Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Campingvakanties
dagen

Safaritent op camping midden in de natuur in het westen van Frankrijk

Camping L'Etruyere
la Tardiere, la Loire, Frankrijk bekijk op kaart
Verblijf 4, 5, 8, 11 of 15 dagen in een safaritent op camping midden in de natuur in het westen van Frankrijk

In het westen van Frankrijk, anderhalf uur onder Nantes en een uur van de kust, ligt Camping l'Etruyere. Omgeven door natuur en aan een prachtig meer. Een ideale omgeving om even lekker tot rust te komen, maar daarnaast ook geschikt om actief bezig te zijn. Van zwemmen, waterfietsen, mountainbiken en paardrijden tot wandelen en jeu de boules. Kortom, Camping l'Etruyere is geschikt voor jong en oud. Met de safaritent staat alles klaar bij aankomst en kan de vakantie gelijk beginnen. In de omgeving van de camping kun je jezelf goed vermaken. Zo zijn er mountainbikeroutes in de nabije omgeving en kunnen fietsen gehuurd worden via de receptie. Ben je een strandliefhebber? Op ongeveer een uur rijden vind je leuke badplaatsen en mooie stranden. Hou je van vissen? Dat is hier ook mogelijk. Een vergunning is te koop bij de receptie. Een echte aanrader is attractiepark Puy du Fou. Dit is een origineel pretpark en nauwelijks vergelijkbaar met wat je normaal verwacht bij een attractiepark. Wil je liever te voet de omgeving verkennen? Er zijn genoeg wandelroutes in de omgeving van l'Etruyere. Vraag één van de medewerkers naar de mooiste routes om deze prachtige natuur te ontdekken.

Campingvakanties
dagen

Safaritent op camping midden in de natuur in het westen van Frankrijk

Camping L'Etruyere
la Tardiere, la Loire, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 7, 10 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een volledig uitgeruste Safaritent
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Gratis gebruik van Wi-Fi op het park
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Tip: bezoek de stad La Rochelle
  • Tip: bezoek Zilvermijn Melle
Camping L'Etruyere
L'Etruyere,
la Tardiere, Frankrijk
Kaart
L'Etruyere, la Tardiere, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De camping beschikt over een zwembad waar je heerlijk kan afkoelen. Naast het zwembad heeft de camping nog een kleine speeltuin, een jeu de boules baan en kan er heerlijk gegeten en gedronken worden in het restaurant. De bar is doordeweeks en in het weekend ook geopend voor drankjes en ijs. Camping L'Etruyere biedt een accommodatie met gratis Wi-Fi en een kitchenette in La Tardière. Je kunt ook gebruikmaken van een koelkast, een waterkoker en een koffiezetapparaat. De camping beschikt over een kinderspeelplaats. In de omgeving kun je uitstekend fietsen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Parthenay

Steden
Parthenay

Parthenay is een mooie middeleeuwse pelgrimsstad. Op woensdag vind je hier één van de grootste veemarkten van Frankrijk op een oppervlakte van ca 13.000 vierkante meter.

Golfbaan 'Les Forges'

Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen
5 Le Bois Senis

Vakantiepark Domaine Les Forges staat bekend om z’n golfmogelijkheden. Naast het park is een 27-holes golfbaan te vinden, ideaal voor de beginnende als ervaren golfers.

Zilvermijn Melle

Bezienswaardigheden
Zilvermijn Melle

Onder het stadje Melle is ongeveer 20 kilometer van het netwerk van gangen in de vroegere zilvermijnen toegankelijk, waarvan en gedeelte voor publiek is opengesteld.

La Rochelle

Steden
La Rochelle

La Rochelle is letterlijk en figuurlijk een heerlijke stad aan de Atlantische Oceaan. Het levendige centrum en de omgeving zijn ideaal voor een leuk uitje!

Poitiers

Steden
Poitiers

Het oude centrum van Poitiers is gelegen op een heuvel naast de plaats waar de twee rivieren Clain en Boivre samenvloeien. Geniet hier van de winkeltjes en gezellige restaurants.

Themapark Futuroscope

Attractieparken
Avenue René Monory

Pretpark Futuroscope is een futuristisch themapark dat is opgebouwd rond de thema's multimedia, cinematografie en futuristische audio-visuele technieken.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplicht en dienen ter plaatse te worden voldaan:

  • Waarborgsom € 50,00 per accommodatie
  • Toeristenbelasting € 3,00 p.p.p.n.
  • Administratiekosten € 20,00 per verblijf
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel wanneer je van deze producten gebruik wilt maken, neem dan contact op met ons service center. Deze kosten dienen bij aankomst te worden voldaan:

  • Bedlinnen € 10,00 per persoon
  • Lakenpakket € 8,00 per verblijf
  • Handdoekenpakket € 5,00 per stuk
  • Kinderset (kinderstoel + campingbedje) € 2,00 per nacht
  • Huisdieren max. 2 € 5,00 p.h.p.n.
Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro