Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Black Friday Deals
Fly & Drive
6, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt

Fly & drive door veelzijdige Andalusië incl. vlucht, huurauto en hotels met ontbijt

Fly & drive klassiek Andalusië
Málaga, Torremolinos, Spanje bekijk op kaart
Ontdek het veelzijdige Andalusië tijdens een 6-, 8-, 11- of 15-daagse fly & drive incl. vlucht, huurauto en hotels met ontbijt

Ben jij er klaar voor om Andalusië te ontdekken? De zonnige en charmante regio ligt in het zuidelijke deel van Spanje, en is heel erg veelzijdig. Tijdens je reis rijd je langs schilderachtige landschappen, naar gezellige dorpen en steden en bewonder je de meest bijzondere bezienswaardigheden en highlights. Je beleeft het authentieke Spaanse leven! De witte, Moorse huisjes maken dit gedeelte van Spanje onvergetelijk en geven je precies dat vakantiegevoel wat je soms even nodig hebt. Andalusië heeft ongelofelijk veel te bieden voor elke type vakantieganger, dus ook voor jou natuurlijk! Bestel de lekkerste Spaanse tapas, drink er een sangria bij en leer de typische Spaanse dansstijl: de flamenco!

Black Friday Deals
Fly & Drive
6, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt

Fly & drive door veelzijdige Andalusië incl. vlucht, huurauto en hotels met ontbijt

Fly & drive klassiek Andalusië
Málaga, Torremolinos, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Málaga vanaf luchthaven naar keuze
  • Verblijf in uitstekende 3- en 4*-hotels
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 6, 8, 11 of 15 dagen autohuur categorie A incl. basisverzekering
  • Tip: relax op Playa de La Malagueta in Málaga of bezoek de kathedraal van Sevilla
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Zo ziet je reis er uit:

Dag 1: Aankomst op de luchthaven van Málaga - Granada (ca. 137km)
Je verblijft de komende nacht bij Urban Dream Nevada (of gelijkwaardig) in Granada incl. ontbijtbuffet

Yes, het aftellen is niet meer nodig! Vandaag sta je namelijk op de luchthaven in Málaga. De zon, de warmte en de gezellige sfeer heten je van harte welkom. Op de luchthaven haal je de huurauto op en rijd je direct door naar de eerste bestemming Granada. Zodra je Granada binnenrijdt, voel je al dat er zeker een aantal eeuwen geregeerd is door de Moren. De Arabische invloeden zijn op verschillende plaatsen duidelijk zichtbaar. Vooral de paleizen hebben prachtige details welke ver teruggaan in de tijd. Rust uit van de heenreis en wandel door de stad.

Dag 2: Granada - Cordoba (ca. 170 km)
Je verblijft de komende nacht in Abetos Del Maestre (of gelijkwaardig) in Cordoba incl. ontbijtbuffet

Je gaat vandaag naar een geweldige plek, waar het historische centrum zelfs op de Wereldergoedlijst van UNESCO staat! Cordoba is dé stad van de filosofen zoals o.a. Senece en Maimonides. Ga langs de indrukwekkende Mezquita moskee-kathedraal en neem een kijkje bij 'Alcázar de los Reyes Cristianos', waar met name de paleistuinen de moeite waard zijn.

Dag 3: Cordoba - Sevilla (ca. 159 km)
Je verblijft de komende nacht in Vertice Aljarafe (of gelijkwaardig) in Sevilla incl. ontbijtbuffet

Het is alweer tijd voor de volgende bestemming. Na zoveel moois is het nu tijd voor een heuse stedentrip! En wel in de prachtige stad Sevilla. Highlights zijn: het Alcázar Real de Sevilla, de Catedral de Santa María de la Sede met de Giralda toren en het bekendste plein van Sevilla: Plaza de España. Een aanrader is om fietsen te huren en de stad op een andere manier te verkennen. Sevilla is niet alleen een geweldige stad vanwege haar bezienswaardigheden, sfeer en klimaat. Lekker eten en drinken een belangrijke positie in in het dagelijks leven in Sevilla. In Andalusië en Sevilla worden bijvoorbeeld uitstekende wijnen, sherry’s en bieren gemaakt. Hoewel sherry vooral rondom Jerez de la Frontera gemaakt wordt, zie je toch ook in Sevilla wel dat er over het algemeen een groot assortiment aan sherry aangeboden wordt. Bij een drankje hoort eigenlijk ook een tapa. Een tapa is een klein gerechtje dat op een schoteltje bij of eigenlijk op je drankje geserveerd wordt. Net als elders is ook in Sevilla het fenomeen tapas verbasterd tot de variant die tegenwoordig zo populair is: het eten van meerdere kleine gerechtjes als lunch of diner.
In Sevilla struikel je tegenwoordig over de tapasbars. Vooral in het hart van de stad, rondom de kathedraal en in de oude wijk Santa Cruz, barst het van de plekken waar je tapas kunt eten. Opvallend is dat de tapas in Sevilla gemiddeld genomen van uitstekende kwaliteit zijn. Dus leef je uit!

Dag 4: Sevilla - Ronda (ca. 134 km)
Je verblijft de komende nacht bij El Horcajo (of gelijkwaardig) in Ronda incl. ontbijtbuffet

Vandaag ga je richting Ronda. Deze stad is één van de oudste steden in Spanje. Je kent Ronda wellicht van de Puente Nuevo, een historische brug over een diepe kloof. Deze brug heeft een spectaculaire ligging tussen een kloof en verbind het oude en het moderne Ronda met elkaar. Als je in Ronda bent kom je ontzettend veel prachtige uitzichtpunten tegen. Vanaf deze uitzichtpunten heb je een uitzicht over de prachtige natuur rondom de stad. Het uitzicht is adembenemend!

Dag 5: Ronda - Málaga (ca. 114 km)
Je verblijft de komende nacht bij Rincol Sol (of gelijkwaardig) in Málaga incl. ontbijtbuffet

Vanuit Ronda rijd je weer terug naar Málaga. Málaga kent veel historie, maar daarnaast heeft de stad ook vele moderne invloeden. In het centrum zijn er voornamelijk nog kleine winkelstraatjes te vinden, maar de stad heeft eveneens enkele brede, schaduwrijke boulevards. Wat je eigenlijk niet mag missen is de kathedraal. Deze is gebouwd op de resten van een moskee. Met de bouw hiervan werd begonnen in 1528 en pas in 1662 was hij helemaal afgebouwd. Breng bijvoorbeeld ook een bezoek aan de grootste overdekte markt in Málaga: Mercado Atarazanas. Het marktgebouw is onderverdeeld in grote 3 hallen. Een met vlees, een met verse vis en een met verse groenten en fruit. Daarnaast kun je ook kaas en noten op deze markt kopen. Heb je trek gekregen? Breng dan een bezoek aan een van de vele tapasbarretjes die er ook op de markt te vinden zijn. Hier wordt de tapas vers voor je bereid, smakelijker kan het niet!

Dag 6: Málaga - terugreis

Vandaag lever je de huurauto weer in op de luchthaven van Málaga en vlieg je terug naar huis. Gelukkig neem je een hoop mooie herinneringen en nieuwe belevenissen met je mee naar huis.

Let op:

  • Wanneer je kiest voor de 8-daagse reis, zal je verblijf als volgt zijn: 1 nacht Granada, 1 nacht Cordoba, 2 nachten Sevilla, 1 nacht Ronda en 2 nachten Málaga.
  • Wanneer je kiest voor de 11-daagse reis, zal je verblijf als volgt zijn: 2 nachten Granada, 2 nachten Cordoba, 3 nachten Sevilla, 1 nacht Ronda en 2 nachten Málaga.
  • Wanneer je kiest voor de 15-daagse reis, zal je verblijf als volgt zijn: 3 nachten Granada, 3 nachten Cordoba, 3 nachten Sevilla, 2 nachten Ronda en 3 nachten Málaga.
  • Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.
  • De auto verhuurder op het vliegveld is geopend van 08.00 uur tot 22.00 uur, kies dus een vlucht binnen deze tijden anders kunnen er extra kosten aan verbonden zijn.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Fly & drive klassiek Andalusië
Av. del Comandante García Morato,
Málaga, Spanje
Kaart
Av. del Comandante García Morato, Málaga, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het heerlijke Andalusië is rijk aan veel verschillende unieke hotels. Tijdens jouw fly & drive verblijf je in 3- en 4-hotels! Je verblijft in veelzijdige gebieden, vlakbij de mooiste stranden, prachtige natuur of waanzinnige bergen. Je verblijft in pittoreske dorpen of romantische steden. De hotels zijn voorzien van een gezellige lounge en comfortabele hotelkamers.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op: Wanneer een accommodatie niet beschikbaar is, verblijf je in een andere, vergelijkbare accommodatie

Voorwaarden huurauto:

Autohuur
De auto die gehuurd wordt, is een auto uit de categorie A - Economy en is voorzien van een basisverzekering (Collision Damage Waver). De chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten zijn tot een bepaald bedrag meeverzekerd. Je kunt ter plaatse een upgrade van de auto naar een andere categorie of een upgrade van de verzekering regelen naar all-risk of bijvoorbeeld het eigen risico afkopen, dit kunnen wij niet voor je verzorgen.

Upgrade huurauto
Optioneel is het mogelijk een upgrade naar categorie B (Lancia Y of gelijkwaardig) te boeken. De kosten hiervoor bedragen € 12,00 per auto per dag. Indien dit gewenst is kun je hiervoor contact opnemen met ons service center.

Minimale en maximale leeftijd
De minimumleeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar en onder de 25 jaar is er een toeslag van toepassing. Je dient minimaal 2 jaar je rijbewijs te hebben en deze moet op het moment van afhalen van de auto nog minimaal 1 jaar geldig zijn.

De maximum leeftijd voor het huren van een auto is 75 jaar. Het is zeker wel mogelijk een auto te huren indien je ouder bent dan 75 jaar (of jonger dan 25 jaar) maar hier zijn dan toeslagen van toepassing. Over de hoogte van deze toeslagen kan ons Service Center je verder informeren, dit is namelijk per verhuurmaatschappij en/of land verschillend.

Creditcard verplicht!
Let op: er is een geldige creditcard nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De creditcard die je gebruikt bij de boeking dien je ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die je bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere creditcard wordt niet geaccepteerd. De creditcard moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De creditcard dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Pre-paid of creditcards (bijv American Express).

Let op! De hoofdboeker en de bestuurder moeten dezelfde persoon zijn!!

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro