Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Autorondreis
dagen

Autorondreis in de voetsporen van Goethe en Schiller in Dresden en Weimar

Best Western Macrander Hotel
Offenbach am Main, Frankfurt, Duitsland bekijk op kaart
8-daagse autorondreis in de voetsporen van Goethe en Schiller in Dresden en Weimar inclusief ontbijt

Ervaar het centrum van Duitsland in de voetsporen van de klassiekers van de Duitse poëzie en literatuur. Tijdens deze geweldige rondreis, kom je langs prachtige natuurlandschappen zoals Rhön, het Thüringer Woud en het romantisch Elbtal. De rijke geschiedenis en culturele bezienswaardigheden maken de regio interessant en belangrijk. Over belangrijk gesproken, de Duitse keuken heeft dé lekkerste gerechten. Proef de aardappelschotels en schnitzels in combinatie met moezelwijn en leer Duitsland van top tot teen kennen!

Let op: Je reist op eigen gelegenheid naar Duitsland waar je aan deze rondreis begint.

Autorondreis
dagen

Autorondreis in de voetsporen van Goethe en Schiller in Dresden en Weimar

Best Western Macrander Hotel
Offenbach am Main, Frankfurt, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen in uitstekende 3- en 4*-hotels
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x toegang tot de Taunus Therme bij Best Western Macrander
  • 10% korting op drankjes in de bar bij Best Western Macrander
  • Bij aankomst in het 2e hotel een flesje water op de kamer
  • 1 x toegang tot het stadsmuseum van Weimar
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij de hotels
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst

Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1 - Frankfurt/Kaiserlei
Je verblijft de aankomende twee nachten in Best Western Macrander

Vandaag ben je op eigen gelegenheid aangekomen bij Best Western Macrander. Met zijn moderne design voldoet het 4-sterrenhotel aan alle verwachtingen. Bestel een drankje bij de hotelbar en rust uit van de rit.

Dag 2 - Frankfurt/Kaiserlei
Vandaag begin je je dag met een heerlijk ontbijt! Op deze prachtige, tweede dag bezoek je de Taunus Therme bij Best Western Macrander. Verder kun je de dag zelf invullen naar wens. Ga langs bij het Goethe-Museum, neem een kijkje bij de Zwinger en bewonder de opnieuw opgebouwde kerk de Frauenkirche. Frankfurt am Main heeft als bijnaam ‘Mainhattan’. Het is net als Rotterdam een stad vol moderne architectuur en indrukwekkende wolkenkrabbers. Het historische centrum is geheel gerenoveerd, er zijn unieke musea en Alt-Sachsenhausen is niet alleen een schilderachtige wijk maar heeft ook veel cafés, restaurants en andere uitgaansgelegenheden. Genoeg leuke dingen om te doen in Frankfurt!

Dag 3 - Frankfurt/Kaiserlei - Weimar (ca. 280 km)
Je verblijft de aankomende twee nachten bij Comfort Hotel Weimar

Na het ontbijt vertrek je naar Weimar. Onderweg naar Weimar kun je een omweg maken naar de Beierse Rhön, langs de reisroutes van Goethe of kun je een bezoek brengen aan het wintersportcentrum in Oberhof in het Thüringer Woud. Wanneer je aankomt in het hotel, kun je lekker tot rust komen!

Dag 4 - Weimar
Na het ontbijt is er alle tijd om Weimar te ontdekken. Weimar is dé culturele hub van de Duitse regio Thüringen. Het stadje is immers een belangrijk knooppunt van kunst en cultuur. Grote artiesten, schrijvers en kunstenaars vanuit heel Europa komen hier langs! Publieke stadstochten zijn hier gratis en vertrekken driemaal per dag vanaf het toeristencentrum op het Marktplein. Meld je vooraf wel bij het centrum. De rondleidingen zijn alleen in het Duits.

Dag 5 - Weimar - Dresden (ca. 200 km)
Je verblijft de aankomende drie nachten bij Quality Hotel Dresden West

Na het heerlijke ontbijt vertrek je naar Dresden. Het merengebied de Saale en de Elbe-vallei begeleiden jou naar Dresden. Onderweg kom je langs de Koninklijke Porseleinfabriek in Meissen, het is dan ook zeker de moeite waard om even te stoppen en het eerste porseleinfabriek van Europa te aanschouwen in de showroom.

Dag 6 t/m 8 - Dresden
Deze drie dagen heb je de tijd om Dresden en zijn omgeving beter te leren kennen. Beklim de Frauenkirch voor het perfecte panorama, bewonder een levensgrote porseleinen parade van vorsten genaamd de Fürstenzug. Bezoek de grootste schatkist van Europa, de Grüne Gewölbe. Wandel of maak een fietstocht in de Dresden Elbe Vallei en stop bij de wijngaarden bij Schloss Wackerbarth.

Let op: Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.

Je ontvangt de gegevens van de rondreis uiterlijk 2 weken voor vertrek. Geef bij de boeking je adres gegevens door. Je ontvangt de vouchers van de hotels en de extra's (indien van toepassing) per post.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Best Western Macrander Hotel
Strahelbergerstraße 12,
Offenbach am Main, Duitsland
Kaart
Strahelbergerstraße 12, Offenbach am Main, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Dit 4-sterrenhotel in Offenbach am Main biedt een kleine sauna en een fitnessruimte, 50 parkeerplaatsen, 127 kamers met koffie- en theefaciliteiten en 7 conferentiezalen. Met de S-Bahn reis je zonder overstappen naar het centrum van Frankfurt. Alle kamers van het Best Western Macrander Hotel Frankfurt/Kaiserlei hebben een minibar, satelliet-tv en gratis Wi-Fi. In het restaurant van het Stephan worden regionale en internationale gerechten geserveerd. Voor cocktails, snacks en bier kun je terecht in Stephan's bar & lounge, of bij mooi weer in de tuin. Het Best Western Macrander Hotel Frankfurt/Kaiserlei ligt op 4 minuten lopen van het S-Bahnstation Offenbach-Kaiserlei.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Binnenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Op aanvraag
Wellnessfaciliteiten
Ja
Hoogtepunten

Kerstmarkt Frankfurt

Kerstmarkt
Römerberg 26

De kerstmarkt in Frankfurt is een van de grootste en mooiste in Duitsland. Op deze kerstmarkt staan meer dan 240 kraampjes.

Frankfurt am Main

Steden
Frankfurt Am Main

Frankfurt is een moderne stad met een mooie mix van oude, historische pleinen en panden en hippe wolkenkrabbers. Maak een boottocht over de Main, de grootste rivier in de stad.

Main Tower Frankfurt

Bezienswaardigheden
Neue Mainzer Str. 52-58

Geniet van het prachtige uitzicht over Frankfurt vanaf het panoramaterras op het dak van de één na hoogste wolkenkrabber van de stad.

Opel fabriek Rüsselsheim

Bezienswaardigheden
Friedrich-Lutzmann-Ring 1

Opel werd ruim 110 jaar geleden werd in Rüsselsheim opgericht. Neem een kijkje achter de schermen door middel van een rondleiding in de oudste Opel fabriek.

Gutenberg Museum

Musea
Liebfrauenstraße 5

Dit museum vernoemd naar Johannes Gutenberg, uitvinder van Schwarze Kunst (boekdrukkunst). U krijgt hier een mooi beeld van de ontwikkeling van diverse schrift- en drukwerkkunsten.

Wiesbaden

Steden, Bezienswaardigheden
Rheinstrasse 42

Wiesbaden staat bekend om zijn warmwaterbronnen. Veel mensen geloven dat ze een heilzame werking hebben, vroeger werden namelijk deze bronnen gebruikt door de Romeinen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Mindervalidekamers

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro