Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Stedentrips
dagen

Overnachten in hartje Amsterdam in een 4*-boutique hotel

Hotel Roemer
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in boutique Hotel Roemer in een 18e-eeuws herenhuis in hartje Amsterdam

Hotel Roemer is een sfeervol boetiekhotel dat is gevestigd in twee historische herenhuizen uit de 18e eeuw. Alhoewel het hotel op slechts 400 meter van het Leidseplein ligt, in hartje Amsterdam, bevindt het zich in een rustige tuin. Je geniet van deze rust in de eigen tuin, waar je de dag goed start met een lekker kopje koffie. Vanuit het hotel wandel je zo naar het Vondelpark en ook het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum liggen op wandelafstand. Winkelen doe je in de luxe winkelstraat P.C. Hooftstraat, op slechts 350 meter afstand. In de gezellige cocktaillounge sluit je jouw dag goed af. Wil je de Nederlandse hoofdstad verkennen op de fiets? Vraag dan bij de receptie naar de mogelijkheden om een fiets te huren.

Stedentrips
dagen

Overnachten in hartje Amsterdam in een 4*-boutique hotel

Hotel Roemer
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Ook te boeken inclusief: dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Privé-binnentuin bij het hotel
  • Hotel is gevestigd aan de rand van de grachtengordel
  • Tip: maak een rondvaart door de grachten
Tips in Amsterdam

Ontdek Amsterdam per fiets
Huur een fiets en ontdek de stad op een super relaxte manier. Fiets als een Amsterdammer door de drukke stad of lekker rustig door het rustige Vondelpark en stop bij mooie plekjes aan de grachten.

De Dam
Het centrale punt van de stad is De Dam. Het Koninklijk Paleis en het Nationaal Monument nemen een prominente plek in op het grote plein. Ook vind je er de Nieuwe Kerk en Madame Tussauds. Je wandelt vanaf het Centraal Station via het Damrak naar het plein. Vanaf De Dam loop je zo de drukke en gezellige winkelstraten in.

Genieten op het water in Amsterdam!
Sinds 2010 is de grachtengordel in 2010 een plek in de UNESCO werelderfgoedlijst en dit is niet voor niets! De 165 verschillende grachten werden vroeger voornamelijk gebruikt voor handel en transport, tegenwoordig is het vooral genieten voor toeristen en dagjesmensen! Je ziet de stad op een magische manier aan je voorbij trekken vanaf de rondvaartboot. Wil je tijdens een rondvaart af en toe de boot af om bezienswaardigheden vanaf de wal te spotten? Dan is de hop-on hop-off service een uitstekende mogelijkheid!

Het Anne Frankhuis
Dit is het achterhuis waarin de familie leefde. Het is nu één van de meest populaire musea in Amsterdam. Je vindt het museum aan de Prinsengracht, middenin het centrum van de stad. Een bezoekje aan het achterhuis geeft je een blik in haar leven. Het is heel intens, maar vooral een bijzondere en leerrijke ervaring over het leven tijdens de Tweede Wereldoorlog. Kortom, een bezienswaardigheid in Amsterdam die je niet mag missen.

Hotel Roemer
Roemer Visscherstraat 10,
Amsterdam, Nederland
Kaart
Roemer Visscherstraat 10, Amsterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Roemer is vernoemd naar de Nederlandse dichter Meneer Visscher maakt al meer dan tien jaar deel uit van de Vondel Hotels collectie. Het hotel is gevestigd in een iconisch 18e-eeuws herenhuis waar de historische details bewaard zijn gebleven. Gevestigd aan de rand van de grachtengordel, om de hoek van het Vondelpark en het Leidseplein dient het hotel als een perfecte thuisbasis voor het ontdekken van de stad. De kamers zijn standaard voorzien van een airconditioning, televisie, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en een eigen badkamer die is uitgerust met een douche, toilet en föhn. Het hotel beschikt niet over een eigen parkeerplaats, het parkeren van de auto is mogelijk in de omgeving tegen meerprijs.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
In de omgeving
Parkeerkosten
Tegen meerprijs
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Verplichte kosten
  • Toeristenbelasting: € 3,00 per persoon per nacht
Parkeren

In de omgeving

Parkeerkosten

Tegen meerprijs

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 12.5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro