Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Zonvakanties
dagen

4*-hotel op Menorca incl. vlucht, huurauto en ontbijt

Valentin Son Bou Hotel
Son Bou, Menorca, Spanje bekijk op kaart
8 of 15 dagen 4*-hotel op het zonnige Menorca incl. vlucht, huurauto en ontbijt

Valentin Son Bou is een luxe 4*-hotel in het plaatsje Alaoir. Hier kun je echt genieten van een aangename vakantie! Koel af in het zwembad of pak de (gratis) shuttleservice naar het heerlijke strand! Met de inbegrepen huurauto kun je het hele eiland ontdekken. Breng zeker een bezoek aan de hoofdstad: Mahon. Hier is de natuurlijke haven, de belangrijkste bezienswaardigheid van de omgeving. Als je een rondvaart maakt door deze haven, kom je langs prachtige forten en verdedigingstorens. Ook de Santa Maria kerk is een aanrader. Dit is de grootste kerk van het eiland. Hier worden regelmatig orgelconcerten gegeven. Vlak bij deze kerk ligt het pleintje Plaça Bastio, waar je gezellig kunt eten en drinken!

Zonvakanties
dagen

4*-hotel op Menorca incl. vlucht, huurauto en ontbijt

Valentin Son Bou Hotel
Son Bou, Menorca, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Menorca vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 8 of 15 dagen huurauto incl. basisverzekering (categorie A)
  • Shuttleservice naar het strand
  • Heerlijk zwembad met pool/snackbar
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek de hoofdstad van het eiland: Mahon!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Valentin Son Bou Hotel
Urbanización Torre Soli Nou,
Son Bou, Spanje
Kaart
Urbanización Torre Soli Nou, Son Bou, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Valentin Son Bou Hotel vind je op het meest unieke eiland in de Middellandse Zee, namelijk Menorca. Het 4*-hotel bevindt zich in het zuiden van het eiland. Het hotel ligt op slechts een steenworp afstand van het strand van Son Bou. De kamers zijn van alle gemakken voorzien zodat jij kunt genieten van een heerlijk verblijf. Het hotel heeft uitgestrekte tuinen, twee buitenzwembaden, een binnenzwembad, wellnessfaciliteiten met o.a. sauna, solarium en massageruimte. Tevens is er een groot buffetrestaurant met showcooking aanwezig.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, openbaar
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Bar
Ja
Speelkamer
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Monte Toro

Bezienswaardigheden, Cultuur, Eilanden
Monte Toro

Op de hoogste berg van Menorca de Monte Toro of El Toro, heeft u een waanzinnig uitzicht over het hele eiland. Met helder weer is er zelfs zicht tot het Tramontana gebergte van Mallorca.

Barranco D’Algendar

Natuur & Parken
Camí De Son Mestres Menorca

In het zuidwesten van Menorca ligt in een van de mooiste natuurgebieden een 7 km. lange kloof: Barranco D’Algendar. De kloof heeft rotswanden van wel meer dan 50 meter hoog.

Mahón

Bezienswaardigheden, Steden
Carrer Hannover O Costa Sa 10

De grootste stad van het eiland Menorca is Mahón. Het grote en drukke plein Placa de s’Esplanada komt vooral ‘s avonds en in de weekenden tot leven.

Ciutadella

Bezienswaardigheden, Steden
Carrer Major Des Born 1

Ciutadella ligt in het zuiden en heeft een verrassend charmante architectuur. De smalle steegjes bieden een aangename wandeling. Er zijn bijzonder romantische hoekjes te ontdekken!

Catedral de Santa María de Ciudadela

Bezienswaardigheden, Cultuur, Eilanden, Musea
Carrer Ca'l Bisbe

Heilige kathedraal-basiliek van Santa Maria kerk is gelegen in het centrum en het hoogste punt van de stad Ciutadella, die behoren tot het bisdom van Menorca.

Los Delfines Aquapark

Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen
Avinguda Los Delfines 4-8

Het heerlijke waterpark Los Delfines heeft alles in huis voor een heerlijk dagje uit. Allerlei glijbanen, de avonturen rivier en watertunnels bieden veel vertier.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Voorwaarden huurauto

Autohuur
De auto die gehuurd wordt, is een auto uit de categorie A - Economy en is voorzien van een basisverzekering (Collision Damage Waver). De chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten zijn tot een bepaald bedrag meeverzekerd. Je kunt ter plaatse een upgrade van de auto naar een andere categorie of een upgrade van de verzekering regelen naar all-risk of bijvoorbeeld het eigen risico afkopen, dit kunnen wij niet voor je verzorgen.

Minimale en maximale leeftijd
De minimumleeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar en onder de 25 jaar is er een toeslag van toepassing. Je dient minimaal 2 jaar je rijbewijs te hebben en deze moet op het moment van afhalen van de auto nog minimaal 1 jaar geldig zijn.

De maximum leeftijd voor het huren van een auto is 75 jaar. Het is zeker wel mogelijk een auto te huren indien je ouder bent dan 75 jaar (of jonger dan 25 jaar) maar hier zijn dan toeslagen van toepassing. Over de hoogte van deze toeslagen kan ons Service Center je verder informeren, dit is namelijk per verhuurmaatschappij en/of land verschillend.

Creditcard verplicht!
Let op: er is een geldige creditcard nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De creditcard die je gebruikt bij de boeking dien je ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die je bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere creditcard wordt niet geaccepteerd. De creditcard moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De creditcard dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Pre-paid of creditcards (bijv American Express).

Let op! De hoofdboeker en de bestuurder moeten dezelfde persoon zijn!!

Parkeren

Ja, openbaar

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.30 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro