Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Zonvakanties
dagen

Verblijf o.b.v. all-inclusive in een appartement op Lanzarote incl. vlucht en transfer

BlueBay Lanzarote
Costa Teguise, Lanzarote, Spanje bekijk op kaart
Verblijf o.b.v. all-inclusive 6, 8, 11 of 15 dagen in een appartement op het vulkanische eiland Lanzarote incl. vlucht en transfer

Lekker luieren, ontspannen en nergens aan denken. Een vakantie in Lanzarote is uniek en vooral verrassend. Ben je dol op ruige landschappen? Dan is Lanzarote the place to be! Bezoek dan ook zeker het Nationaal Park Timafaya, met 25 vulkanische kraters en meer dan honderd vulkaankegels. Daarnaast kun je op Lanzarote 365 dagen per jaar genieten van het zonnetje op je bol. Een vakantie in Lanzarote betekent natuurlijk ook relaxen, dus gooi je strandhanddoek op het strand en neem een duik in de helderblauwe zee. De beste plek om te zwemmen in Costa Teguise is bij Las Cucharas, een wit zandstrand dat perfect is voor het hele gezin. Liever niet de zee in? Dan moet je zeker naar het grootste waterpark van Lanzarote: Aqualava! Het waterpark ligt in Playa Blanca, in het zuiden van Lanzarote. Tequise bestaat al sinds de 15e-eeuw en was eerder de hoofdstad van Lanzarote. De zondag is stiekem het leukste, het centrum wordt dan omgetoverd tot een gezellige markt waar je echt van alles kunt vinden. Bezoek het kasteel en het piratenmuseum!

Zonvakanties
dagen

Verblijf o.b.v. all-inclusive in een appartement op Lanzarote incl. vlucht en transfer

BlueBay Lanzarote
Costa Teguise, Lanzarote, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Lanzarote vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet (08.00 – 10.30 uur)
  • Dagelijks uitgebreid lunchbuffet
  • Snacks (11.00 – 17.30 uur)
  • Dagelijks uitgebreid dinerbuffet
  • Onbeperkt (alcoholische) drankjes (10.30 – 00.00 uur)
  • Het resort is gelegen op ca. 300 meter van het strand
  • Gratis parkeren bij het hotel
  • Tip: maak een wandeling naar Montaña Roja
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Leuke tips in de omgeving

Plan een dagje strandhoppen
Lanzarote is een van de populairste Spaanse eilanden en dat is niet zonder reden. Vakantiegangers uit heel Europa en daarbuiten worden aangetrokken door de langgerekte stranden, omringd door helderblauw water. De meeste stranden (en ook de mooiste overigens!) vind je rondom de drie grootste badplaatsen, Playa Blanca, Puerto del Carmen en Costa Teguise.

Proef een vulkanisch wijntje
Lanzarote komt op meerdere vlakken verrassend uit de hoek. Had jij bijvoorbeeld verwacht dat ze daar druiven kweken midden in het vulkanische landschap van Nationaal Park Timanfaya? Je hebt dus helemaal geen grote groene velden vol wijnranken nodig zoals in Frankrijk en Italië; ga gewoon naar La Geria, zoals dit wijngebied heet.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
BlueBay Lanzarote
Av. de las Palmeras 30,
Costa Teguise, Spanje
Kaart
Av. de las Palmeras 30, Costa Teguise, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel BlueBay Lanzarote is een comfortabel all-inclusive hotel met moderne appartementen. De accommodatie ligt op 12 minuten lopen van het strand. Het volledig gerenoveerde BlueBay Lanzarote biedt lichte, ruime appartementen en geweldige faciliteiten voor een leuke vakantie. Het resort ligt op slechts 300 meter van het strand in Costa Teguise. De appartementen zijn modern en netjes ingericht en beschikken over een balkon of terras met zitje. Ze zijn voorzien van een woon-/slaapkamer met telefoon, televisie, airconditioning, kitchenette met twee kookplaten, koffiezetapparaat, magnetron en koelkast. De badkamer beschikt over een douche, toilet en föhn. Midden op het terrein ligt een prachtig zwembad, waar je terecht kunt voor wat verfrissing. Ontspan in de sauna, Turks stoombad of in de jacuzzi en geniet van een heerlijke massage.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, in de omgeving
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Tennisbaan
Ja
Fietsverhuur
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Fundacion César Manrique

Bezienswaardigheden, Musea, Natuur & Parken, Cultuur, Eilanden
Calle Jorge Luis Borges

De kunstwerken van deze beroemde man kom je op verschillende plaatsen tegen. Naast de kunstwerken is er ook bijzonder vormgegeven architectuur terug te vinden, waaronder het huis van deze kunstenaar.

Teguise

Steden
Teguise

Dit dorp is in Andalusische stijl vormgegeven. Op zondag wordt hier de drukbezochte markt gehouden waar je o.a. streekproducten, tassen en zonnebrillen aantreft.

Jardin de Cactus

Bezienswaardigheden
Guatiza

Deze grote groene oase is een fantastische rustplek op het eiland Lanzarote. Meer dan 2.000 verschillende soorten cactussen staan onder de 6.000 exemplaren verspreid.

Rancho Texas Lanzarote Park

Recreatie en spellen
Alcalde Cabrera Torres

Je kunt in dit familiepark meedoen met verschillende activiteiten zoals ponyrijden, zwemmen met zeehonden, kanoën of zoeken naar goud. Ook zijn er vele dieren van dichtbij te bewonderen.

Jameos del Agua

Bezienswaardigheden, Outdooractiviteiten
Carretera Arrecife-Orzola

Grotten Jameos del Agua zijn ontdekt door César Manrique. Na wat aanpassingen waar harmonie tussen natuur en kunst centraal blijft staan, is deze schitterende bezienswaardigheid ontstaan.

Cueva de los Verdes

Bezienswaardigheden
Haria

Tijdens een uitbarsting van de vulkaan Corona is er een prachtig vulkanisch grottenstelsel ontstaan. Dit geschiedde vrij recent: een paar duizend jaar geleden.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja, in de omgeving

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro