Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Cruises
dagen

8-daagse cruise 'Donau Klassiek' o.b.v. volpension en meer

DCS Amethyst
Passau, Beieren, Duitsland bekijk op kaart
Geniet van een 8-daagse cruise: de 'Donau Klassiek' o.b.v. volpension en bezoek o.a. Wenen en Boedapest

De Donau is de op één na langste rivier van Europa. De rivier ontstaat in het Duitse Zwarte Woud en mond na een lange afstand afgelegd te hebben uit bij Roemenië in de Zwarte Zee. Ontdek de verschillende steden in onder andere Duitsland, Slowakije, Hongarije en Oostenrijk. De diversiteit aan landschappen, de continue wisselende culturen, gastronomie en de vele indrukwekkende historische verhalen maakt een cruise op de Donau tot een onvergetelijke ervaring, waar je ook nog eens een dosis aan kennis opdoet! Tijdens de cruise bezoek je historische steden als Wenen, Bratislava, Boedapest en Passau. Laat je meevoeren over deze legendarische rivier en ervaar natuurlijke en culturele pracht tijdens een cruise over de Donau! Op het comfortabele cruiseschip zal het je aan niets ontbreken. De hele dag door kun je genieten van eten, drinken én entertainment! Lekker uitrusten op een ligbed op het zonnedek of chillen in de whirlpool? Het kan allemaal aan boord van de DCS Amethyst!

Cruises
dagen

8-daagse cruise 'Donau Klassiek' o.b.v. volpension en meer

DCS Amethyst
Passau, Beieren, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen in geboekte hut naar keuze
  • Ontvangst met welkomstdrankje
  • Soep bij inscheping
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks uitgebreid lunchmenu
  • Koffie en thee met gebak in de middag
  • Dagelijks diner incl. 1x kapiteins diner
  • Afscheidscocktail
  • Dagelijks live muziek en avondprogramma met optredens
  • Gratis gebruik van alle faciliteiten aan boord
  • Inclusief havengelden en tax
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Dag tot dag omschrijving

Dag 1: Passau en inscheping (16.00 uur vertrek)
Vandaag begint je vakantie! Maak je klaar voor een geweldige cruise. Ga op eigenlijk gelegenheid naar Passau! Zorg dat je op tijd bent want de inscheping begint vanaf 14.30 uur en het schip vertrekt om 16.00 uur. Bij de inscheping wordt er een lekker kopje soep geserveerd!

Dag 2: Wachau
Vandaag wordt verwacht om 09.00 uur aan te komen in Wachau. Wachau ligt in de deelstaat Saksen, vooral bekend om zijn cultuursteden, prachtige natuurgebieden, romantische kastelen en niet te vergeten: de Saksische wijn. Je hebt tot 15.00 uur om Wachau te ontdekken want dan zal het schip de haven van Wachau verlaten.

Dag 3: Esztergom - Boedapest
Begin de dag met een lekker ontbijtje. Het schip zal rond 08.00 uur aanmeren in Esztergom. Esztergom, de oude voormalige hoofdstad, is een stad in Hongarije bekend om zijn reusachtige basiliek en Koninklijk Paleis. Het ligt in de provincie Komárom-Esztergom, tegenover de monding van de Hron in de Donau, met 33.000 inwoners. De stad is een van de oudste van Hongarije en was in de 10de eeuw de residentie der Arpaden. In het centrum van Esztergom tref je de monumentale Basilica van Esztergom. Het is de grootste kerk van Hongarije. Zeker de moeite waard! Zorg dat je weer op tijd terug bent, want het schip zal rond 14.00 uur Esztergom verlaten en rond 18.00 uur de haven van Boedepast betreden. Boedapest is een schitterende, historische stad die steeds populairder wordt. De stad wordt door rivier de Donau gescheiden in twee heel verschillende delen. Aan de westkant het heuvelachtige Boeda. Aan de oostkant het vlakke, zakelijke Pest. De stad biedt vermaak voor elke smaak. Cultuur, geschiedenis, ontspanning en natuur: in Boedapest tref je het allemaal! Tip: Bezoek het Burchtpaleis, het Vissersbastion, de Grote Markthal en natuurlijk de Kettingburg.

Dag 4: Boedapest
Start je dag met een goed ontbijt. Je vertrekt vandaag om ca. 15.30 uur, dus je hebt genoeg tijd om deze fantastische stad verder te ontdekken!

Dag 5: Bratislava
Vandaag kom je aan in Bratislava om ca. 08.00 uur. Bratislava is een relatief kleine stad, maar erg sfeervol. Het doet een beetje Oostenrijks aan: aan de ene kant heb je panden die je kent van de bergdorpjes, aan de andere kant juist de statige gebouwen zoals je ze ook in Wenen ziet. De sfeer is er gemoedelijk en alle bezienswaardigheden zijn op loopafstand van elkaar te bezoeken. Je hebt geen dagen nodig om alle highlights te zien – zoveel zijn het er niet -, wat je genoeg tijd geeft om gewoon lekker te chillen op een terras. Loop vooral ook even rond en struin door de vele gezellige, smalle straatjes. Je vertrekt om ca. 23.00 uur. Je hebt dus genoeg tijd om de stad te verkennen.

Dag 6: Wenen
Vandaag staat Wenen op de planning, het schip meert al vroeg aan in Wenen. Dit zal rond 06.30 zijn. Wees er dus vroeg bij, zo heb je genoeg tijd om de prachtige stad te verkennen. De stad kent klassieke bezienswaardigheden, historische bouwwerken en gezellige koffiehuizen. De Spaanse Rijschool, de Staatsopera en het Schönbrunn Paleis zijn absoluut de moeite waard om te bezoeken. Bovendien kun je ook uitstekend winkelen in Wenen, hippe boetiekjes vind je in de wijk Neubau! Vertrek is om 23.00 uur.

Dag 7: Wachau
Vandaag kom je weer terug in Wachau. Dit zal rond 08.00 uur zijn. Slenter lekker door de stad en bezoek hier en daar nog een highlight van Wachau. Zorg dat je weer optijd terug bent want het schip zal rond 13.30 weer vertrekken. Geniet van je laatste dag op het schip!

Dag 8: Wachau - Passau (10.00 uur aankomst)
Na het ontbijt begint de ontscheping en zit deze prachtige cruise er alweer op.

Let op: Ter plaatse kun je optionele excursies bijboeken.

Het vaarschema is ten alle tijde onder voorbehoud van wijzigingen.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
DCS Amethyst
Passau-Hafen,
Passau, Duitsland
Kaart
Passau-Hafen, Passau, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De Amethyst van DCS is een superieur rivierschip met moderne voorzieningen. Door de persoonlijke service aan boord zul je je verblijf als erg comfortabel ervaren. Alle hutten zijn buitenhutten, van waaruit je kunt genieten van een fantastisch uitzicht. Het atrium aan boord is voorzien van een glazen koepel, wat het middelpunt van het schip vormt. Er zijn twee niveaus vanuit waar het atrium te bereiken is. In de spa kun je terecht voor ontspanning en wordt je van top tot teen verwend. Ontsnap even aan de dagelijkse drukte terwijl je geniet van een rustgevende massage. Ook in het bubbelbad op het zonnedek kun je genieten van prachtig uitzicht en ontspanning. In culinair opzicht kom je niks te kort, aangezien het restaurant voortdurend regionale specialiteiten aanbiedt.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op: Het minimum aantal deelnemers voor deze reis is 120 passagiers, anders gaat de cruise niet door.

Let op: een 2-persoonshut moet door 2 personen bezet worden en kan niet door 1 persoon geboekt worden!

Inchecken

Vanaf 14:30 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro