Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Aan of nabij de kust
dagen

4*-hotel bij de kust van Oostende incl. gratis upgrade

Mercure Oostende
Oostende, West Vlaanderen, België bekijk op kaart
2 of 3 dagen in een 4*-hotel bij de kust van Oostende incl. gratis upgrade

Verblijf 2 of 3 dagen in het 4*-hotel Mercure Oostende. Het hotel is gelegen op slechts 250 meter van het strand. Ga lekker uitwaaien en geniet van een heerlijke strandwandeling. Naast een prachtige kust biedt Oostende ook een tal van bezienswaardigheden. Loop bijvoorbeeld eens langs de Venetiaanse Galerijen of bekijk de historische gevel van het Feest- en Kultuurpaleis dat in 2007 compleet werd omgetoverd tot winkelcentrum. In de 18e eeuw heeft Napoleon een imposant fort laten bouwen in de duinen. Sinds 1995 is Fort Napoleon gerestaureerd en hoor je hier alles over de geschiedenis met behulp van een audiogids.

Aan of nabij de kust
dagen

4*-hotel bij de kust van Oostende incl. gratis upgrade

Mercure Oostende
Oostende, West Vlaanderen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • 1 of 2 x uitgebreid ontbijtbuffet t.w.v. € 20,00 p.p.p.d.
  • Gratis upgrade naar een Superior Room
  • 1 x fles wijn tijdens het verblijf
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Strand op 250 meter lopen van het hotel
  • Tip: ga uitwaaien en maak eens strandwandeling!
Tips voor tijdens je verblijf

Sint Petrus- en Pauluskerk
Sint Petrus- en Pauluskerk is de hoofdkerk van Oostende. In 1896 brandde op deze plaats de Sint-Pieterskerk volledig af, reeds was het de wens van koning Leopold II om de kerk te vervangen voor een prestigieuze kerk. De bouw van de kerk is geïnspireerd op grote kerken zoals de Domvan Keulen en de Notre-Dame van Parijs. De nieuwe kerk was klaar in 1908. De kerk beschikt over twee schitterende orgels. Achteraan op het doksaal bevindt zich het romantische Schijvenorgel, een meesterwerk van de twintigste eeuwse orgelbouw.

Ijslandvaarder Amandine
Wil je alles te weten komen uit de beruchte periode van de Vlaamse visserijgeschiedenis? Breng dan een bezoek aan de IJslandvaarder Amandine. Dit was namelijk de laatste IJslandvaarder en werd op het droge gelegd in 1995. Het museum verteld je alles over de tochten naar verre visgebieden zoals, IJsland, Schotland of Ierland.

Noordzeeaquarium
Ontdek de wonderbare onderwaterwereld van de Noordzee. Aan de visserskaai in Oostende, vind je het Noordzeeaquarium. Hier kom je alles te weten over de onderwaterwereld van de Noordzee. Je kunt er o.a. zeepaardjes, hondshaai en de groene zeedonderpad bewonderen, maar ook een collectie fossielen, schelpen en opgezette zeedieren.

Shoppen in Oostende
Oostende is een leuke plek om een dagje te winkelen! De stad telt unieke boetieks en leuke shopadresjes die zeker een bezoek waard zijn! Daarnaast vind je er ook de grote en bekende winkelketens. De leukste straten om te winkelen zijn o.a. de Vlaanderenstraat, de Kapellestraat en de Adolf Buylstraat. Shop til you drop!

Wandelen en fietsen langs de Belgische kust
Oostende is gezegd met een breed strand dat kilometer lang doorloopt en is daarnaast één van de bekendste badplaatsen aan de Belgische kust. Geniet van een lange strandwandeling of maak een fietstocht door de duinen. Bij zomerse temperaturen neem je plaats bij een van de strandtenten en geniet je van een verkoeld drankje of neem plaats in een sfeervol restaurant en geniet van dagverse vis uit de Noordzee. Dat wordt genieten!

Mercure Oostende
Leopold II-laan 20,
Oostende, België
Kaart
Leopold II-laan 20, Oostende, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Mercure Oostende is gelegen op slechts 6 minuten lopen van het strand. Alle moderne kamers zijn standaard voorzien van een flatscreen-televisie, koffie- en theefaciliteiten, minibar en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Iedere ochtend kun je aanschuiven voor een uitgebreid ontbijtbuffet met warme en koude gerechten. Koffie en lokale Belgische bieren zijn slechts enkele van de drankjes die worden aangeboden in de bar van het Mercure Oostende.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, reserveren verplicht
Parkeerkosten
€ 21,00 p.d.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Hoogtepunten

Mercator

Bezienswaardigheden, Musea
Leopold-Ii-Laan

De Mercator is een driemaster, die ligt afgemeerd in de jachthaven van Oostende. Het is een museumschip uit 1932 en ligt in het Mercatordok aan het Oostendse stadhuis.

Fort Napoleon

Bezienswaardigheden, Cultuur
Vuurtorenweg 13

Fort Napoleon is een oud militair fort uit de tijd van Napoleon. Dit fort ligt in de duinen op de Oostendse Oosteroever. Hier vind je veel informatie over de geschiedenis.

Oostende

Steden, Stranden
Oostende

Oostende is de grootste badplaats van België. Naast een prachtige kust biedt Oostende ook tal van bezienswaardigheden.

Atlantikwall

Bezienswaardigheden, Cultuur
Nieuwpoortsesteenweg 636

Ooit tijdens de Tweede Wereldoorlog werd deze verdedigingslinie gebouwd om het land te verdedigen tegen aanvallen. Nu is het een openluchtmuseum in Oostende.

Leopoldpark Blankenberge

Recreatie en spellen
Leopoldpark

Leopoldpark is een belevingspark voor jong en oud met minigolf (18 holes), crazygolf (18 holes), snookergolf (18 holes), kidkarting (kinderverkeerspark), kidplay (zandspeeltuin) en tennis (enkel & dubbel terrein). In dit park zult u zich niet vervelen.

St.-Antoniuskerk

Bezienswaardigheden
Zuidlaan 51

Deze gotische kerk dateert uit het midden van de 14e eeuw en behoort tot het type van de hallenkerken: drie beuken met dezelfde breedte en hoogte.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja, reserveren verplicht

Parkeerkosten

€ 21,00 p.d.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro