Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Stedentrips
dagen

Ontdek het veelzijdige Tallinn incl. vlucht en ontbijt

Hestia Hotel Susi
Tallinn, Harjumaa, Estland bekijk op kaart
Stedentrip van 3, 4, 5 of 6 dagen incl. vlucht en ontbijt naar het veelzijdige Tallinn

Het schitterende Tallinn is de hoofdstad van Estland, één van de Baltische Staten. De stad ligt aan de Baai van de stad en is onderdeel van de Finse Golf. Met bezienswaardigheden die variëren van de oude stad van Tallinn tot een hipsterwijk en een Vikingdorp is Tallinn veelzijdig en verveelt het je nooit. Verdwaal in de middeleeuwse straatjes van Tallinn of beklim de vuurtoren die op nummer drie staat van de lijst met de oudste nog werkende vuurtoren. Hoe gaaf is dat! Je kunt er eindeloos genieten van de veelzijdigheid. Hoog tijd voor een stedentrip Tallinn dus!

Stedentrips
dagen

Ontdek het veelzijdige Tallinn incl. vlucht en ontbijt

Hestia Hotel Susi
Tallinn, Harjumaa, Estland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Tallinn vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dichtbij het unieke winkel- en uitgaanscentrum T1
  • Hotel gelegen op ca. 4 km van het centrum
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek een hipsterwijk en een Vikingdorp
Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Hestia Hotel Susi
Peterburi tee 48,
Tallinn, Estland
Kaart
Peterburi tee 48, Tallinn, Estland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hestia Hotel Susi ligt in de directe omgeving van de zich snel ontwikkelende stad Ülemiste en de luchthaven van Tallinn, op 10 minuten rijden met de auto of tram van het stadscentrum. Geweldige keuze voor reizigers die een rustige huiselijke sfeer waarderen. Het unieke winkel- en uitgaanscentrum T1, geopend in november 2018, ligt op 5 minuten rijden of 20 minuten lopen van het hotel. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, TV en een privébadkamer. Het personeel is 24-uur beschikbaar. Je kan gebruik maken van de faciliteiten van het hotel inclusief een schoonheidssalon en sauna. Het restaurant van Hestia Hotel Susi is geopend voor ontbijt en lunch.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Kadriorg paleis

Bezienswaardigheden
A. Weizenbergi 37

In dit uitermate prachtige paleis is het museum voor schone kunsten ondergebracht. Het gebouw wat in 1718 werd gebouwd voor tsaar Peter de Grote, heeft bijzonder fraaie details. Het heeft dan ook een barokke uitstraling wat zelfs voor die tijd uitmuntend was.

Vanalinn (oude stad)

Bezienswaardigheden
Vanalinn

Op een heuvel aan de kust is het oude deel van de stad te vinden, die middels een muur is gescheiden van de rest van de stad. Het gebied behoort tot de best bewaarde middeleeuwse steden uit het noorden van Europa. De oude gebouwen zijn door de jaren heen gelukkig goed bewaard gebleven.

Alexander Nevski Kathedraal

Bezienswaardigheden
Lossi Plats 6-3

Deze orthodoxe kathedraal staat in het oude deel van de stad. De invloeden van de Russische bouwstijl zijn duidelijk terug te vinden in gebouw. Het werd dan ook gebouwd tussen 1894 en 1900 toen Estland onderdeel was van het Russische rijk.

Vrijheidsmonument

Bezienswaardigheden, Cultuur
Central District

Het monument werd opgericht in 1935, toen Letland tussen de twee wereldoorlogen een periode van onafhankelijkheid kende.

Sint-Jakobskerk

Bezienswaardigheden
Jēkaba Iela 9

De Sint-Jakobskerk is één van de oudste kerken in Riga. Deze kerk is de enige in de stad die nog een gotische torenspits heeft.

Bezettingsmuseum

Musea
Doma Laukums 1

In dit museum kom je alles te weten over de Russische en Duitse bezetting. Bekijk en beluister de indrukwekkende beelden over de mensen die werden afgevoerd naar de strafkampen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro