Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Autorondreis
dagen

Autorondreis naar het Sloveense Bled en Kroatische Poreč incl. ontbijt

Crystal Sunny Hotel by Valamar
Poreč, Parenzo, Kroatië bekijk op kaart
7-daagse autorondreis naar het Sloveense Bled en het Kroatische Poreč en verblijf in 4*-hotel incl. ontbijt

Wat dacht je van een rondreis door Slovenië en Kroatië? De landen zijn ontzettend divers en een aanrader voor natuurliefhebbers! Dichte bossen, hoge bergketens, groene valleien, rotsachtige kust en talloze meren. Deze 7-daagse rondreis heeft veel te bieden! Je ontdekt op een leuke manier het indrukwekkende Slovenië en Kroatië. Je start je rondreis in Bled, nabij het grootste meer van Slovenië. Onderweg kom je mooie plekken tegen om te wandelen en te fietsen, maar ook voor verschillende outdoor activiteiten! Ga bijvoorbeeld kanoën, kajakken of klimmen. Breng ook een bezoek aan de grotten in Postojna en de zoutpannen van Piran. Reis langs de prachtige kust van Istrië en ontdek de gezellige kustplaats Prec en Pula. Struin door gezellige dorpjes met leuke winkeltjes, sfeervolle restaurants en gezellige terrasjes. Laat je verrassen door het veelzijdige Slovenië en Kroatië! Kortom een reis vol avontuur.

Let op: je reist op eigen gelegenheid naar Slovenië waar je aan deze rondreis begint.

Autorondreis
dagen

Autorondreis naar het Sloveense Bled en Kroatische Poreč incl. ontbijt

Crystal Sunny Hotel by Valamar
Poreč, Parenzo, Kroatië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3 overnachtingen in bij Hotel Park in Bled (of gelijkwaardig)
  • 3 overnachtingen in bij Hotel Valamar in Porec (of gelijkwaardig)
  • Verblijf in uitstekende 4*-hotels
  • Reis o.b.v. eigen vervoer
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Een aanrader voor natuurliefhebbers
  • Bezoek het beroemde meer van Bled
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij de hotels
  • Tip: breng een bezoek aan de grotten van Postojna
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet je reis eruit?

Dag 1: Aankomst in Bled
Je verblijft de aankomende 3 nachten in het 4*-hotel Park in Bled (of gelijkwaardig)incl. ontbijt

Vandaag kom je aan in Bled. Bled ligt in het noordwesten van Slovenië, 53 kilometer ten noorden van Ljubljana en ten oosten van het Nationale Park Triglav. Bled is een sfeervolle kleine stad en ligt in een mooie groene omgeving. Bij deze stad vind je ook het meer Bled.

Dag 2: Bled
Vandaag kun je er heerlijk op uit om de omgeving te ontdekken. Bergtoppen, een gletsjermeer met midden op het meer een eiland met een kerk en een kasteel dat aan de rotswand hangt… dit zijn alle ingrediënten om de dag als een sprookje te beleven! Maak een romantische tocht met een boot naar het eiland en breng een bezoek aan de barokke kerk, luid de bel van de beroemde wensklok. Daarnaast mag een bezoek aan het kasteel van Bled niet ontbreken! Huur 's middags een fiets (tegen betaling) en maak een mooie fietstocht langs het meer.

Dag 3: Bled - Bohinj - Bled
Breng vandaag en bezoek aan het grootste meer van Slovenië, Het Bohinjmeer. Het gebied is onderdeel van het Triglav Nationaal Park. Maak een wandeling langs het kristalheldere water, overblijfselen van oerbossen en ontdek de rijke flora en fauna. Ga kanoën of kajakken en ontdek de Alpine Jewel. Voor een verkoelende plek neem je de kabelbaan Vogel Mountain. Op de top kun je prachtige wandelroutes volgen en genieten van het prachtige uitzicht over Slovenië.

Dag 4: Bled - Ljubljana - Poreč (ca. 216 km)
Je verblijft de aankomende 3 nachten in 4*-Crystal Sunny Hotel by Valamar (of gelijkwaardig) incl. ontbijt

Vandaag reis je door naar Poreč en ga je de grens over naar Kroatië, maar eerst maak je een stop in de hoofdstad van Slovenië, Ljubljana. De naam van de stad Ljubljana zou zijn oorsprong vinden in het woord "ljubljena", wat "geliefd" betekent en dat is precies het juiste woord om het gevoel te beschrijven dat de inwoners van Ljubljana hebben voor hun charmante stad. Een stadswandeling door de hoofdstad mag dan ook zeker niet ontbreken! Struin door de oude stad en bewonder het populaire en centrale plein, waar locals elkaar ontmoeten. Aanschouw beroemde barokke en art nouveau-architectuur wat je typisch aan Venetië en Wenen doet denken, wandel langs de rivier, over de bruggen en door het Tivoli park.

Dag 5: Poreč - Pula - Rovinj - Poreč
Maak vandaag een prachtige tocht langs de prachtige kust van Istrië. Onderweg geniet je van de mooie grillige natuur. Naast prachtige natuur heeft Pula mooie bezienswaardigheden. Pula was in de oudheid een belangrijke haven van het Romeinse rijk. Breng een bezoek een van de zes overgebleven Romeinse amfitheaters ter wereld. In de oude stad vind je een interessante mix van Romeinse, Venetiaanse en Art nouveau-stijlen. Een gezellige kustplaats waar je tevens goed kunt winkelen!

Dag 6: Poreč - Grožnjan - Motovun - Poreč
Breng vandaag een bezoek aan Poreč, wandel door de stad en ontdek de magische kanten van Istrië. Leer de rijke culturele geschiedenis van de bijna 2000 jaar oude stad kennen. Breng een bezoekje aan Poreč Aquarium, leuk voor jong en oud! De mooie kerk 'Eufrasiusbasiliek' is ook zeker de moeite waard om te bezoeken. Bezoek de grot van Baredine als het wat warmer wordt, ideaal voor wat verkoeling. De grot is een natuurmonument en tevens de eerste grot op Istrië geopend voor publiek. Daarna reis je door naar het binnenland van het schiereiland, maak een tussenstop in Groznjan. Een kunstenaarsdorp waar vele galerijen, ateliers en winkels hun plek hebben gevonden in oude stenen huizen. Vergeet ook zeker niet het middeleeuwse stadje Motovun te bezoeken! De stad ligt op een hevel 270 meter boven zeeniveau.

Dag 7: Terugreis naar huis
Helaas zit vandaag je rondreis er alweer op. Na het ontbijt reis je terug naar huis.

Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.

De prijzen zijn exclusief eventuele parkeerkosten en toeslagen voor tolwegen

Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Crystal Sunny Hotel by Valamar
Brulo 2,
Poreč, Kroatië
Kaart
Brulo 2, Poreč, Kroatië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Crystal Sunny Hotel by Valamar is gelegen in Porec te midden van een dennenbos aan de kust. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. 's Avond kun je voor het diner terecht in het restaurant. Het hotel beschikt over een zwembad met bar, een tennisbaan, een beachvolleybalvelden en zijn er diverse watersportfaciliteiten. De kamers zijn voorzien van airconditioning en een flatscreen-tv met satellietzenders. De badkamer is uitgerust met een douche en/of bad, een wastafel, een föhn en een toilet.

, op 200 meter van het kiezelstrand.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Wi-Fi
Ja
Hoogtepunten

Dinopark Funtana

Attractieparken
Funtana

Dinopark Funtana is een leuke bestemming voor een spannend en afwisselend uitstapje. Dinopark Funtana is het eerste en het grootste themapark in Kroatië. Bewonder een show, bekijk de (bewegende!) dino's en ervaar de verschillende attracties.

Vrsar

Steden
Vrsar

Vrsar is een levendig vissersplaatsje met een bijna 2000 jaar oude geschiedenis. Tegenover het plaatsje ligt een archipel met 18 onbewoonde eilandjes.

Rovinj

Steden
Rovinj

Het Kroatische Rovinj wordt de parel van de Adriatische kust genoemd. Volkomen terecht, want je komt zelden zo’n fotogenieke plek tegen! Rovinj is een prachtig geheel van smalle, kronkelende straatjes, romantische doorkijkjes, kleurrijke gevels, oranje daken, vissersbootjes en natuurlijk een helderblauwe, glinsterende zee.

Zoutmagazijnen van Magazen, Grando en Montfort

Bezienswaardigheden
Sečovlje Saltworks

Deze voormalige zoutmagazijnen werden tussen 1820 en 1845 door Napoleon gebouwd. Vandaag de dag wordt er geen zout meer gewonnen, maar kunt u er o.a. tentoonstellingen bekijken.

Strunjan Klif

Natuur & Parken
Strunjan

In dit bijzondere natuurpark zijn zoutpannen, wetlands en rietvelden gelegen aan de monding van de rivier Dragonja.

Piran

Steden
Tartinijev Trg 1

Deze mooie kustplaats is gelegen aan de Golf van Triëste. Met vele bezienswaardigheden en een prachtige oude stadsmuur kijkt u uw ogen uit.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07:00 - 20:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro