Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Autovakanties
dagen

Halfpension in Radstadt in het Salzburgerland incl. leuke extra's

Hotel Gewürzmühle
Radstadt, Salzburgerland, Oostenrijk bekijk op kaart
Geniet 4, 6 of 8 dagen in het historische Radstadt in het Salzburgerland o.b.v. halfpension en incl. leuke extra's

Radstadt is één van de mooiste steden in de regio Pongau! Het rustige en oude stadje is gelegen tussen het Dachsteinmassief en de Radstädter Tauern. Het is een ideale bestemming voor mooie wandel- en fietstochten. Idyllische bergweiden, tweeduizend meter hoge toppen en diepblauwe bergmeren vormen onderweg het decor. Ga op avontuur in een natuurpark in de omgeving, beklim een bergtop of breng een bezoek aan een lokaal museum. Kortom, er is tijdens je verblijf, voor jong en oud genoeg te doen! In het historische stadscentrum vind je leuke winkels, sfeervolle restaurants en gezellige terrassen. Voor ontspanning breng je een bezoek aan de Therme Amadé. Hier kun je heerlijk relaxen in diverse baden. Bij zomerse temperaturen neem je een verfrissende duik in het buitenzwembad met reuzenglijbaan.

Familiekamers met HOGE kinderkortingen!

Autovakanties
dagen

Halfpension in Radstadt in het Salzburgerland incl. leuke extra's

Hotel Gewürzmühle
Radstadt, Salzburgerland, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks cake/gebakbuffet
  • Dagelijks 4-gangendiner met saladebuffet
  • 1 x per week grill avond of Italiaans buffet
  • Gratis gebruik van fietshuur (o.b.v. beschikbaarheid)
  • Dagelijks gratis entree in het zwembad van Radstadt
  • 1 x per week mogelijkheid om te vissen in de vijver bij het hotel
  • 1 x per week een wandeling o.l.v. een gids
  • Dagelijks gebruik van de wellness van het hotel
  • Afscheidspresentje voor kinderen t/m 11 jaar
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren
  • Tip: bij zomerse temperaturen is het heerlijk vertoeven aan de Winkler see
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst

Tips voor tijdens je verblijf!

Neem een verkoelende duik in de Winkler see (ca. 16km)
Bij zomerse temperaturen breng je een bezoek aan de Winkler see. De Winkler see ligt net voorbij Flachau in het kleine dorpje Flachauwinkl. Er is voor jong en oud genoeg te doen! In en rondom het meer zijn diverse activiteiten te beleven. Je kunt er heerlijk zwemmen of een watersporten beoefenen. Rondom de Winkler see lopen allerlei prachtige wandel- en fietstochten. Voor wat meer uitdaging kun je klimmen en klauteren in het naastgelegen klimpark. Terwijl de kinderen zich uitstekend vermaken geniet jij van een verkoelend drankje op het terras van het aangrenzende restaurant.

Breng een bezoek aan Liechtensteinklamm (ca. 40km)
De Liechtensteinklamm is één van de langste en diepste kloven van de Alpen. De kloof ligt vlakbij Sankt Johann im Pongau en de dorpen Wagrain en Flaschau. De Liechtensteinklamm is ontstaan door een ondergronds zijrivier van de Salzach. Duizenden jaren heeft kolkend water onder de grond, doorgestroomd en zo de kalkstenen rotsen uitgesneden. Laat je verrassen tijdens een wandeling door de kloof en ontdek dit indrukwekkende natuurfenomeen.

Tip: Trek stevige schoenen aan, het kan behoorlijk glad zijn!

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Hotel Gewürzmühle
Forstauer Str. 4,
Radstadt, Oostenrijk
Kaart
Forstauer Str. 4, Radstadt, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Gewürzmühle ligt in Radstadt, het hart van het Salzburgerland. Het hotel heeft een gezellige sfeer en gastvrijheid is erg belangrijk. Het hotel beschikt over een prachtig uitzicht over de weilanden en de Radstädter Tauern. Het hotel heeft een eigen restaurant waar je kunt genieten van heerlijke delicatessen en traditionele gerechten uit Oostenrijk. Toe aan ontspanning? Je kunt heerlijk tot rust komen in de moderne spa met sauna en een stoombad.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Speelkamer
Ja
Hoogtepunten

Dachstein

Outdooractiviteiten
Dachstein

Sightseeing, snowboarden, skiën, langlaufen, klimmen, wandelen, bergbeklimmen, paragliden, van het uitzicht genieten – dat alles kan op de Dachstein.

Superpark Planai

Outdooractiviteiten
Coburgstraße 52

Zin om flink door de lucht te vliegen met je snowboard? Dan biedt Superpark Planai precies wat je zoekt - ongeacht je niveau!

Hallstatt

Steden
Seestraße 56

In deze stad kun je niet voorbijgaan aan het Hallstattmuseum, waar je de prehistorie herbeleeft.

Gröbming Adventure Park

Outdooractiviteiten
Stoderstraße 114

Je vindt hier een enorm klimpark tussen de bomen, waarbij een speciale manier van zekeren jouw veiligheid garandeert tijdens de avontuurlijke belevenissen op hoogte.

Waterval van Golling

Bezienswaardigheden
Wasserfallstraße 23

Aan de rand van het dorp Golling begint de korte wandeling naar de waterval van Golling. Op de brug heb je een mooi uitzicht op de waterval. Rond de waterval lopen wandelingen door de natuur.

Bad Ischl

Steden, Bezienswaardigheden
Bad Ischl

Een kleine charmante stad én een kuuroord met traditie! Zo kwamen hier de adel en de rijken te kuren en van de zon te genieten. Je vindt hier de keizerlijke villa in het oude keizerlijke park.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 22.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro