Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Stedentrips
dagen

Ontdek Boedapest: de parel aan de Donau incl. vlucht en ontbijt

ibis Budapest Castle Hill
Boedapest, Boedapest, Hongarije bekijk op kaart
3-, 4- of 5-daagse stedentrip naar Boedapest: de parel aan de Donau incl. vlucht en ontbijt

Boedapest is de hoofdstad van Hongarije en draagt als terechte bijnaam: de parel aan de Donau. De rivier vormt het hart van de stad en scheidt het heuvelachtige gedeelte Boeda met het vlakkere gedeelte Pest van elkaar. Boedapest ligt op een grens van een landklimaat en een zeeklimaat. Er valt van alles te beleven in deze bijzondere stad. Deze stad heeft namelijk heel wat weg van Parijs, mét een vleugje Oostblok natuurlijk. Westers genoeg om je in thuis te voelen, maar met Oost-Europese prijzen. In Boedapest is echt mega veel te doen! Breng een bezoek aan één van de badhuizen, vaar over de Donau, verwonder je over het Parlementsgebouw of geniet van een Free Walking Tour.

Stedentrips
dagen

Ontdek Boedapest: de parel aan de Donau incl. vlucht en ontbijt

ibis Budapest Castle Hill
Boedapest, Boedapest, Hongarije bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Boedapest vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Op loopafstand van het Centraal Station en bus- en tramstations
  • Tip: maak gebruik van de Free Walking Tour
'Free Walking Tour'

De originele gratis Boedapest Tour is een geweldige manier om vertrouwd te raken met de hoofdstad en grootste stad van Hongarije. Leer meer over de uitgebreide geschiedenis van Boedapest en ook over het moderne leven in de stad. De tour omvat beroemde attracties in Boedapest, waaronder belangrijke historische bezienswaardigheden en gebieden. De gidsen zullen je vermaken met verhalen over oorlogen, triomfen en tragedies uit het verleden. Deze tour is een geweldige manier om te leren hoe je door Boedapest en de verschillende delen van de stad kunt reizen. Maak een praatje met andere reizigers en ontdek de rijke geschiedenis die de stad te bieden heeft, van het begin van de Hongaarse natie tot het middeleeuwse tijdperk, via de Mongoolse en Ottomaanse invasies, de tijd van rijken en de viering van het millennium. Geniet van de stad terwijl je haar verleden ontdekt. Leer de ins, de outs, de ups en de downs van deze prachtige stad!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
ibis Budapest Castle Hill
Szálloda, Budapest Krisztina Korut 41-43,
Boedapest, Hongarije
Kaart
Szálloda, Budapest Krisztina Korut 41-43, Boedapest, Hongarije
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het ibis Budapest Castle Hill ligt op een toplocatie in Boedapest en biedt kamers met airconditioning, een restaurant, gratis WiFi en een bar. Dit 3-sterrenhotel heeft een 24-uursreceptie. Er is privéparkeergelegenheid bij het hotel. Alle kamers van het hotel zijn uitgerust met een kledingkast en hebben een bureau, een flatscreen-tv en een eigen badkamer. Er is een mogelijkheid om te tafeltennissen bij ibis Budapest Castle Hill en er is fietsverhuur beschikbaar. Het hotel heeft een businesscentrum en verkoopautomaten met drankjes en snacks. Populaire bezienswaardigheden in de buurt van het ibis Budapest Castle Hill zijn het Historisch Museum van Boedapest, de Kettingbrug en de Burcht van Boeda. De dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Boedapest Ferenc Liszt, op 23 km van de accommodatie. De accommodatie verzorgt tegen een toeslag een pendeldienst van/naar de luchthaven.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Er zijn mogelijk parkeerkosten van toepassing
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Vissersbastion

Bezienswaardigheden
Szentháromság Tér 5

Het Vissersbastion is gebouwd op de burchtheuvel in Boeda en is een bezoek meer dan waard.

Budavár

Bezienswaardigheden
Szent György Tér 2

De burcht (Budavár) van Boeda ligt in het heuvelachtige gebied van de stad. Het paleis is het symbool van de stad.

Boedapest

Steden
Eötvös Tér

Boedapest heeft een aantal aantrekkelijk musea, een levendig uitgaansleven, diverse theaters en vooral in de zomermaanden een aantal evenementen die de moeite waard zijn.

Kettingbrug / Széchenyi lánchíd

Bezienswaardigheden
Clark Ádám Tér 1-2

De Kettingbrug is de oudste brug in Boedapest die over de Donau loopt en is de 330 meter lang.

Het Parlement

Bezienswaardigheden
Kossuth Lajos Tér 1-3

Eén van de symbolen van Boedapest is het Hongaarse Parlementsgebouw. Helaas is dit gebouw niet te bezoeken.

Sint Stefanusbasiliek

Bezienswaardigheden
Szent István Tér 9

De Sint Stefanusbasiliek is de grootste kerk van Boedapest. De bouw duurde van 1851 tot 1905. Je vindt hier o.a. prachtige kunstwerken.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Er zijn mogelijk parkeerkosten van toepassing

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 4% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro