Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Cruises
dagen

Luxe cruise Verenigde Arabische Emiraten en Qatar o.b.v. volpension incl. vlucht

MSC Virtuosa
Barcelona - Cruise Terminal, Catalunya, Spanje bekijk op kaart
8-daage reis incl. luxe cruise naar de Verenigde Arabische Emiraten en Qatar o.b.v. volpension en incl. vlucht

Geniet van een 8-daagse cruise door de Verenigde Arabische Emiraten en Qatar met vertrek vanaf Amsterdam Schiphol (waar tevens parkeren inclusief is). Wanneer je aankomt in Dubai stap je op het schip! Je vaart 4 havens aan, waaronder Sir Bani Yas, Abu Dhabi, Doha en Dubai. De cruise zal een unieke ervaring zijn vol spectaculaire bezienswaardigheden en adembenemende stranden. Aan boord is er voor jong en oud van alles te doen! Geniet van de glamour en breng een avond door in het casino, geniet van spectaculaire shows of ga een potje racen en ervaar de spanning in de F1 Simulator. Op culinair gebied heeft deze rederij veel te bieden, naast de traditionele restaurants met á la carte maaltijden en het buffetrestaurant, hebben de schepen diverse specialiteitenrestaurants (tegen betaling). Je hoeft je dus geen moment te vervelen!

Nergens goedkoper!

Cruises
dagen

Luxe cruise Verenigde Arabische Emiraten en Qatar o.b.v. volpension incl. vlucht

MSC Virtuosa
Barcelona - Cruise Terminal, Catalunya, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen in een geboekte hut naar keuze
  • Inclusief parkeerplaats bij Schiphol voor je auto gedurende de cruise
  • Retourvlucht Dubai vanaf Amsterdam Schiphol Airport
  • Inclusief 20 kg ruimbagage per persoon en 1 stuk handbagage per persoon
  • Retourtransfer luchthaven – cruise terminal
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet of à la carte ontbijt
  • Dagelijks lunch in buffetvorm of à la carte lunch
  • Dagelijks diner in buffetvorm of à la carte diner (incl. aantal keer een galadiner)
  • Dagelijks koffie, thee en ijswater bij het buffetrestaurant
  • Dagelijks livemuziek en avondprogramma met optredens
  • Gratis gebruik van fitness en zwembad
  • Inclusief service charge
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: Vertrek, Amsterdam
Je reis begint op Schiphol Airport. Je parkeert je auto bij de luchthaven (inclusief deze reis) en neemt het vliegtuig naar Dubai! De vlucht (met Emirates) vertrekt in de avond, waardoor je de nacht in het vliegtuig doorbrengt.

Dag 2 & 3: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Vandaag kom je aan in Dubai en gaat je vakantie echt beginnen. Je kunt inchecken op het schip en het cruiseschip alvast ontdekken. Pak je koffers uit en kom bij met een drankje in de bar of bij het zwembad. De volgende dag rond 18.00 uur zal het schip Dubai verlaten, op weg naar de eerste bestemming.

Dag 4: Sir Bani Yas, Verenigde Arabische Emiraten
Vandaag kom je rond 07.00 uur aan bij het magische eiland Sir Bani Yas. Dit is een veelzijdig gebied, iedereen kan hier genieten van een onbezorgde vakantie. Op Sir Bani Yas is een enorm natuurreservaat aanwezig waar bedreigde diersoorten ondergebracht worden. Deze zijn afkomstig vanuit het Arabische schiereiland of uit Afrika. Vooral op Sir Bani Yas kun je zeldzame dieren zien binnen een beschermd gebied waar het overgrote deel van de dieren, inclusief giraffen, flamingo's en jachtluipaarden, om er maar een paar te noemen, vrij leven. Het is alsof je je in Kenia begeeft. Tijdens de cruise is Sir Bani Yas dé kans om te genieten van leuke excursies of safari's in het wild, of om spannende sporten uit te oefenen. Het schip zal Sir Bani Yas weer verlaten om 17.00 uur.

Dag 5: Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten
Vandaag zal het schip rond 07.00 uur aanmeren in Abu Dhabi. Je hebt de hele dag om Abu Dhabi te ontdekken. Abu Dhabi is de hoofdstad van het gelijknamige emiraat en van de Verenigde Arabische Emiraten. Het is een havenstad gelegen aan de Perzische Golf. Abu Dhabi is gelegen op een zandeiland wat met twee grote bruggen verbonden is aan het vaste land. De stad is omgeven met prachtige stranden en turquoise wateren van de Perzische Golf. Langs de Corniche, het pronkstuk van de stad, kun je heerlijk langs de kustlijn flaneren. Met zijn prachtige groene wandelpaden, is het hier vooral 's avonds dé ontmoetingsplaats. Op het westelijke eind van de Corniche bevindt zich een luxe shoppingmall, de Marina en een Heritage village. Hier heb je een prachtig uitzicht op de fascinerende skyline met de gigantische wolkenkrabbers van Abu Dhabi. Het hart van Abu Dhabi stad bevindt zich op enige afstand achter de Corniche. Abu Dhabi is omgeven door vele kleine eilandjes en het eiland zelf heeft veel te bieden op het gebied van watersporten. Let op: Visum is aan boord te verkrijgen, tegen betaling. Het schip zal Abu Dhabi weer verlaten rond 21.00 uur.

Tip: Vergeet ook zeker niet een bezoek te brengen aan de Sheikh Zayed Grand Mosque. De schitterende moskee is de grootste in de Verenigde Arabische Emiraten. De moskee dankt zijn naam aan de grondlegger en tevens de eerste president van de Verenigd Arabische Emiraten, Zayid bin Sultan al Nuhayyan. De moskee beschikt over 82 koepels, 1000 pilaren en 4 minaretten. Daarnaast vind je er het grootste handgeweven tapijt ter wereld en de grootste kroonluchter van de wereld! Deze is ruim 10 meter in doorsnee en 40 meter hoog! Het is dus niet voor niets dat deze moskee met al zijn pracht en praal bekend staat als de duurste moskee op aarde als het gaat om bouwkosten.

Dag 6: op zee
Vandaag vaar je een dag op zee. Maar je hoeft je geen moment te vervelen! MSC Virtuosa biedt 5 uitstekende en unieke zwembaden, waaronder een van de grootste en meest ingewikkelde waterparken op zee. De zwembaden zijn geschikt voor meer dan 1.000 gasten! Dus je kunt je de hele dag uitleven, of ontspannen in 1 van de heerlijke baden. Het Atmosphere Pool, 1.700 m2 met ongeveer 10 m2 openbare ruimte per gast, is een van de meest overvloedige die op zee te vinden is. Of geniet in de MSC Aurea Spa met thermaal gebied, massages, lichaamsbehandelingen, gezichtsbehandelingen en schoonheidsbehandelingen.
Nog tijd over? De overdekte promenade biedt zowel hoofd- als specialiteitenrestaurants en tal van winkels. Met 1168 m2 winkelruimte zal MSC Virtuosa het grootste winkelgebied op zee presenteren met 11 ultramoderne boetieks en meer dan 250 merken.

Dag 7: Doha, Qatar
Vandaag meert het schip rond 08.00 uur aan in Doha, Qatar. Doha is de hoofdstad van Qatar. Doha was vroeger een vissersstad waar gehandeld werd in parels uit oesters, maar inmiddels is deze stad aan de Perzische Golf uitgegroeid tot één van de rijkste steden ter wereld. De hoofdstad van Qatar kenmerkt zich door een skyline vol gigantische wolkenkrabbers. Weelde en rijkdom voeren hier de boventoon. Maar al die luxe resorts, flitsende auto’s en designer shops worden gelukkig ook afgewisseld met een flinke dosis cultuur. Benieuwd wat je allemaal kunt zien en doen in Doha? Dwaal door de steegjes van Souk Waqif, Eeuwen geleden was dit de plek waar bedoeïen naartoe kwamen om handel te drijven. Nu is het één van de leukste bezienswaardigheden van Doha: Souk Waqif. Deze kleurrijke souk is een wirwar van steegjes waar je de mooiste lokale producten kunt vinden. Wandel over de Corniche, de boulevard van Doha. Een heerlijke plek in Doha is de Corniche. Dit is een 8 kilometer lange, met palmbomen versierde boulevard die langs het water loopt. Vanaf hier heb je een mooi zicht op de wolkenkrabbers van West Bay, het financiële district van Doha. Bezoek Katara Mosque en Katara Cultural Village. Katara Cultural Village is een cultureel dorp gelegen tussen West Bay en The Pearl. Hoewel deze plek pas sinds 2010 open is, waan je je hier toch terug in de tijd. Hier vind je namelijk geen hypermoderne wolkenkrabbers, maar gebouwen en straten in Arabische stijl. Katara Cultural Village is dé plek waar schilders, kunstenaars, muzikanten en andere artiesten samenkomen. Je kunt je dus helemaal uitleven. Het schip zal Doha weer verlaten rond een uurtje of 22.00, dus tijd genoeg om Doha te ontdekken!

Dag 8 & 9: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Vandaag kom je weer terug in Dubai rond 13.00 uur. Nu heb je eindelijk de tijd om Dubai te verkennen. Dubai is een van de Verenigde Arabische Emiraten. De hoofdstad is het gelijknamige Dubai. Wie nog nooit in Dubai is geweest, zal zijn ogen uitkijken. Het is een land van uitersten. Bijzondere, hypermoderne gebouwen zijn het gezicht van de stad. Een bezoek aan het Burj Al Arab (6-sterren hotel), of Palm Island is zeker de moeite waard. Wanneer je met de lift naar de top van de Burj Khalifa gaat, heb je een prachtig uitzicht over de stad! Naast al die bezienswaardigheden heeft Dubai ook heerlijke stranden en een azuurblauwe zee. Voor liefhebbers van luxe vakanties en winkelen is Dubai uitgegroeid tot één van de beste bestemmingen ter wereld. Traditionele markten, Arabische winkeltjes, een aantal imposante shoppingmalls bieden alles wat een mens maar wenst te kopen. Vanavond overnacht je nog op het schip maar helaas zal je zaterdag het schip moeten verlaten om 09.00 uur. Vandaag vlieg je weer terug naar Amsterdam.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
MSC Virtuosa
Moll Adossat,
Barcelona - Cruise Terminal, Spanje
Kaart
Moll Adossat, Barcelona - Cruise Terminal, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De MSC Virtuosa vaart sinds April 2021 voor MSC Cruises. Het is het derde schip uit de Meraviglia generatie. Het schip biedt ruimte voor iets meer dan 6.000 passagiers verdeeld over 19 dekken. De MSC Virtuosa is een modern en elegant, Italiaans schip en bij uitstek geschikt voor families. Dit komt mede door de vele faciliteiten zoals, de 4 zwembaden met Aquapark glijbanen, een prachtige promenade met winkels en gigantische LED-scherm, een bioscoop, Aurea-spa met sauna, fitnesscentrum, klimparcours en Sportplex met F1-simulator. Daarnaast vermaken de kinderen zich ook bij de kidsclub of met de Nintendo Experience. Het a la carte -en het buffetrestaurant is inbegrepen in de prijs, maar je kunt ook tegen een toeslag dineren in een specialiteitenrestaurant. De specialiteitenrestaurants zijn o.a.: Steakhouse Butchers, Cut Asian Market met sushibar en het Teppanyaki restaurant. En er is zelfs een robot barkeeper aan boord die de lekkerste drankjes voor je inschenkt!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee

Cruise faciliteiten

  • Buitenzwembad
  • Speelkamer
  • Lounge
  • Wellnessfaciliteiten
  • Disco / Nightclub
  • Casino
  • Live entertainment
  • Sportschool
  • A la carte restaurant
  • Kidsclub
  • Bubbelbad
  • Specialiteiten restaurant
  • Solarium
  • Bar
  • Binnenzwembad
  • Theater
  • Sauna
  • Lift
  • Winkels aan boord
  • Buffetrestaurant

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:

  • Hutten zijn alleen voor 2-persoonsbezetting! Het is helaas niet mogelijk een hut met 1 persoon te bezetten.
  • Toegewezen inchecktijden staan vermeld op reispapieren
  • Uitchecken is aansluitend na aankomst schip in ontschepingshaven
  • Je bent te allen tijd zelf verantwoordelijk voor de juiste documenten
  • De vlucht(en) kunnen mogelijk met een overstap zijn
  • Afhankelijk van je vluchttijd kan het zijn dat je een dag later in Amsterdam arriveert

Gezondheid & veiligheid maatregelen MSC
Prioriteit is de gezondheid en veiligheid van de gasten en bemanning. MSC Cruises biedt een veilige en stressvrije vakantie voor jou en je dierbaren. Aan boord gaan op een MSC-cruiseschip is als het binnengaan van een Safe Bubble dankzij de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Op deze pagina vind je de maatregelen die per bestemming van toepassing zijn op afvaarten in de komende maanden.

Houd er rekening mee dat voor alle afvaarten in de komende maanden, alle gasten voor vertrek van het schip aan een van deze vereisten moet voldoen:

  • Volledig gevaccineerd zijn (d.w.z. minimaal 14 dagen voor vertrek van het schip volledig gevaccineerd zijn, geaccepteerde vaccins: Pfizer, Modena, AstraZeneca, Johnson & Johnson)

Bij inscheping: In de cruiseterminal ondergaan alle gasten een COVID-19-test voordat ze aan boord gaan.

De regelgeving van het land
Alvorens op cruise te vertrekken, raden wij je aan om vooraf de regelgeving in verband met reizen van uw land te controleren.

Belangrijk: Om je een veilige terugkeer naar huis mogelijk te maken in overeenstemming met de nationale regelgeving, heeft MSC Cruises de mogelijkheid voor haar gasten georganiseerd om een RT-PCR test of een antigeen swabtest te kopen en uit te voeren tijdens jouw cruise.

Het is verplicht een verzekeringspolis te hebben die, vanaf het moment dat de Pakketreis is bevestigd tot het einde van de Pakketreis, Covid 19-gerelateerde risico's, zoals annulering, onderbreking, repatriëringskosten, quarantaine, medische hulp en aanverwante kosten, evenals ziekenhuisopname dekt. Passagiers zullen bij het inschepen worden gevraagd om bewijs van hun verzekeringspolis te overleggen om de details van de verzekeraar, de verzekerde bedragen en de volledige details van de COVID-19-verzekeringsdekking te verifiëren. Passagiers die deze documentatie niet overleggen, zullen de toegang tot het schip worden geweigerd.
Deze verzekering is via MSC Cruises af te sluiten voor € 29,00 per persoon tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek. Je kunt hiervoor contact opnemen met ons service center.

Een COVID-19-test of Passenger Locator Form (PLF) kan nog steeds nodig zijn voor nationale of internationale mobiliteitsvereisten: het is de verantwoordelijkheid van elke gast om deze vereiste voor vertrek te verifiëren. Voor meer informatie wordt aanbevolen om de officiële kanalen van de bevoegde autoriteiten van uw land te raadplegen.

Inchecken

Vanaf 19:00 uur.

Uitchecken

Tot 09:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uurs receptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro