Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Steden dichtbij
dagen

ZOMERSPECIAL! Tophotel in Almere nabij Almeerderstrand incl. 3-gangendiner

Holiday Inn Express Almere, an IHG Hotel
Almere, Flevoland, Nederland bekijk op kaart
ZOMERSPECIAL! Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een uitstekend hotel in Almere o.b.v. halfpension

Wil je er even tussenuit? Verblijf dan 2, 3 of 4 dagen in het Holiday Inn Express Almere, an IHG Hotel. Tijdens je verblijf zal het je aan niets ontbreken! Iedere ochtend staat er een ontbijt voor klaar, waarna je je dag vol energie kan beginnen. Tijd om Almere en de omgeving te ontdekken!

De moderne stad heeft een breed aanbod van winkels en terrassen, waarvan tientallen op loopafstand van het hotel. Voor de echte shopliefhebbers is Batavia Stad Fashion Outlet een echte aanrader! Dit is te bereiken op ca. 20 minuten rijden.

Natuurliefhebbers kunnen bij de natuurrijke Oostvaardersplassen een prachtige wandeling maken en vogels en wilde dieren spotten! Vanaf een uitkijkpunt heb je hier een panoramisch uitzicht over een uitgestrekt natuurgebied. Bij mooi weer kun je lekker naar het Almeerderstrand rijden! (15 km) Genoeg te doen dus! Na een heerlijke dag erop uit te zijn geweest, neem je plaats in het restaurant voor een 3-gangendiner. Dat wordt genieten!

Steden dichtbij
dagen

ZOMERSPECIAL! Tophotel in Almere nabij Almeerderstrand incl. 3-gangendiner

Holiday Inn Express Almere, an IHG Hotel
Almere, Flevoland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks een 3-gangendiner
  • Hotel geopend in 2021!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Gelegen op 15 min. rijden van Almeerderstrand!
  • Tip: huur een fiets of neem je eigen fiets mee en ontdek de omgeving
Tips tijdens je verblijf

Shop till you drop
Voor shopliefhebber is Almere Centrum een groot shopparadijs! Van grote topmerken tot boetiekjes en bijzondere speciaalzaken. Voor de echte shopliefhebbers is Batavia Stad Fashion Outlet een echte aanrader! Batavia Stad Fashion Outlet is met ca. 20 minuten rijden te bereiken.

Schaapskooi Vroege Vogelbos
Wie door het Vroege Vogelbos loopt, wandelt door ruim 40 jaar geschiedenis. In 1972 werd de eerste boom aangeplant. Nu is het één van de oudste en meest gevarieerde bossen in Almere, grenzend aan het Beginbos en het Kromslootpark. Door het bos lopen verschillende fiets- en wandelpaden. Na het bewonderen van de schaapskooi, sluit je je bezoek af met een kopje thee bij de theeschenkerij.

Holiday Inn Express Almere, an IHG Hotel
Baltimoreplein 121,
Almere, Nederland
Kaart
Baltimoreplein 121, Almere, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Holiday Inn Express - Almere, an IHG Hotel biedt accommodatie in Almere. Het hotel heeft een terras en biedt uitzicht op de stad. Je kunt genieten van een maaltijd in het restaurant of van een drankje aan de bar. Alle kamers van het hotel zijn voorzien van een zithoek en een flatscreen-tv. De kamers van het Holiday Inn Express - Almere zijn voorzien van airconditioning en een eigen badkamer. De accommodatie biedt een continentaal ontbijt of een ontbijtbuffet. De omgeving is populair om te fietsen en fietsverhuur is beschikbaar bij het Holiday Inn Express - Almere, een IHG Hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 2,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 25,00 per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Oostvaardersplassen

Natuur & Parken
Oostvaardersbosplaats 1

De Oostvaardersplassen vormen het grootste moerasgebied van Nederland. De natuur heeft hier vrij spel. Ontelbare vogels hebben bezit genomen van het gebied. Vooral in de winter geeft dit een spectaculair uitzicht. De honderden Heckrunderen, konikpaarden en edelherten geven het gebied een haast on-Nederlandse aanblik.

City Mall Almere

Shoppen
Schutterstraat 6

City Mall Almere is een winkelcentrum midden in het stadshart van Almere. U vindt hier ruim 120 winkels en horecagelegenheden.

Museum Spakenburg

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Oude Schans 47-63

Museum die het verhaal verteld van de gemeente Bunschoten, het leven van visserij, het boerenleven en oude ambachten

Spakenburg

Steden
Spakenburg

Spakenburg is een voormalig vissersdorp aan de Zuiderzee. Bezoek hier het Visserijmuseum.

Spakenburg-Bunschoten

Cultuur, Steden
Spakenburg-Bunschoten

Spakenburg-Bunschoten is een voormalig vissersdorp aan de Zuiderzee. De historische bebouwing, de restanten van de Zuiderzeecultuur en oude boerderijen zorgen voor een aantrekkelijke omgeving.

Klederdracht- & Visserijmuseum

Musea, Cultuur
Kerkstraat 20

De collectie omvat meer dan 120 poppen die de historie en tradities in de dracht laten zien. Van originele dooppakken tot huwelijksdracht en rouwkleding.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 25,00 per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 2,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro