Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Natuur
dagen

Verblijf op de Veluwe incl. ontbijt

Hotel de Foreesten
Vierhouten, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Geniet 2, 3, 4 of 5 dagen van de rust op de Veluwe incl. ontbijt

Midden in het groene hart van de Veluwe, aan de rand van het pittoreske dorpje Vierhouten ligt Hotel de Foreesten. Een échte aanrader voor wie op zoek is naar rust en van een landelijke omgeving wil genieten. De vele wandel- en fietsroutes voeren je langs uitgestrekte heidevelden, bossen en schilderachtige dorpjes. Voor zowel de natuur-, cultuur- als winkelliefhebber is dit hotel een echte aanrader. Nationaal Park De Hoge Veluwe, Paleis Het Loo, het Dolfinarium, Staverden en de stad Apeldoorn zijn allemaal nabij gelegen. Vanuit dit hotel kun je alle kanten op! Bij terugkomst in het hotel kun je heerlijk nagenieten van een glas wijn in de lounge, een krant lezen bij de houtkachel. Optimaal genieten dus!

Natuur
dagen

Verblijf op de Veluwe incl. ontbijt

Hotel de Foreesten
Vierhouten, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Inclusief dagelijks ontbijt
  • Hotel is gelegen midden in het groene hart van de Veluwe
  • Hotel is volledig gerenoveerd
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek Harderwijk en Staverden
Tips in de omgeving

Noord Veluwen
Ben je een natuurliefhebber? Een bezoek aan Nationaal Park De Veluwe vult al gauw een hele dag! Enkele van onze favorieten zijn onder meer mooie fiets- en wandeltochten door dennenbossen en langs onverwachte open stuifzandduinen en het vergapen van meesterwerken van Van Gogh in het Kröller-Müller Museum van wereldklasse in het midden van het park.

Noord Veluws Museum
Het Noord Veluws Museum is in de eerste plaats een kunstmuseum dat werk toont van Noord-Veluwse kunstenaars. Het museum beperkt zich niet tot het verstrekken van informatie over de schilderijen, maar koppelt er verhalen aan. Verhalen van de schilders en bewoners van dit deel van de Veluwe die hier van 1880 tot 1950 woonden en werkten. Het museum biedt bezoekers een gastvrije en inspirerende omgeving.

Het verscholen dorp
Ontdek het verhaal en kijk waar de bewoners van "Het Verscholen Dorp" tijdens de oorlog zich verscholen voor de Duitsers. De schuilplaats werd in 1944 ontdekt en gelukkig konden veel mensen ontsnappen. Drie hutten zijn weer nagebootst in het bos en is nu een museum waar veel verhalen bewaard zijn gebleven.

Wild spotten op de Veluwe - Hemellootjes Rond de Veluwe
Bij het spotten van dieren in het wild in Nationaal Park De Hoge Veluwe wordt vaak gesproken over ‘De Grote Vier’. Het zijn edelherten, reeën, moeflons en wilde zwijnen. Reeën hebben het hoogste aantal in het park, gevolgd door moufflons, edelherten en wilde zwijnen.

Hotel de Foreesten
Gortelseweg 8,
Vierhouten, Nederland
Kaart
Gortelseweg 8, Vierhouten, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel De Foreesten is recentelijk gerenoveerd en beschikt over mooie kamers. Elke kamer is gecreëerd met een moderne luxe uitstraling met een blik op natuur en land. De kamers zijn voorzien van ruime en comfortabele bedden, een gezellige zithoek en luxe faciliteiten om je verblijf comfortabel te maken. De kamers zijn o.a. voorzien van televisie, radio en een eigen badkamer met douche. Het hotel is gelegen in het mooie dorpje Vierhouten. Vanaf het hotel loop je zo de natuur in waar je heel mooi kan wandelen en met een half uur fietsen ben je al in Nunspeet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Op aanvraag
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Pannenkoekenhuis De Boskabouter

Eten en drinken
Elspeterweg 18

Bij Pannenkoekenhuis De Boskabouter eet je heerlijke pannenkoeken. De pannenkoeken worden ambachtelijk bereid volgens een traditioneel Hollands recept met verse ingrediënten.

Noord Veluws Museum

Musea
Winckelweg 17A

Dit kunstmuseum laat je het werk zien van vooral Noord-Veluwse kunstenaars.

Museum Korps Rijdende Artillerie

Musea
Eperweg 149

Indien u houdt van onze militaire geschiedenis is dit museum zeker een aanrader voor u!

Staverden

Natuur & Parken, Cultuur, Steden
Uddelermeerweg 2

Staverden is officieel de kleinste stad van Nederland, ooit had de Graaf grootse plannen met dit landgoed, helaas kwam hij niet verder dan de bouw van het kasteel en een aantal bijgebouwen.

Leuvenumse Bos

Natuur & Parken
Poolseweg 27

Het Leuvenumse Bos is een bosrijk natuurgebied nabij Harderwijk en Ermelo. Er lopen diverse wandelpaden door het gebied.

Galerie Oudenhoeve

Bezienswaardigheden
Rietberglaan 2

In deze mooie galerie ligt de nadruk op tweedimensionaal werk.

Belangrijke informatie

Let op! Voor ontbijt en lunch is het restaurant geopend. Voor diner kunt u terecht bij verschillende restaurants in de omgeving.

Mindervalidekamers

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro