Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Autovakanties
dagen

Vier oud & nieuw in de Eifel o.b.v. all-inclusive en vele extra's

Hotel Bitburg (ex Hotel Eifelstern)
Bitburg, Rheinland Pfalz, Duitsland bekijk op kaart
Verblijf 3, 4, 6, 7 of 8 dagen en vier oud & nieuw in de de Eifel o.b.v. all-inclusive

New Year is coming! Ga knallend het nieuwe jaar in en verblijf bij Hotel Bitburg. Met een magische vuurwerkshow, feestelijk diner en een nieuwjaarswandeling sluit je het jaar goed af en luidt je het nieuwe jaar goed in. Dit superiorhotel is gelegen op het voormalig Amerikaanse legerbasis in de stad Bitburg, wereldberoemd vanwege de Bitburger-bierbrouwerij. Het hotel is dé ideale uitvalsbasis voor het verkennen van het heuvelachtige landschap, de schilderachtige valleien en de dode vulkanen van de Eifel en het maken van uitstapjes naar het aangrenzende België en Luxemburg. In dezelfde plaats is ongeveer 5 kilometer van het hotel de Bitburger-bierbrouwerij gevestigd. En op nog geen 15 kilometer bevindt zich het Eifelpark.

Autovakanties
dagen

Vier oud & nieuw in de Eifel o.b.v. all-inclusive en vele extra's

Hotel Bitburg (ex Hotel Eifelstern)
Bitburg, Rheinland Pfalz, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 5, 6 of 7 overnachtingen
  • Ontvangst met koffie, gebak en een warme lunch
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks een warme lunch of een lunchpakket
  • Dagelijks uitgebreid dinerbuffet
  • 1 x Feestelijk 5 gangen Oud en Nieuwdiner met een glas bubbels bij ontvangst
  • Onbeperkte dranken tijdens je verblijf (koffie, thee, fris, bier, wijn en alle sterke dranken)
  • Iedere avond entertainment met bittergarnituur
  • Kleurrijke vuurwerkshow met een glas bubbels
  • Inclusief een bezoek aan de Bitburger Brauerei
  • Gezellige nieuwjaarswandeling met warme lunch
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek de stad Trier
Leuke tips in de omgeving
  • De oudste Duitse stad Trier is zeer bezienswaardig en ligt op slecht 30 kilometer van Bitburg. Trier trekt jaarlijks veel bezoekers en niet alleen vanwege de vele intact gebleven bouwwerken uit de Romeinse tijd maar ook om vele andere beschermende monumenten, vroeg christelijke heiligdommen en kunstschatten uit de klassieke oudheid. Vele monumenten staan op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. Het aanbod van kunst en cultuur is enorm in Trier.
  • Ongeveer 77 kilometer van het hotel vindt je het National Park Eifel. Het is een eindje rijden, maar dan heb je ook wat! Wandel door prachtige bossen, langs vulkaankraters en meanderde beekjes en zie de verborgen valleien.
Hotel Bitburg (ex Hotel Eifelstern)
Charles-Lindbergh-Allee 6,
Bitburg, Duitsland
Kaart
Charles-Lindbergh-Allee 6, Bitburg, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Bitburg (ex Hotel Eifelstern) is gelegen aan de rand van Bitburg in het zuiden van de Eifel. Begin je dag in de Eifel goed met een uitgebreid ontbijtbuffet in het hotel. Voor een smakelijke lunch of culinair diner heb je de keuze uit 2 hotel-restaurants. ’s Zomers is het heerlijk toeven in de biergarten waar je een lekker drankje kunt drinken. In het hotel kun je gratis gebruik maken van Wi-Fi. De kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv, een bureau en een telefoon. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een föhn en een toilet. Het hotel beschikt over twee dansgelegenheden. Waag een dansje op muziek uit de jaren ’60 in de Doppeldecker of geniet van een heerlijke cocktail in de bar Heizwerk.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Eifelpark Gondorf

Attractieparken, Dierentuinen en aquaria
Weißstraße

Eifelpark Gondorf is een pretpark en dierentuin in één. Naast dieren zoals beren, wolven, roofvogels en kangoeroes zijn er ook attracties voor jong en oud.

Porta Nigra

Bezienswaardigheden
Porta-Nigra-Platz

De Porta Nigra is veruit het bekendste monument uit de Romeinse tijd in de Duitse stad Trier. Het is de noordelijke poort in de 6418 m lange stadsmuur en werd samen met de muur tussen 160 en 200 n.Chr. gebouwd.

Hauptmarkt in Trier

Pleinen
Hauptmarkt

De belangrijkste en meest bruisende markt van Trier is de Hauptmarkt. Je vindt hier veel mooie oude panden, zoals de kerk van St. Gangolf en de Steipe met zijn prachtig gedecoreerde bogen. Met de vele terrassen en restaurants is het vaak erg gezellig.

Dom in Trier

Bezienswaardigheden
Liebfrauenstraße 12

Deze grootste christelijke kerk uit de klassieke Oudheid werd op een voormalig Constantijns paleiscomplex gebouwd. De huidige dom bevat nog een Romeinse kern met originele muren tot een hoogte van 25,88 m.

Constantijn Basiliek

Bezienswaardigheden
Konstantinpl. 10

Deze bijzonder vormgegeven basiliek heeft in de loop van de jaren al meerdere functies vervuld. Er zit een groot stuk geschiedenis in dit bijzondere gebouw naast het Keurvorstelijk Paleis van Trier.

Paleis van Trier

Bezienswaardigheden
Willy-Brandt-Platz 3

Het paleis van Trier ligt naast de Romeinse Constantijn Basiliek. Het in rococo-stijl gebouwde paleis dient tegenwoordig als pand voor verschillende overheidsorganen. De tuin is opengesteld voor publiek.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 per huisdier per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro