Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Zonvakanties
dagen

All-inclusive in luxe 4*-hotel in Puglia incl. vlucht

GranSerena Hotel
Torre Canne di Fasano (BR), Puglia, Italië bekijk op kaart
8- of 15-daagse all-inclusive vakantie met verblijf in een 4*-hotel in Puglia incl. vlucht

Op vakantie naar Puglia? Doen, doen en nog eens doen! De zonnige hak van de Italiaanse laars is een must voor op jouw bucketlist en moet je echt een keer gezien hebben. Het is een echt stukje van Italië... zo kun je de regio het beste omschrijven. Het is adembenemend mooi en je wilt er nooit meer weg. Geniet onder een olijfboom van de Italiaanse zon, met een heerlijke streekwijn! Steden als Alberobello, Bari en Polignano a Mare mogen niet overgeslagen worden tijdens jouw vakantie naar Puglia. Leuke steden, smalle straatjes, witte stranden, mooie natuur...

Zonvakanties
dagen

All-inclusive in luxe 4*-hotel in Puglia incl. vlucht

GranSerena Hotel
Torre Canne di Fasano (BR), Puglia, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Bari vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks lunch (met showcooking)
  • Dagelijks 4-gangendiner of buffet (met show cooking)
  • Onbeperkt diverse drankjes, o.a. koffie/thee/fris/wijn/bier/selectie aan sterke drank
  • Inclusief cocktails (17.30 – 19.30 uur)
  • 1 Strandparasol en 2 strandbedden per kamer + badlakens
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in openbare ruimtes
  • Tip: ga naar de Torre Canne Lighthouse!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Leuke tips in de omgeving

Grotta della Poesia

Op zoek naar een droomplek in Puglia? Dan moet je zeker naar de kustplaats Otranto (ca. 2 uur rijden van het hotel)! Het natuurlijke zwembad Grotta della Poesia zorgt voor een magische plek en behoort volgens National Geographic tot de top 10 van mooiste natuur stuwmeren ter wereld. En dat is ook niet gek, want de plek is omgeven door schilderachtige en rotsachtige landschappen en wordt versierd met het kristalblauwe water van de Adriatische Zee.

Bari

De hoofdstad van de regio is Bari, een doolhof waar je iedere keer weer iets anders zult tegenkomen. Je kunt in de stad heel veel doen én zien! Dus zorg er zeker voor dat je hier één dagje rondloopt. Bari is een prachtige havenstad met eeuwenoude tradities. Ga bij één van de lekkere restaurantjes eten en geniet van het mooie weer.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
GranSerena Hotel
Via Appia Antica 41,
Torre Canne di Fasano (BR), Italië
Kaart
Via Appia Antica 41, Torre Canne di Fasano (BR), Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-hotel GranSerena is gelegen aan Adriatische Zee, op ca. 20 minuten wandelen van het centrum. Nabij het hotel vind je veel leuke bars en lekkere restaurants. De 320 hotelkamers zijn verdeeld over 2 gebouwen met 6 verdiepingen. De receptie helpt je met in- en uitchecken en vragen. Op het terrein vind je een mooie tuin en speelplaats. Daarnaast is er een winkeltje, kapper, wasservice en bagage-opslag. De hotelkamers van het GranSerena Hotel zijn voorzien van airconditioning, minibar, televisie, telefoon en eigen badkamer met bad en/of douche, wastafel en föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Castello Dentice di Frasso

Bezienswaardigheden
Via Sant'anna

Dit prachtige kasteel is gelegen in het Italiaanse Carovigno. Ontdek de rijke geschiedenis en bezoek de kunsttentoonstellingen die hier dagelijks gehouden worden.

Apollonia Archaeological Park

Bezienswaardigheden
Pojan

Apollonia was vroeger een Griekse kolonie en oude Romeinse stad, nu het grootste archeologische park van Albanië en vind je er nog de overblijfselen van de machtige polis. Je vindt er het het oreon (theater), een oud klooster, een expositieruimte, waar men de opgravingen van Apollonia kan bezichtigen.

Dürres

Steden
Rruga Dok Margariti

Durrës is de 2e stad van Albanië. Durrës is een van de grootse badplaatsen van de Balkan en tevens een havenstad. Jaarlijks bezoeken veelal Albanese toeristen de stad, maar ook het aantal buitenlandse toeristen groeit.

Tirana

Steden
Rruga Sulejman Delvina 90

In Tirana kun je redelijk goed winkelen. Het stadscentrum is dan wel klein maar hierdoor kun je overal gemakkelijk en snel heen lopen. Vooral de schoenenwinkels zijn hier goed en goedkoop. Je betaalt er zo'n 30% minder dan in andere Europese steden. De winkels zijn meestal open van 9.00 - 15.00 uur en tussen 18.00 - 20.00 uur.

Skanderbegplein

Pleinen
Skanderbegplein

Het Skanderbegplein is het centrale plein van de Albanese hoofdstad Tirana. Het langwerpige plein is genoemd naar de Albaanse nationale held Skanderbeg. In het midden staat een groot ruiterstandbeeld van Skanderbeg naast een Albanese vlag.

Lokrum

Eilanden
Lokrum Ulica

Dit kleine mooie eiland zie je al vanaf de oude stad Dubrovnik liggen. Vanaf de oude haven vertrekt elk half uur een boot naar dit eilandje. Je kunt hier heerlijk aan het strand liggen, maar ook de botanische tuin of het Middeleeuwse klooster bezoeken.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Inchecken

Vanaf 14:30 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro