Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Vakantieparken in Nederland
dagen

Chalet middenin de natuur in Noord-Limburg op EuroParcs Maasduinen

EuroParcs Maasduinen
Belfeld, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 4, 5 of 8 dagen in een sfeervol chalet middenin de natuur op EuroParcs Maasduinen in Noord-Limburg

Wanneer je in Limburg verblijft voelt het als een vakantie in het buitenland. Je verblijft in Noord-Limburg in de plaats Belfeld. EuroParcs Maasduinen is omgeven door drie prachtige gebieden namelijk: Nationaal Park Maasduinen, De Peel en het wonderschone Maasdal. Een perfecte uitvalsbasis om te wandelen, fietsen en volop te genieten van de natuur. Ontdek de ongerepte natuur, vennetjes en bossen. Strijk neer voor een picknick of om onderweg even lekker te luieren. Voor Limburgse gezelligheid breng je een bezoek aan Venlo op 10 kilometer van het park of bezoek de kasteeltuin van Arcen. Shopliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de Designer Outlet Roermond. Voor de kinderen is er genoeg te doen op het park! Neem een duik in het zwembad, ga zandkastelen bouwen aan de rand van het natuurmeer, spelen in de speeltuin of speel een potje voetbal op het sportveld. De brasserie van Sophia's Italian serveert kindvriendelijke gerechten en enkele klassieke gerechten. Op het terras geniet je van een heerlijk drankje terwijl de kids zich vermaken. Na een heerlijke dag kun je nagenieten onder het genot van een drankje op je privé terras.

Vakantieparken in Nederland
dagen

Chalet middenin de natuur in Noord-Limburg op EuroParcs Maasduinen

EuroParcs Maasduinen
Belfeld, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 7 overnachtingen o.b.v. logies
  • Inclusief gebruik van gas, water en elektriciteit
  • Inclusief bedlinnen
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Inclusief toeristenbelasting
  • Verblijf in een sfeervol chalet
  • Animatie aanwezig voor de kinderen! (alleen in de schoolvakanties)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi op het park
  • Gratis parkeren bij de accommodatie
  • Tip: ga een dagje winkelen in Designer Outlet Roermond
Wat is er te doen in de buurt van EuroParcs Maasduinen?

Sla een balletje op de golfclub
Grenzend aan Nationaal Park De Meinweg ligt Golfpark de Herkenbosche. De 18 holes wedstrijdbaan van de Herkenbosche behoort tot de mooiste golfbanen van Nederland. Op de 9 holes Par-3 oefenbaan kunnen zowel beginnende golfers als gevorderden hun spel oefenen. De banen liggen verscholen in het bos en worden omringd door stuifduinen, rododendrons en naaldbomen.

Maak een prachtige wandel- of fietsroute in Belfeld
De omgeving van het plaatsje Belfeld smeekt om een flinke wandel- of fietstocht! Dus trek je wandelschoenen aan of stap op de pedalen om de mooie natuur te ontdekken via de vele wandel- en fietsroutes die in de regio zijn uitgezet.

Laat je rondleiden door een brouwerij!
Al meer dan 100 jaar is Hertog Jan een begrip in Arcen. Het verhaal begint in 1915 als vier bevriende brouwers een moderne Stoombierbrouwerij oprichten. De rest is geschiedenis. Wil je zelf die geschiedenis ontdekken en van de mout proeven? Laat je dan rondleiden door de pittoreske brouwerij.

Het is tijd om te klimmen en te klauteren
Fun Forest ligt in het sprookjesachtige Jammerdal waar het barst van de prachtige bossen en kronkelende riviertjes. En midden in die natuur begint jouw avontuur! Klim over bruggen, slinger door de toppen van de bomen en roetsj van de tokkelbaan. Wedden dat het een onvergetelijke dag wordt?

Voel de magie in Toverland!
Alles in Toverland is pure magie. Ga op avontuur in de spetterende wildwaterbaan ‘Djengu River’ of ontdek je eigen magische krachten in het Toverhuis. Absoluut hoogtepunt in Toverland is ‘Troy’, de snelste, hoogste en langste houten achtbaan van de Benelux. Alleen voor echte waaghalzen! Durf jij het aan?

EuroParcs Maasduinen
Maalbekerweg 25,
Belfeld, Nederland
Kaart
Maalbekerweg 25, Belfeld, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Vakantiepark Europarcs Maasduinen ligt in Belfeld, Noord-Limburg met om de hoek het Nationaal park de Maasduinen. Europarcs Maasduinen is voorzien van een binnen en een seizoensgebonden buitenzwembad. Tevens zijn er leuke activiteiten te doen zoals, tennis, golf, fietsen huren, E-chopper huren, mountainbike en wandelen. Ook is er een natuurbad / recreatievijver waar je op de warme zomerdagen even kunt afkoelen. Voor de kinderen is er een kidsclub, trampoline, springkussen, speeltuinen en een sportveld voor een potje voetbal of basketbal. In de sfeervolle Brasserie Sophia's Italian kun je terecht voor een lunch en diner. Geniet aan de bar van een drankje of neem plaats op het grote terras. Voor ontspanning kun je terecht in het wellnesscentrum voorzien van sauna, zonnebank en een fitnessruimte. Het chalet heeft een knusse uitstraling en is kleurrijk ingericht. Tevens beschikt het chalet over twee slaapkamers, een compleet uitgeruste keuken, een badkamer en openslaande deuren met eigen privé terras.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 6,00 per huisdier per nacht (max. 2)
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Binnenzwembad
  • Skelter- en bolderkarverhuur
  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Kidsclub / animatie
  • Terras
  • Tennisbaan
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Magnetron
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Toilet
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Venlo

Steden
Markt 1

Venlo is een gezellige, groene en levendige historische stad aan de Maas. Het is een stad met veel verborgen kanten, die mensen vaak verrassend vinden. Een stad van lekker eten en drinken en volop cultuur en kunst, tal van recreatiemogelijkheden en evenementen.

Attractiepark Toverland

Attractieparken
Toverlaan 2

Hou je van een beetje gezonde spanning? Breng een bezoek aan Toverland, en dwaal door de Magische Vallei, de Magic Forest, de Troy Area of het Land van Toos.

Designer Outlet Roermond

Shoppen
Stadsweide 2

Shopliefhebbers kunnen hier hun hart op. Alle bekende modemerken worden hier verkocht met hoge kortingen.

Roermond

Steden
Munsterstraat 21

Je vindt de stad Roermond op de plek waar sinds de 12e eeuw het riviertje de Roer uitmondt in de Maas. De karakteristieke bouwwerken, pleinen, straten en parken maken Roermond tot een prachtige stad.

Kasteeltuinen Arcen

Bezienswaardigheden
Lingsforterweg 26

Breng een bezoek aan één van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. 32 ha vol geur en kleur met unieke tuinen en een historische buitenplaats van het kasteel.

Graanbranderij de IJsvogel

Eten en drinken
Schans 20A

De IJsvogel is gevestigd in een gerestaureerde werkende watermolen gelegen in het natuurgebied Barbara’s Weerd; De Wijmarsche Watermolen. Een bezoek aan de watermolen is een boeiende en leerzame ervaring.

Verplichte kosten

Er zijn geen verplichte kosten van toepassing.

Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hier gebruik van wenst te maken kun je contact opnemen met ons service center:

  • Kinderstoel € 5,50 per verblijf
  • Kinderbed € 5,50 per verblijf
  • Handdoeken € 6,75 per pakket
  • Keukenlinnen € 5,00 per stuk
  • Opgemaakte beddenservice € 9,95 per bed
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 6,00 per huisdier per nacht (max. 2)

Belangrijke informatie

Openingstijden receptie:
Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 16:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00

Let op!
Verblijf je met een groep op EuroParcs en ben je onder de 35 jaar, dan dien je voor 21.00 uur te arriveren op het park.

Op EuroParcs Maasduinen is het alleen toegestaan om recreatief te verblijven. Verblijven voor andere doeleinden is niet toegestaan. We wijzen je op onze algemene voorwaarden: https://www.europarcs.nl/algemene-voorwaarden

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

09.00-19.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro