Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Wintersportvakanties
dagen

Wintersport in het mooie Zillertal o.b.v. halfpension in een 4*-wellnesshotel

Hotel Kristall
Finkenberg, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Geniet van een 4, 5 of 8-daagse wintersportvakantie o.b.v. halfpension en verblijf in een 4*-wellnesshotel in het Zillertal

Hotel Kristall ligt midden in het gezellige bergdorpje Finkenberg en op nog geen 150 meter van de gondel. Dit luxueuze hotel heeft vele faciliteiten zoals een uitgebreid wellness center van 250 vierkante meter, een fitnessruimte, gezellige lobby met openhaard, een uitgebreide wijnkelder en een fantastisch restaurant. De oefenweide die voor het hotel ligt, begint bij de gondel. Als je ’s middags uit de gondel stapt, kun je voor het laatste stukje nog even de latten onderbinden en naar het hotel glijden. Perfect voor echt wintersport liefhebbers dus!

Wintersportvakanties
dagen

Wintersport in het mooie Zillertal o.b.v. halfpension in een 4*-wellnesshotel

Hotel Kristall
Finkenberg, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks middagsnack met een alcoholvrij drankje
  • Dagelijks 4-gangen keuzediner met saladebuffet
  • Indien verblijf tijdens de feestdagen: een speciaal kerstdiner of oud & nieuw diner
  • Dagelijks gebruik van de wellnessfaciliteiten
  • Dagelijks gebruik van de fitnessruimte
  • Inclusief gastenkaart voor gratis extra's en leuke kortingen op activiteiten in de omgeving
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek ook skigebied Mayrhofen
Skigebied Finkenberg

Finkenberg ligt als het ware op de grens van het brede Zillertal en het smalle, ruige Tuxertal, op ongeveer 4 kilometer afstand van het lager gelegen centrum van Mayrhofen. Finkenberg ligt op 840 meter hoogte en dat is voor een Oostenrijks ski dorp. Het gehele skigebied omvat ongeveer 196 kilometer pisten. Vanuit Finkenberg vertrekt er een gondel direct het skigebied in, de Finkenberger Almbahn. Voor een avondje uit kun je de bus nemen die je rechtstreeks naar Mayrhofen brengt. Door de rustige ligging en snelle gondelverbinding zijn er bijna geen wachtrijen bij de lift. De aansluiting op de skigebieden van Mayrhofen en Lanersbach is perfect. Voor de beginners is er in het centrum van Finkenberg een helling op sneeuwzekere hoogte. Na het skiën kun je terecht bij één van de restaurants of gezellige bars van Finkenberg.

Volwassenen / Jeugd / Kinderen
1 dag € 59,50 / € 47,50 / € 26,80
2 dagen € 117,00 / € 94,00 / € 53,00
3 dagen € 171,00 / € 137,00 / € 77,00
4 dagen € 214,00 / € 171,00 / € 96,50
5 dagen € 257,00 / € 205,50 / € 115,50
6 dagen € 287,00 / € 230,00 / € 129,00
7 dagen € 325,50 / € 260,00 / € 146,50

Hotel Kristall
Dorf 143,
Finkenberg, Oostenrijk
Kaart
Dorf 143, Finkenberg, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Dit 4-sterrenhotel in skigebied Zillertal 3000 in Finkenberg ligt op 5 minuten lopen van de skilift en naast de bushalte. Het beschikt over een spa van 250m² groot. De kamers zijn ingericht in alpenstijl en hebben een balkon. De kamers van Htoel Kristall zijn voorzien van houten meubilair, een zithoek, en een satelliet-tv. De ruime badkamers zijn allemaal uitgerust met een haardroger, badjassen en slippers. De spa van Sporthotel Kristall beschikt over een biosauna, een Finse sauna, een infraroodcabine, een aromatisch stoombad en massagedouches. Het is tevens voorzien van een fitnessruimte, een vitamine- en theebar en ontspanningkamers met panoramisch uitzicht op de bergen. Je kunt ook genieten van vele behandelingen en massages. Het restaurant serveert lokale specialiteiten en lichte internationale gerechten en de eetkamer biedt een panoramisch uitzicht op het Zillertal. De sommelier adviseert je over wijnen uit de vinotheek van het hotel. De lobbybarbar beschikt over een open haard. Hotel Kristall ligt op slechts 2 km van de kabelbanen van Mayrhofen. Het skigebied Hintertuxer Gletscher bereik je in minder dan 15 minuten rijden. In de buurt vind je ook rodelbanen en een schaatsbaan.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Nee

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Tennisbaan
Ja
Midgetgolf
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Zillertaler Höhenstraße

Bezienswaardigheden
Zillertaler Höhenstraße

Deze weg behoort tot de mooiste Alpenwegen van Oostenrijk. De weg reikt tot een hoogte van 2020 meter en biedt een prachtig uitzicht over de Zillertaler Alpen.

Gerlos

Outdooractiviteiten
Gerlos

Het uitgesproken après-ski dorp is een zeer geliefde wintersportbestemming onder de Nederlanders. De wintersportmogelijkheden zijn er eindeloos!

Zillertal

Outdooractiviteiten
Zillertal

Op de 143 km pistes en 52 liften vinden skiërs & snowboarders een ruime keuze aan alle vaardigheidsniveaus.

Swarovski Kristallwelten

Bezienswaardigheden, Musea
Kristallweltenstraße 1

Bling, bling! Bezoek het Swarovski-museum Kristallwelten in Wattens, vlakbij Innsbruck. Deze magisch flonkerende wereld (ook met je Innsbruck Card gratis) opende in 1995 haar deuren. Precies 100 jaar na de revolutionaire uitvindingen van Innsbrucker Daniel Swarovski, die machinaal geslepen glas omtoverde tot helder schitterende kristallen. Vanuit de stad brengt de shuttlebus je er direct naar toe. Laat je betoveren door de combinatie van kristal, licht en glas.

Krimmler Watervallen

Bezienswaardigheden
Reedseehütte

De Krimmler Wasserfälle is met een totale hoogte van 380 meter de hoogste gefaseerde waterval van Europa. De waterval ligt vlak bij het dorp Krimml in N.P. Hohe Tauern.

Tiroler Holzmuseum

Musea
Dorf Auffach 148/1

In dit Houtmuseum staat de oeroude relatie tussen mens en hout centraal. Houtsnijder en beeldhouwer Hubert Salcher heeft in zijn geboortehuis een museum ingericht rond het thema hout.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.80 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro