Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Autovakanties
dagen

Halfpension in het historische Ispra met uitzicht op het Lago Maggiore

Hotel Europa Ispra
Ispra, Lago Maggiore, Italië bekijk op kaart
Verblijf 4, 6, 8 of 15 dagen in het historische centrum van Ispra met uitzicht op het Lago Maggiore o.b.v. halfpension

Op een rustige locatie direct aan het Lago Maggiore, biedt Hotel Europa in Ispra alle comfort die je wenst en een prachtig uitzicht op het meer vanaf het terras of je kamer. Voor het hotel ligt een aanlegsteiger voor excursies op het Lago Maggiore en een gezellige toeristenhaven. Neem een duik in het meer of relax op het zandstrand op slechts ca. 50 meter van het hotel! Breng een middagje op het water door met een waterfiets die je kunt huren. In voor meer actie? Ook windsurfen behoort hier tot de mogelijkheden! In het centrum van Ispra kun je de tuin van Villa Castelli bezoeken, waar tegenwoordig het stadhuis gevestigd is. Kenmerkend zijn ook de diverse rijke woningen van de vorige eeuw, met grote tuinen, een vakantiebestemming voor vermogende families in de omgeving. Dagje naar een grote stad? Milaan ligt op slechts een uurtje rijden!

Autovakanties
dagen

Halfpension in het historische Ispra met uitzicht op het Lago Maggiore

Hotel Europa Ispra
Ispra, Lago Maggiore, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 3-gangendiner
  • Hotel ligt direct aan het Lago Maggiore
  • Wandelen over de promenade langs het meer!
  • Milaan ligt op ca. 70 km rijden
  • Hotel wordt beoordeeld met een 8,5 op Zoover!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: waterfietsen op het Lago Maggiore!
Een dagje onderweg?

Breng een bezoek aan de prachtige stad Milaan! Na iets langer dan een uur met de auto, of twee uurtjes met de trein, sta je midden in het centrum! Iedereen kent Milaan natuurlijk als dé modestad met haar vele winkels, maar de stad heeft veel meer te bieden. Zo vindt je er vele musea met werk van Italiaanse kunstenaars, fraaie bouwwerken, en vele gezellige restaurants waar je kunt genieten van de heerlijke Italiaanse keuken!

Hotel Europa Ispra
Via Al Porto 68,
Ispra, Italië
Kaart
Via Al Porto 68, Ispra, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Europa staat in het historische centrum van Ispra en biedt uitzicht op het Lago Maggiore. Het hotel staat bij de pier van de veerboten naar de Borromeïsche eilanden en Stresa. Het restaurant van het hotel biedt uitzicht op het meer en heeft een terras. Alle kamers van het Europa hebben een eigen balkon met uitzicht op het meer of de tuin van het hotel. Elke kamer beschikt over gratis Wi-Fi, airconditioning en een televisie met satellietzenders. Je kunt gratis parkeren bij het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, o.b.v. beschikbaarheid
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Mindervalidekamers
Ja, op aanvraag.
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Parco Villa Pallavicino

Natuur & Parken
Via Sempione Sud 8

In Stresa ligt het Parco della Villa Pallavicino, een Engels park met eeuwenoude bomen en bloemen (rozen, azalea's, rododendrons en magnolia's).

Isola Bella

Bezienswaardigheden
Isola Bella

Isola Bella is het beroemdste van de 3 Borromeïsche eilanden in het Lago Maggiore. Debarokke Italiaanse tuinen zijn aangelegd op 10 terrassen die samen een stompe piramide vormen.

Pallanza

Steden
Via Crocetta 8

Pallanza is een gemoedelijk stadje met een mooie boulevard en op de Piazza Garibaldi een grote keus aan cafe's, restaurants en winkeltjes.

Kabelbaan Mottarone

Natuur & Parken, Bezienswaardigheden
Mottarone

De kabelbaan brengt u in 20 min. naar de top van de Mottarone. De berg wordt beschouwd als een natuurlijk balkon door het 360° panoramisch uitzicht over de Povlakte naar de Alpen.

Varese

Steden
Via Carlo Giuseppe Veratti 11

Varese heeft een heel eigen stedenbouwkundig plan doordat het is ontstaan uit een reeks van kastelen die geleidelijk om de stad heen werden gebouwd.

Grotte di Rescia

Natuur & Parken, Outdooractiviteiten
Via Porlezza 63

Grotte di Rescia is een grot ontstaan door de natuurlijke slijtage van het water. Het is een goed onderhouden grot die u naar de waterval st. Gulia leidt.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 per huisdier per nacht

Mindervalidekamers

Ja, op aanvraag.

Parkeren

Ja, o.b.v. beschikbaarheid

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro