Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Wintersportvakanties
dagen

Wintersportvakantie in de Harz o.b.v. halfpension

Ferienpark Brockenblick
Schierke, Saksen-Anhalt, Duitsland bekijk op kaart
4-, 6- of 8-daagse wintersportvakantie in Schierke aan de voet van de Brocken in de Harzo.b.v. halfpension

Als je na ca. 5 uur rijden het dorpje Schierke in de Duitse Harz binnenkomt, waan je je meteen in een romantisch sprookje. De besneeuwde toppen van het Harzgebergte, de bossen in het nationaal park en de gemoedelijke Duitse straatjes vormen de ingrediënten voor een heerlijke wintersport in Schierke. Je begint elke dag met heerlijke verse broodjes die ’s ochtends aan de deur van het appartement worden gehangen. Een goede bodem voor een dag in de sneeuw! Kies je vandaag voor een mooie tocht op de lange latten? Rond Schierke ligt er ruim 40 kilometer aan loipes die je door de prachtige natuur van het nationaal park Harz leiden. Liefhebbers van een skivakantie nemen de bus naar skigebied Braunlage-Wurmberg, op slechts 10 kilometer van het appartement in Schierke. Dertien kilometer aan uitdagende pistes liggen hier op je te wachten.

Wintersportvakanties
dagen

Wintersportvakantie in de Harz o.b.v. halfpension

Ferienpark Brockenblick
Schierke, Saksen-Anhalt, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5 of 7 overnachtingen
  • Flesje wijn op de kamer bij ontvangst
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 3-gangendiner of dinerbuffet
  • Gratis gebruik van de sauna
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: maak een rit in de langste gondel van Noord-Duitsland
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst

Skigebied Braunlage-Wurmberg

Het skigebied op de flanken van de Wurmberg biedt ruim 14 kilometer aan pistes, maar in de directe omgeving zijn nog meer skimogelijkheden te vinden. Skillift Hasselkopf en de Rathaus oefenweide liggen direct bij het centrum van Braunlage en ook de pistes van Ski-Centrum Hohegeiß zijn niet ver weg. Het wintersportaanbod van de regio wordt compleet gemaakt door een ijsbaan in Braunlage, meerdere rodelbanen, 80 km aan loipes en meer dan 100 kilometer aan wandelroutes.

Skipas prijzen (onder voorbehoud van prijswijzigingen)
Dagen/ Volwassene/ Jeugd / Kind
1 dag/ € 36,00/ € 31,00/ € 21,00
2 dagen/ € 62,00/ € 52,00/ € 32,00

Leeftijden
Volwassene 17+
Jeugd 12 jaar t/m 16 jaar
Kind 0 t/m 11 jaar

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Ferienpark Brockenblick
Alte Wernigeröder Straße 1,
Schierke, Duitsland
Kaart
Alte Wernigeröder Straße 1, Schierke, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 3-sterrenhotel Brockenblick Ferienpark in het dorp Schierke biedt fantastisch uitzicht op Wurmberg en het Brockengebergte. Het beschikt over moderne wellness-faciliteiten en biedt gemakkelijk toegang tot wandelroutes met een totale lengte van 120 km. De ruime kamers van het Brockenblick Ferienpark zijn voorzien van satelliet-tv, een zithoek en een eigen balkon of terras. Er zijn ook kamers voor mensen met een handicap. Gasten van het Brockenblick kunnen ontspannen in de Finse sauna, het stoombad en het solarium. Massages en schoonheidsbehandelingen zijn op aanvraag beschikbaar. Regionale en internationale gerechten wordt geserveerd in het restaurant van Brockenblick Ferienpark, dat een groot terras heeft. Het Brockenblick heeft ook een landelijke lounge met open haard.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Toilet
  • Wi-Fi

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Fietsenstalling
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Speelkamer
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Nationaal Park de Harz

Natuur & Parken
Nationaal Park De Harz

Het Nationaal Park Harz is een natuurreservaat en bestaat uit bergen, moerassen, bossen en rivieren. Tevens is het een beschermd gebied waar talrijke diersoorten in het wild leven.

Wernigerode

Steden
Wernigerode

De vakwerkstad Wernigerode werd in de twaalfde eeuw gesticht. Bewonder hier de prachtige vakwerkhuizen.

Blankenburg

Steden, Musea
Friedenstrasse 4

De bekende 20 km lange grillige rotsformatie de Duivelsmuur begint in Blankenburg. Buiten Blankenburg ligt kasteelruïne Regenstein die nu een openluchtmuseum is.

Keizerlijk Paleis Goslar

Musea, Bezienswaardigheden
Kaiserbleek 6

Het keizerlijke paleis – de Kaiserpfalz – uit de 11e eeuw is een museum. Je kunt hier de originele bronzen keizertroon zien.

Goslar

Steden
Goslar

De stad Goslar in het Duitse Harz gebergte heeft een prachtige historische binnenstad. Deze stad staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en is zeker een bezoek waard!

Kranichsee

Outdooractiviteiten
Parkstraße 4

Een groot meer in de buurt van Gosnar. Rustige locatie, een uniek stukje Duitsland. Geschikt om te wandelen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 per huisdier per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.80 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro