Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Campingvakanties
dagen

Geniet van een vakantie in Tarn et Garonne in Zuid-Frankrijk

Camping Fargogne
Puygaillard de Quercy, Tarn-et-Garonne, Frankrijk bekijk op kaart
Verblijf 4, 5, 8, 11 of 15 dagen in een safaritent op camping in Tarn et Garonne in Zuid-Frankrijk

Verblijf met het gezin op de Camping Fargogne dat zich bevindt in de regio Tarn et Garonne in het zuiden van Frankrijk. Op de camping vind je een leuke goede sfeer met oase van rust en plezier voor zowel ouders als de kinderen. Begin je dag goed met heerlijk verse broodjes die te verkrijgen zijn op de camping en geniet in het zonnetje op eigen terras. Met een ligging in de bossen en de groene omgeving maak je prachtige wandelingen en fietstochten door de adembenemende natuur. Voor een dagje er tussenuit is een bezoek aan het historische centrum Montauban een echte aanrader! In dit centrum vind je meerdere musea die je terugnemen naar de middeleeuwse geschiedenis van de stad, een kathedraal, winkels en veel gezellige terrassen waar je kunt neerploffen voor een heerlijke lunch.

Campingvakanties
dagen

Geniet van een vakantie in Tarn et Garonne in Zuid-Frankrijk

Camping Fargogne
Puygaillard de Quercy, Tarn-et-Garonne, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 7, 10 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een volledig uitgeruste Safaritent
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Camping op Zoover beoordeeld met een 8,7!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi op het park
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Tip: bezoek het centrum Montauban
Camping Fargogne
1455 Route de Puycelci,
Puygaillard de Quercy, Frankrijk
Kaart
1455 Route de Puycelci, Puygaillard de Quercy, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De Camping Fargogne ligt in de Tarn et Garonne, een prachtig departement in het zuiden van Frankrijk. Op de camping vindt je een oase van rust voor zowel ouders als kinderen. De camping beschikt over een buitenzwembad, kinderboerderij en minimarkt. Deze sfeervol ingerichte safaritent is voorzien van een ruim terras met tuinmeubilair en luifel, twee slaapcabines, keuken met vierpits thermisch beveiligd gastoestel, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker en een badkamer die is uitgerust met een douche, wastafel en toilet. Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar bij de camping.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 5,00 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Kinderboerderij
  • Wasserette
  • Kidsclub / animatie
  • Midgetgolf
  • Terras
  • Minimarkt
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Grotte du Pech-Merle

Bezienswaardigheden
Pech Merle

Vlakbij de plaats Cabrerets in de buurt van de Quercy rivier zijn een paar opmerkelijke grotten te vinden. Naast de druipstenen zijn er ook grotten te vinden met rotstekeningen die dateren uit de prehistorie. Veelal worden hier dieren afgebeeld.

Rocamadour

Bezienswaardigheden
Rocamadour

Op Lourdes na is dit de meest bezochte bedevaartplaats van Frankrijk. De stad is voornamelijk tegen en op een rots gebouwd. De stad heeft zijn naam te danken aan Sint-Amadour, welke vergeleken wordt met een leerling van Jezus. Deze persoon werd geheel in tact gevonden in een graftombe in de bergwand.

Château Castelnaud

Bezienswaardigheden
Castelnaud-La-Chapelle

Al sinds de dertiende eeuw komt dit kasteel voor in belangrijke vermeldingen. Hoog boven op een berg prijkt het boven alles uit. Zijn imposante voorkomen zit hem niet alleen in zijn ligging, maar ook in zijn statige uiterlijk. Sinds 1966 behoort het kasteel tot de historische monumenten van Frankrijk

Souillac

Steden
Avenue De Sarlat

Een klein plaatsje, maar wel één waar genoeg te doen is. Ludiek is het marktje dat op vrijdag wordt gehouden. Ook de kathedraal in Souillac is bezienswaardig, terwijl het op een (onverhoopt) regenachtige middag goed toeven is in het unieke Musée de l’Automates.

Sarlat

Steden
Place Du Peyrou

Sarlat was ooit de hoofdstad van de streek Périgord. Dit fraaie middeleeuwse stadje kent vele bezienswaardigheden zoals huizen uit de 14e t/m de 18e eeuw, kleine en grote pleinen en poortgewelven. Breng ook zeker een bezoek aan het Place de la Liberté met schitterende gevels en vele terrassen en vergeet de Cathédrale St. Sacerdos niet. Het herbergt tal van historische gebouwen en op zaterdag en woensdag is er een levendige markt waar vele producten uit de streek te koop zijn.

Turenne

Steden
Avenue De Senateur Labrousse

Een middeleeuws plaatsje dat ooit een machtig bolwerk was. Het kasteel dat hoog boven het dorp uittorent, bood namelijk een uitstekend uitzicht over de omgeving. De macht die deze plaats had, zie je nog terug in de gebouwen in dit plaatsje. De prachtige kerk in Turenne mag je zeker niet missen. Deze werd ooit op bevel van de dochter van Willem van Oranje afgebouwd, wat maakte dat Turenne voor altijd een band heeft met de Nederlandse Koninklijke familie.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplicht en dienen ter plaatse te worden voldaan: - Waarborgsom € 50,00 per accommodatie - Bedlinnen € ,50 per persoon - Toeristenbelasting € 3,00 p.p.p.n.

Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel wanneer je van deze producten gebruik wilt maken, neem dan contact op met ons service center. Deze kosten dienen bij aankomst te worden voldaan:
- Lakenpakket € 9,50 per verblijf

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 5,00 per huisdier per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro