Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Winterzon
dagen

Geniet in een superluxe 5*-hotel op Tenerife incl. vlucht en ontbijt

Hotel Botanico y Oriental Spa Garden
Puerto de la Cruz, Tenerife, Spanje bekijk op kaart
Waan je 6, 8, 11 of 15 dagen in alle luxe op Tenerife in een 5*-hotel incl. vlucht en ontbijt

Kom helemaal tot rust op Tenerife in dit heerlijke luxe 5*-hotel. Geniet van alle luxe dat dit hotel te bieden heeft. Met deze zonvakantie ontbreekt het je aan niets. Je verblijft in een superluxe 5-sterrenhotel met het strand op ca. 700 meter. Wissel een dag relaxen aan het zwembad of het strand af met een bezoek aan één van de prachtige bezienswaardigheden. Ga bijvoorbeeld met de kabelbaan naar 3.555 meter hoogte op de grootste vulkaan van Tenerife en geniet van het prachtige uitzicht. Of wat dacht je van het leuke wijndorp Icod de los Vinos? Het sterke zonlicht zorgt hier voor een uitstekende wijn, die op het hele eiland te koop is. Maar in Icod de los Vinos vind je ook de wereldberoemde drakenboom!

Winterzon
dagen

Geniet in een superluxe 5*-hotel op Tenerife incl. vlucht en ontbijt

Hotel Botanico y Oriental Spa Garden
Puerto de la Cruz, Tenerife, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Tenerife vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in een 5*-hotel
  • Gratis gebruik van de wellnessfaciliteiten
  • Gelegen op ca. 700 m. van het strand
  • Vrij gebruik van de Spa met zwembaden, turkse bad en sauna (v.a. 16 jaar)
  • Tip: bezoek de wereldberoemde drakenboom
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Leuke tips in Puerto de la Cruz

De gezellige badplaats is natuurlijk één van de beste vakantiebestemmingen van de Canarische Eilanden. Het is een bloeiende stad en ligt op de Orotava vallei. Sommige denken dat dit een bestemming is voor alleen zon, zee en strand. Maar Puerto de la Cruz heeft veel meer te bieden!

Verken de botanische tuin
Eén van de belangrijkste botanische tuinen ter wereld! Dit zou ongetwijfeld op jouw lijstje staan om te doen. De tuin mag (met recht) dé highlight van het eiland genoemd worden. Je waant je tussen de exotische planten en voelt de oase van rust. Het ligt op een prachtige locatie hoog boven in het noorden van het eiland.

De afstand vanaf het centrum van Puerto de la Cruz is ca. een kwartier. De tuin is ook te voet bereikbaar via een steile weg en trappen.

Zwemmen in natuurzwembaden
Aan de noordwestkus van het eiland vind je het dorp Garachico! Het heeft een fenomenale ligging aan de voet van een hoge klif en tussen de zee en het bergachtige gebied. Door lavastromen werd het dorp (en de baai) onbruikbaar, maar heeft wel gezorgd voor het ontstaan van de bijzondere natuurzwembaden.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Hotel Botanico y Oriental Spa Garden
Avenida Richard J. Yeoward 1,
Puerto de la Cruz, Spanje
Kaart
Avenida Richard J. Yeoward 1, Puerto de la Cruz, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Botanico y Oriental Spa Garden op Tenerife in Puerto de la Cruz. Het strand van Jardín ligt op 10 minuten rijden. Het hotel biedt 3 buitenzwembaden met prachtige tuinen, welke uitzicht geven op de Atlantische Oceaan en de vulkaan El Teide. Gratis onbeperkte toegang tot de spa is inbegrepen voor alle gasten die ouder zijn dan 16 jaar. De ruime kamers van Hotel Botanico Tenerife zijn voorzien van airconditioning, satelliet-tv en uitzicht op de oceaan, de bergen of de tuinen van het hotel. De spa van 3500 m² beschikt over een binnenzwembad, buitenbaden, een Japanse sauna en Turkse baden. Er zijn schoonheidsbehandelingen zijn tegen betaling beschikbaar, waaronder massages en aromatherapie. In een van de vier restaurants geniet je van een heerlijk diner. Ook is er een stijlvolle cocktailbar.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Loro Parque

Dierentuinen en aquaria
Av. Loro Parque

Een prachtige tropische tuin met een grote collectie aan papegaaien, tropische planten en diverse tropische dieren. Dat is het Loro Park in Puerto de la Cruz.

Piramides van Güímar

Bezienswaardigheden, Cultuur
Calle Chacona

Bij het aan de oostkust gelegen plaatsje Güímar vindt u de Piramides van Güímar. Een zestal piramides bestaande uit stenen die in rechthoekige vormen op elkaar gestapeld zijn.

Pico del Teide

Bezienswaardigheden
Santa Cruz De Tenerife

De top van vulkaan El Teide is met 3718 meter het hoogste punt van heel Spanje. Hoewel deze vulkaan officieel slapend is, sluiten experts niet uit dat het tot nieuwe uitbarstingen kan komen.

Nationaal Park Del Teide

Natuur & Parken
Santa Cruz De Tenerife

Vulkaan El Teide en het omringende gebied is een nationaal park met een grote variatie aan landschappen. In het westen treft u gitzwart vulkaangesteente aan.

Garachico

Steden
Calle Juan Del Hoyo Solorzano

Eén van de meest authentieke plaatsen op het eiland is het aan de noordkust gelegen Garachico, waar het straatbeeld mede bepaald wordt door historische gebouwen.

Masca

Bezienswaardigheden, Cultuur
Santa Cruz De Tenerife

Het piratendorp Masca is een populaire excursie. Gekoppeld aan een bezoek aan dit bergdorp is meestal een afdaling waarbij u wandelend een hoogteverschil van 600 m. overbrugt.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro