Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Autovakanties
dagen

Halfpension in natuurgebied het Zwarte Woud

Nashira Kurpark Hotel
Bad Herrenalb, Baden-Württemberg, Duitsland bekijk op kaart
Verblijf 3, 4, 5, 6 of 8 dagen in het Zwarte Woud o.b.v. halfpension

Geniet van een vakantie in het prachtige natuurgebied het Zwarte Woud. Je verblijft in de plaats Bad Herrenalb gelegen in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg. Wil je even helemaal tot rust komen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bad Herrenalb staat bekend om zijn historische stad met zijn natuurlijke bronnen met ‘Heilwasser’, die geneeskrachtige eigenschappen toegekend krijgen, de prachtige natuur, de abdij van Herrenalb en het museum. Kom helemaal tot rust en laat je onderdompelen in één van de kuuroorden van Baden-Baden. Ook voor een actieve vakantie ben je hier op de juiste plek! Voor jong en oud is hier van alles te doen en te beleven! Nashira Kurpark Hotel is gelegen op een prachtige locatie aan de kuurpromenade en nabij de tuinen van Bad Herrenalb. Geniet van een wandeling langs de beek de Alb, de uittekende rustgevende boslucht met prachtige bomen en planten. Wil je er een dagje op uit om cultuur te snuiven? Breng dan een bezoek aan Pforzheim (32km). De stad is ontstaan uit een Romeinse nederzetting. In het centrum van Bad Wildbad (23km) zijn leuke winkels, sfeervolle restaurants en cafés. Na een dag er op uit te zijn geweest, kom je helemaal tot rust in de sauna van het hotel. Daarna kun je aanschuiven voor een heerlijk diner!

Let op! Tijdelijk in prijs verlaagd!

Autovakanties
dagen

Halfpension in natuurgebied het Zwarte Woud

Nashira Kurpark Hotel
Bad Herrenalb, Baden-Württemberg, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4, 5 of 7 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 3-gangendiner of dinerbuffet
  • 1 x per verblijf een kop thee met gebak
  • Gratis toegang tot de Wellnessfaciliteiten van het hotel
  • Inclusief KONUS-Card met leuke extra's en kortingen in de regio Schwarzwald
  • Ideale bestemming om te wandelen en te fietsen in het Zwarte Woud
  • Op slechts 22 km van het hotel ligt Baden-Baden
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan de stad Ettelingen (ca. 17km)
Tips voor tijdens je verblijf!

Wandelen in het Zwarte Woud
Het Zwarte Woud is het grootste middelgebergte van Duitsland, gelegen in de deelstaat Baden-Wurttemberg. In de grote bosgebied biedt je uren wandelplezier! Wandel langs kletterende watervallen, ontdek sprookjesachtige kastelen, tussen uitgestrekte bossen en struin door schilderachtige dorpjes. Elk seizoen is het landschap weer adembenemend. Het zwarte Woud heeft een uitgebreid netwerk van wandelpaden op diverse niveaus. Of je nu gaat voor de lange routes of korte routes. Er is voor ieder wat wils! Het Zwarte Woud is een ideale plek voor korte en lange wandelvakantie.

Wandelen op de top van de Sommerberg
Maak een rit met de kabelbaan naar de top van de Sommerberg, gelegen boven de stad. De kabelbaan is een van de modernste kabelbanen van Duitsland. Sommerberg is een uniek wandelgebied en zeer geliefd onder wandelaars!

Nashira Kurpark Hotel
Nashira Kurpark Hotel,
Bad Herrenalb, Duitsland
Kaart
Nashira Kurpark Hotel, Bad Herrenalb, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

4*-Nashira Kurpark Hotel is gelegen in Bad Herrenalb. Baden-Baden ligt op 23 km van het hotel en Karlsruhe ligt op 30 km afstand. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. 's Avonds kun je in het restaurant terecht voor een diner. Voor een verkoelend drankje neem je plaats aan de bar. Voor ontspanning kun je terecht in de sauna van het hotel. De kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv, een zithoek, een kluisje, een bureau en daarnaast maak je gratis gebruik van Wi-Fi. De badkamer is uitgerust met een douche en/of bad, een wastafel, een föhn en een toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Overdekt € 20,00 per dag, buiten € 5,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Kluisje
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Tennisbaan
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Baden-Baden

Spa en Wellness, Steden
Werderstraße

Uit een diepte van maar liefst 2 duizend meter borrelt hier heet bronwater omhoog. De stad biedt wel twaalf verschillende thermen.

Freudenstadt

Steden, Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Cultuur
Stuttgarter Strasse 80

In Freudenstadt vind je het grootste marktplein van Duitsland. Historische bouwwerken en prachtige huizen bevinden zich rondom het plein.

Schloss Solitude

Bezienswaardigheden, Musea, Natuur & Parken
Solitude 21

Het Schloss Solitude werd gebouwd in de 18e eeuw als jachtslot voor de hertog van Württemberg. Door de jaren heen heeft het slot op vele manieren dienst gedaan.

Europees Parlement

Bezienswaardigheden
1 Avenue Du Président Robert Schuman

Het Europees Parlement is gevestigd in twee steden: Brussel en Straatsburg. Iedere maand worden er plenaire sessies gehouden in Straatsburg.

Schillerplatz Stuttgart

Bezienswaardigheden, Cultuur
Schillerplatz

Schillerplatz is een groot plein met twee bekende bezienswaardigheden: de Stiftskirche en de Fruchtkasten. Midden op het plein staat een groot monument als centraal punt.

Stuttgart

Steden
Schillerplatz 6

Stuttgart, staat ook wel bekend als autostad vanwege de namen Carl Benz, Ferdinand Porsche en Gottlieb Daimler. De heuvels en wijnbergen zorgen voor een prachtig panorama over Stuttgart. Stuttgart heeft verschillende populaire pleinen en paleizen, maar ook voor een levendig uitgaansleven bent u aan het goede adres.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

Voor jong en oud is hier van alles te doen en te beleven! Een ideale plek voor mooie wandel- en fietstochten door de bossen van het Zwarte Woud.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Overdekt € 20,00 per dag, buiten € 5,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

van 8:00 tot 22:00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.60 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro