het Piazza della Signoria. Loop in de stad uiteraard over de Ponte Vecchio, de oudste brug van de stad. Voor een goede wandeling volg je de vele straatjes om unieke plekjes te vinden!

Camping Park Albatros
Località Pineta di Torrenuova,
San Vincenzo, Italië
Kaart
Località Pineta di Torrenuova, San Vincenzo, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Camping Park Albatros is een 4*-familiecamping gelegen midden in het hart van Toscane, Italië. De camping is gelegen in een rustige omgeving in de schaduw van een pijnbomenbos. Met 800 meter lopen ben je al op het strand en de Middellandse Zee. Daarnaast beschikt de camping over maar liefst vijf zwembaden voor eindeloos zwemplezier. Tijdens je verblijf op Camping Park Albatros kom je niets te kort. In het winkelcentrum zijn diverse winkels met o.a. een pizzeria, ijssalon en een snoepwinkel. Voor de kinderen is er genoeg te doen! De Jungle Tour is een mooi klimparcours bij de speeltuin op Park Albatros. Tevens kun je met de hele familie een potje midgetgolf spelen, voetballen of een middagje paardrijden. Voor de kleintjes is er een speeltuin en een kidsclub. Sluit je avond af met een de voetjes van de vloer bij de kinderdisco.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Restaurant
  • Wasserette
  • Kidsclub / animatie
  • Midgetgolf
  • Terras
  • Minimarkt
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Magnetron
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Toilet
  • Airconditioning
Hoogtepunten

San Gimignano

Steden
San Gimignano

San Gimignano is een middeleeuws, ommuurd stadje. Het is het bekendste bergdorp van Toscane.

Vespa en Piaggio museum

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Viale Rinaldo Piaggio

Het bedrijf Piaggio werd in 1884 opgericht door Rinaldo Piaggio en produceerde aanvankelijk onderdelen voor de scheepvaart en later voor de trein- en vliegtuigindustrie.

Siena

Steden
Siena

Siena is misschien wel de meest fotogenieke stad van Toscane, met het schelpvormige Piazza del Campo en de prachtige Duomo

National Museum of the Royal Palace

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Lungarno Antonio Pacinotti 46

Het nationaal museum van Pisa bevat een interessante collectie kunst en standbeelden. Zeker de moeite waard om te bezoeken als je in Pisa bent.

Orto botanico di Pisa

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken
Via Luca Ghini 13

Het is de oudste botanische tuin ter wereld, opgericht op aandringen van Cosimo I de’Medici in het jaar 1544. Opvallend in de Botanische tuin is het oude botanische instituut dat in zijn geheel bekleed is met schelpen.

Pisa

Steden, Bezienswaardigheden, Cultuur
Largo Parlascio 3

De zeer bezienswaardige Italiaanse stad Pisa ligt in de regio Toscane. Wereld beroemde gebouwen zoals de scheve toren en de kathedraal trekken jaarlijks miljoenen toeristen naar Pisa.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten
  • Waarborgsom: € 100,00 per accommodatie per verblijf (borg)
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. De kosten dienen bij reservering te worden voldaan.

  • Bedlinnen € 5,00 per pakket
  • Kinderstoel € 2,00 per dag
  • Kinderbedje € 2,00 per nacht
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 09:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro