Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Steden dichtbij
dagen

Verblijf in het centrum van Keulen incl. ontbijt

Stadthotel am Römerturm
Keulen, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Verblijf 3, 4 of 5 dagen in het centrum van Keulen incl. ontbijt

Verblijf in een zeer centraal gelegen 4*-hotel in het centrum van Keulen. Begin je dag goed met een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet in het hotel. De stad Keulen is tijdens de Tweede Wereldoorlog erg verwoest geraakt, maar sommige delen zijn nog overgebleven. Met je bezoek aan Keulen ontdek je dus de geschiedenis, maar ook de moderne tijd van het centrum. Neem een kijkje bij de Dom, Romaanse kerken en museums om de stad te ontdekken. Verder kun je in de stad je ook zeker goed vermaken met een dagje shoppen en je kunt je heerlijk op één van de vele terrassen vertoeven. Kom lekker tot rust in één van de parken met een picknick of maak een wandeling langs de Rijn over de Rheinpromenade.
Kortom: met je verblijf in Keulen hoef je je geen moment te vervelen!

Steden dichtbij
dagen

Verblijf in het centrum van Keulen incl. ontbijt

Stadthotel am Römerturm
Keulen, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Ontvangst met welkomstdrankje
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Direct gelegen in het centrum
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: ontdek de geschiedenis van de stad Keulen
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 17 dagen voor aankomst

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 17 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Stadthotel am Römerturm
Sankt-Apern-Straße 32,
Keulen, Duitsland
Kaart
Sankt-Apern-Straße 32, Keulen, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Zeer centraal gelegen in de stad Keulen vind je het 4*-Stadthotel am Römerturm. Het hotel biedt veel sfeer en historie met gastvrije service. Op slechts een paar meter van het hotel vind je eigen parkeerplaatsen die gebruikt kunnen worden tegen betaling. Verder beschikt het hotel over o.a. een restaurant, terras en lift. De kamers zijn standaard voorzien van een telefoon, televisie, kluisje en eigen badkamer die is uitgerust met een douche, wastafel en toilet. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar bij het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 18,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Rooftop bar Monkey

Eten en drinken
Im Klapperhof 22-24

Op zoek naar een hippe rooftop bar? Dan ben je bij Monkey bar op de 8e verdieping van 25 hotel The Circle aan het juiste adres. Onder het genot van een cocktail geniet je hier van een panoramisch uitzicht over de stad.

Belgisch viertel

Wijken
Keulen

Breng een bezoek aan het Belgisch kwartier: een beeldige wijk vol schattige boetiekjes, originele concept stores en coole vintage winkels. Je kunt hier ook terecht voor een lekker hapje en drankje in één van de vele gezellige restaurants.

De Dom van Keulen

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Kölner Dom

Deze Dom is gebouwd in de vorm van een kruiskerk. Het gebouw is 145 meter hoog en ze hebben er 623 jaar over gedaan om het af te krijgen! Hij staat sinds 1996 op de werelderfgoedlijst.

Keulen

Steden
Keulen

Keulen heeft veel te bieden. De dom van Keulen is een absolute topper op het gebied van bezienswaardigheden. Ook moet je beslist het historische gedeelte van Keulen bezoeken, Altstadt.

Rondleiding door het Rathaus

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Rathausplatz

Het stadhuis van Keulen is met recht een historisch stadhuis te noemen. Het stadhuis bestaat uit drie delen: het gemeentehuis, het Pretorium en het Spaans gebouw. Hier kun je meedoen aan een gratis rondleiding door het Rathaus. De gids neemt je onder meer mee naar de raadszaal, de Jan-Wellem zaal en de ontvangstkamer van de burgemeester.

Street Art tour Keulen

Bezienswaardigheden, Tours & activiteiten
Keulen

Ontdek de kleurrijke, creatieve kant van Keulen met een Street Art tour door de wijk Ehrenfeld. De muurschilderingen vertellen het verhaal van de stad en zorgen voor een verrassing op bijna iedere straathoek.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 18,00 per dag

Inchecken

Vanaf 12:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

8.00 - 21.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro