Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Wintersportvakanties
dagen

Halfpension in het winterse Zwarte Woud incl. vele extra's

Kräuter Chalet
Furtwangen, Baden-Württemberg, Duitsland bekijk op kaart
Geniet 4, 6 of 8 dagen van een wintervakantie in het Zwarte Woud o.v.b. halfpension

Sportieve skiërs, langlaufers en genieters van winterwonder wandelingen zijn hier aan het juiste adres! Waar de Donau in het Zwarte Woud ontspringt, ligt Furtwangen op 850 tot 1.150 meter hoogte. Het is daarmee niet alleen het hoogste gelegen stad van Baden-Württemberg, maar ook één van de sneeuwrijkste in Duitsland. Je verblijft in een comfortabel hotel midden in de natuur. Vanuit hier kun je alle kanten op om het Zwarte Woud te ontdekken. Niet ver van het hotel ligt de Titisee, de Tribergwatervallen, de Feldberg of het ski- en wandelparadijs Schönwald. Ideaal om een dagje op pad te gaan. Wil je even helemaal tot rust komen? Breng dan een bezoek aan één van de kuuroorden in de omgeving. De regio Baden-Württemberg staat bekend om de kwaliteit van haar kuuroorden met warme mineraalrijke bronnen. Kom genieten van een heerlijke wintervakantie in het Zwarte Woud.

Wintersportvakanties
dagen

Halfpension in het winterse Zwarte Woud incl. vele extra's

Kräuter Chalet
Furtwangen, Baden-Württemberg, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet van producten uit de regio
  • Dagelijks 3-gangendiner of dinerbuffet naar keuze van de chef
  • 1 x per verblijf Fondue Chinoise of Raclette
  • 1 x per verblijf een cocktail van het huis
  • 1 x per verblijf een lunchpakket
  • Ideale plek voor mooie wandeltochten
  • Inclusief Konuscard én Hochschwarzwaldcard voor leuke gratis extra's en kortingen op activiteiten in de regio
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren o.b.v. beschikbaarheid
  • Tip: breng een bezoek aan de Tribergwatervallen
Tips voor tijdens je verblijf

Het grooste skigebied van het Zwarte Woud, skigebied Feldberg
Het skigebied Feldberg heeft zijn naam te danken aan de hoogste top van het Zwarte Woud, de 1493 meter hoge Feldberg. Vanaf de Grafenmatt (1448 m) en Seebuck (1380 m) vertrekken er diverse afwisselende afdalingen richting het dal. De skigebieden zijn onderling verbonden door een brug over de autoweg. Het skigebied zal voor de (ver)gevorderde skiërs minder uitdagend zijn. Je vind er 300 km aan pistes, een 900 meter lang snowpark en en kinderland met loopband.

Pistes en liften
Blauw: 16km
Rood: 18 km
Zwart 0 km

Sleepliften: 28
Stoeltjesliften: 5
Gondels 1

Laagste punt: 850m
Hoogste punt: 1450m

Skipasprijzen
Laagseizoen/laagseizoen:
6 dagen Volwassenen €215,00 Kinderen €120,00 Kinderen tot 6 jaar gratis

Skipasprijzen (onder voorbehoud van prijswijzigingen)

Wandelen in het Zwarte Woud
Het Zwarte Woud is het grootste middelgebergte van Duitsland, gelegen in de deelstaat Baden-Wurttemberg. In de grote bosgebied biedt je uren wandelplezier! Trek je stevige wandelschoenen aan en maak en prachtige winterwonder wandeling. Wandel langs kletterende watervallen, ontdek sprookjesachtige kastelen, tussen uitgestrekte bossen en struin door schilderachtige dorpjes. Elk seizoen is het landschap weer adembenemend. Het zwarte Woud heeft een uitgebreid netwerk van wandelpaden op diverse niveaus. Of je nu gaat voor de lange routes of korte routes. Er is voor ieder wat wils! Het Zwarte Woud is een ideale plek voor korte en lange wandelvakantie.

De Watervallen van Triberg
Tijdens je verblijf in het Zwarte Woud mag een bezoek aan de Tribergen Watervallen zeker niet overslaan! Bewonder de zeven watervallen die in het totaal 163 meter naar benden kletteren. De Tribergen Watervallen zijn de hoogste van Duitsland. Maak een wandeling langs dit prachtige natuurschoon.

Kräuter Chalet
Hinterschützenbach 15,
Furtwangen, Duitsland
Kaart
Hinterschützenbach 15, Furtwangen, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Kräuter Chalet is gelegen in Furtwangen in het hart van het Zwarte Woud. Alle kamers hebben een traditionele inrichting en beschikken standaard over een televisie, een zithoek en een eigen badkamer met bad en/of douche, föhn en toilet. Ieder ochtend wordt er een vers ontbijt geserveerd.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 p.n.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Triberg Watervallen

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken
Gutach

In triberg zijn de Triberg Watervallen te vinden, welke de inwoners daar presenteren als de hoogste watervallen van Duitsland. Er loopt een mooie wandelroute langs de watervallen.

Triberg

Steden
Hauptstraße 65

Het gezellige stadje Triberg staat vooral bekend om de prachtige watervallen. In en rondom het stadje zijn leuke mogelijkheden voor prachtige wandelingen.

Freiburg im Breisgau

Steden
Freiburg Im Breisgau

Bezoek hier de Freiburger Münster, de Bächle in het oude stadscentrum of trek er op uit in het Steinwasenpark te midden van de bossen.

Europapark Germany

Attractieparken
Europa-Park-Straße 2

Europa-Park is het grootste attractiepark van Duitsland. Er zijn maar weinig parken waar zoveel attracties en shows te zien zijn als in dit park.

Freudenstadt

Bezienswaardigheden, Steden, Eten en drinken, Cultuur
Stuttgarter Strasse 80

In Freudenstadt vind je het grootste marktplein van Duitsland. Historische bouwwerken en prachtige huizen bevinden zich rondom het plein.

Rheinfall bij Schaffhausen

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken
Rheinfallquai

Rheinfall is de grootste waterval van Europa en is gelegen in de Rijn, bij het Zwitserse Schaffhausen, vlakbij de grens met Duitsland. Het spectaculaire verschijnsel is een belangrijke toeristische trekpleister.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 p.n.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.10 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro