Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Campingvakanties
dagen

4*-camping nabij de kust tussen Barcelona en Tarragona

Camping Vilanova Park
Vilanova i la Geltrú, Catalonië, Spanje bekijk op kaart
Verblijf 8, 11, 15 of 22 dagen op een 4*-camping nabij de kust tussen Barcelona en Tarragona o.b.v. logies

Eerst een duik in het grote zwembad en daarna fietsend naar het strand! Deze Spaanse camping ligt op nog geen 5 kilometer van de Spaanse kust. Vanuit de zwembaden op de heuvel zie je de Middellandse Zee al liggen. Midgetgolfen met de kinderen? Op camping Vilanova Park ligt een mooie minigolfbaan. Of geniet op het terras met een wijntje. Na een bezoek aan het wellnesscomplex natuurlijk. Het uitstapje dat je niet mag missen? Een bezoek aan Barcelona! Recht voor de camping stopt een bus die je rechtstreeks naar deze wereldstad brengt. Ook leuk op nog geen halfuurtje rijden vanaf de camping: het megapretpark PortAventura. Daar vind je tientallen achtbanen en andere attracties! Je hoeft je hier geen moment te vervelen!

Campingvakanties
dagen

4*-camping nabij de kust tussen Barcelona en Tarragona

Camping Vilanova Park
Vilanova i la Geltrú, Catalonië, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7, 10, 14 of 21 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een volledig ingerichte stacaravan of mobile home
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Spectaculaire zwembaden en wellnesscentrum
  • Animatieteam aanwezig op de camping
  • Camping wordt beoordeeld met een 8,9 op Zoover!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren op het park
  • Tip: fietsend naar het centrum of strand van Barcelona!
Tips voor tijdens je verblijf

Sagrada Familia
De Sagrada Familia is misschien wel de belangrijkste bezienswaardigheid van de stad. De wereldberoemde Katholieke Basiliek is ontworpen door de net zo beroemde architect Antoni Gaudi. Tot op de dag van vandaag wordt er nog steeds gebouwd aan de kerk. Naar verwachting zal de kerk in 2030 afgerond worden.

De Ramblas
De wereldberoemde Ramblas mag uiteraard niet vergeten worden tijdens je bezoek aan Barcelona. Dit is namelijk dé winkel- en flaneerstraat van de stad. Al wandelend over deze straat zal je je vergapen aan bloemen- en krantenkiosken, fonteinen, terrassen, locals, levende standbeelden en nog veel meer!

Eet Tapas zo veel en zo vaak mogelijk!
Spanje en tapas gaan natuurlijk hand in hand. Het geroezemoes van gezelligheid, de vrolijke kleuren van de schaaltjes, de geur van knoflook, het klinken van glazen... dit is wat je kunt verwachten als je een tapasrestaurant bezoekt. Ben jij wel een gezelligheidsdier? Geniet van Patatas Bravas, Calamares en Croquetas en maak er een gezellig avond van!

Camping Vilanova Park
Ctra Arboç BV-2115, 2.5,
Vilanova i la Geltrú, Spanje
Kaart
Ctra Arboç BV-2115, 2.5, Vilanova i la Geltrú, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De groene terrassencamping Park Vilanova ligt in een natuurlijke omgeving. Het terrein kent flinke hoogteverschillen. Het strand van de Costa de Barcelona ligt op vier kilometer afstand, je fietst hier binnen een kwartiertje naartoe. De camping heeft een mooi zwembad met glijbanen en een wellnesscentrum. Tegen betaling kun je gebruikmaken van de gym, midgetgolf, springkussen en tennisbanen. Verder is er een trapveldje en tafeltennis. Voor jong en oud is er van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat entertainment. Bij de supermarkt kun je verse groenten en fruit krijgen, maar ook brood en andere levensmiddelen. Ook zijn er een restaurant en een bar waar je terechtkunt voor een hapje en een drankje. Je verblijft in een luxe stacaravan voorzien van alle gemakken, zoals o.a. airconditioning, een keuken, eigen badkamer en je eigen terras met meubilair.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Wasserette
  • Kidsclub / animatie
  • Midgetgolf
  • Terras
  • Tennisbaan
  • Minimarkt
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Magnetron
  • Televisie
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Toilet
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Castillo de Tamarit

Cultuur, Stranden
Cami Castell De Tamarit

Het prachtige strand wat zich naast het beroemde Castillo de Tamarit bevindt is een erg romantische plek. Geniet hier van een prachtig uitzicht.

Port de Barcelona

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Wijken
Port Of Barcelona

De Haven van Barcelona is net zo oud en belangrijk als de stad zelf. Aan het begin van de Ramblas bevindt zich de oude “plezier” haven ‘Port Vell’. U vindt hier diverse excursies en goede restaurants, barretjes en terrassen. Ook is er een groot winkelcentrum ‘Maremàgnum’ te vinden en Europa’s grootste aquarium gevuld met zes miljoen liter zeewater.

Camp Nou

Musea
C. Aristides Maillol 12

Camp Nou is het thuisstadion van FC Barcelona en het stadion is het derde grootste voetbalstadion in de wereld na de stadions in Sao Paulo, Brazilië en Mexico-City. U kunt het bijbehorende museum bezoeken of uiteraard een voetbalwedstrijd.

Font Màgica Montjuïc

Cultuur, Bezienswaardigheden, Musea
Plaça De Carles Buïgas 1

Tijdens de Grote Wereldtentoonstelling van 1929 werd er iets spectaculairs gebouwd: de Font Màgica Montjuïc. De fontein is tot vandaag de dag een van de populairste toeristische bestemmingen van Barcelona en een van de mooiste fonteinen in de wereld. Overdag is het er rustig, maar na zonsondergang komt de fontein tot leven.

Casa Milà

Cultuur, Bezienswaardigheden, Musea
Provença, 261-265

Casa Milà is een gebouw met appartementen, in de straat Carrer d’Olot vlakbij Parc Güell. Zoals zo vele werken van Gaudí, is ook dit weer een bijzonder stuk. Hoewel het gebouw op een hoek staat, ervaart u de hoekzijde als één geheel. Binnen in het gebouw vindt u fresco’s, reliëfs en twee binnenpleinen geheel in stijl.

Casa Batlló

Bezienswaardigheden, Musea
Passeig De Gràcia

Het kleurrijke Casa Batlló, een woning uit de negentiende eeuw dat later in modernistische stijl herbouwd werd, is een van de vele meesterwerken van Gaudí in Barcelona. Het interieur van het gebouw is al even uitzonderlijk als de indrukwekkende buitenkant.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplicht en dienen bij aankomst contant te worden voldaan:

  • Waarborgsom € 100,00 per accommodatie
  • Toeristenbelasting € 1,00 p.p.p.n.

  • Waarborgsom: € 100,00 per accommodatie per verblijf (borg)

Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. De kosten dienen bij reservering te worden voldaan.

  • Bedlinnen pakket €5,00
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 09:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro