Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Wintersportvakanties
dagen

Sfeervol hotel in Tirol o.b.v. halfpension en vele extra's

Hotel Macun
Vent, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
3,- 5- of 8-daagse wintersportvakantie in een sfeervol hotel in Tirol o.b.v. halfpension en vele extra's

Klaar voor het winterseizoen? Vier de winter in Tirol in het dorpje Vent. Een groot pluspunt van Vent is de rust. Hier heb je alle ruimte om bochten te maken en hoef je bij de lift haast nooit te wachten. De pistes van Vent zijn bovendien zonnig gelegen, hoe super is dat! Na een dag op de piste te zijn geweest kun je aanschuiven voor een heerlijk 4-gangendiner welke bij je arrangement zit inbegrepen. Wil je wat meer ontspannen? Geen probleem! Hotel Macun beschikt over een spa- en wellnesscentrum waar je even tot rust kan komen van de actieve dagen.

Wintersportvakanties
dagen

Sfeervol hotel in Tirol o.b.v. halfpension en vele extra's

Hotel Macun
Vent, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 4 of 7 overnachtingen
  • Flesje water op de kamer
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Bergklimmersontbijt vanaf 05.00 uur (avond van tevoren voor 18.00 uur doorgeven)
  • Iedere avond 4-gangen keuzediner
  • Dagelijks cake/gebak buffet (15.00 – 17.00 uur)
  • 1 x per week thema avond met een speciaal diner
  • 1 x per verblijf een 5-gangendiner incl. een glas prosecco en begeleidende wijnen t.w.v. €85
  • 1 x per week 4-gangen galadiner met bioscoopavond
  • Dagelijks gebruik van de wellnessvoorzieningen
  • Inclusief SPA-kit met badjas, handdoek en slippers
  • 1 x Self SPA behandeling per persoon bij inchecken
  • 1 x per week sneeuwwandeling onder begeleiding
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren (o.b.v. beschikbaarheid)
Skigebied Vent (Sölden-Hochsölden-Vent)

Het skigebied van Vent ligt aan het einde van het Ötztal en bestaat uit een handjevol pistes. Voor uitgebreidere wintersportmogelijkheden bereik je met de skibus snel Sölden of Obergurgl. Vent beschikt over 4 skiliften die in totaal ongeveer 15 kilometer aan pistes ontsluiten. Dit bescheiden pisteaanbod maakt dit skigebied ook zeer geschikt voor beginners. Over de sneeuwzekerheid hoef je je geen zorgen te maken aangezien de pistes reiken tot een hoogte van 2680 meter. Met een meerdaagse skipas (Ötztal Superskipass) kun je ook een dagje in Sölden of Obergurgl gaan skiën.

Iedere maandag en donderdag heb je de mogelijkheid om te nachtrodelen op de 5 kilometer lange rodelbaan. Vent wordt ook geliefd door toerskiërs. Er vallen prachtige tochten te maken door het Ötztal en ook Italië is te bereiken. Op krachten komen in het skigebied van Vent doe je bij bergrestaurant Stablein bij het bergstation van de Wildspitzlift. Natuurlijk ontbreken de typische Tiroler lekkernijen niet op het menu.

Skipas prijzen (onder voorbehoud van prijswijzigingen)
Dag/ Volwassene/ Jeugd/ Kind
1 dag/ € 39,50/ € 30,50/ € 20,50
2 dagen/ € 78,50/ € 58,50/ € 40,00
3 dagen/ € 114,50/ € 85,50/ € 59,50
4 dagen/ € 147,50/ € 109,50/ € 76,00
5 dagen/ € 177,50/ € 133,00/ € 91,50
6 dagen/ € 207,00/ € 155,00/ € 106,00
7 dagen/ € 234,00/ € 176,00/ € 120,00

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Hotel Macun
Marzellweg 17,
Vent, Oostenrijk
Kaart
Marzellweg 17, Vent, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Macun ligt in Vent en heeft een restaurant, een bar, een gemeenschappelijke lounge en gratis WiFi in alle ruimtes. Deze accommodatie biedt familiekamers en een zonneterras. Tegen een toeslag is er privéparkeergelegenheid beschikbaar. De kamers van het hotel zijn voorzien van een kledingkast, een flatscreen-tv en een eigen badkamer. De kamers van Hotel Macun hebben een zithoek. De accommodatie verzorgt elke ochtend een ontbijtbuffet. Hotel Macun beschikt over een spa- en wellnesscentrum met een hamam, een hot tub en een sauna. Gasten van het hotel kunnen genieten van activiteiten in en rond Vent, zoals wandelen, skiën en fietsen. Sölden ligt op 18 km van Hotel Macun en Obergurgl ligt op 23 km van de accommodatie. De dichtstbijzijnde luchthaven is Innsbruck, op 56 km van de accommodatie.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Fiss

Outdooractiviteiten, Steden
Seilbahnstrasse 42

Fiss ligt op een plateau boven het Inntal, op het grensgebied van Italië en Zwitserland. Sinds 1999 zijn de skigebieden aaneengesloten en is er vanuit Fiss te skiën tot aan 2820 meter.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 per huisdier per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

09.00 - 12.00 uur & 13.00 - 18.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro