Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Autovakanties
dagen

Geniet van een All-inclusive vakantie in Tirol

Tia Smart Natur
Feichten im Kaunertal, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Geniet van een 4, 6, 8 of 15 daagse all-inclusive vakantie tussen de bergen in Tirol

Ben je opzoek naar een sportieve maar toch familievakantie? Dan ben je in het mooie Tirol helemaal op je plek! Dit is de perfecte plek om te genieten van de prachtige natuur en lekker te ontspannen. Na een dag erop uit te zijn geweest kan je in het zusterhotel gebruik maken van het wellness centrum. Droom hier even heerlijk weg in de sauna of in het stoombad. Ook de kids hoeven zich hier niet te vervelen. Er worden spelletjes gespeeld, knutseltjes gemaakt, quizzen gespeeld en nog veel meer! Geniet van een heerlijke all-inclusive vakantie in het Tia Smart Nature hotel!

Familiekamers met HOGE kortingen!

Autovakanties
dagen

Geniet van een All-inclusive vakantie in Tirol

Tia Smart Natur
Feichten im Kaunertal, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstcocktail
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks lichte lunch of soepbuffet
  • Dagelijks cakebuffet
  • Salade- of dessertbuffet in de avond
  • Dagelijks 4-gangen keuzediner
  • Onbeperkt (alcoholische) dranken van 09.00 – 21.00 uur o.a. Wijn, bier, water, frisdrank, koffie & thee
  • 1 x per week themadiner of barbecue
  • Wisselend activiteitenprogramma met o.a. Paardrijden, fietstours, boogschieten bingo en meer
  • Inclusief Summercard Basic voor leuke extra's en kortingen in de regio
  • In juli en augustus is er 6 x per week een kidsclub voor kids vanaf 5 jaar oud
  • Kinderen t/m 13 jaar GRATIS!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren o.b.v. beschikbaarheid
  • Tip: breng een bezoek aan de gletsjerspleten en de ijsgrot op de gletsjer
Tips in de omgeving

Het hotel is gevestigd in het Kaunertal, gelegen in het Tiroler Oberland. Dit is een geliefde vakantiebestemming en wordt omringd door een indrukwekkend bergpanorama. Het staat vooral bekend door de uitstekende wandelgebieden. Het bekendste langeafstand wandelpad van Tirol is de Adelaarsweg. Deze loopt door de bergketens rond het Kaunertal. De Steile en bochtige tolweg bij de Kaunertalgletsjer is vooral populair bij fietsers en motorrijders.

een actieve dag in gedachte? Funpark Fiss is een avonturenpark voor het hele gezin! Het aanbod staat garant voor plezier en vertier. Er is een imposante tokkelbaan van 80 km/u voor vier personen, een gigantische schommel en een 2,2 km lange zomerrodelbaan die wel 45 km/u gaat! Ook is er een duiktoren, tubingbanen, luchtglijbaan, trampolines en een water speelbaan. Ondertussen kunnen de ouders ontspannen op het grote zonneterras met bergrestaurant Möseralm.

Een echte aanrader is om de Kaunertaler gletsjer te bezoeken. Dit is één van de mooiste bergwege in de Alpen. Onderweg kom je langs verschillende klimaatzones, waarna je uiteindelijk de eeuwige sneeuw en ijs bereikt.

Tia Smart Natur
Grasse 225,
Feichten im Kaunertal, Oostenrijk
Kaart
Grasse 225, Feichten im Kaunertal, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Hotel Tia Smart Nature beschikt over moderne kamers met tv, zithoek en een eigen badkamer die is uitgerust met een douche, wastafel, toilet en föhn. Het hotel heeft een gezellige lobbybar en restaurant. De omgeving van het hotel verleent zich uitstekend voor een mooie wandeling. Het centrum van Feichten bevind zich op 450 meter afstand van het hotel. Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar bij het hotel. Voor de massages en beauty behandelingen worden kosten in rekening gebracht.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Gratis
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Bar
Ja
Speelkamer
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Ladis

Cultuur, Outdooractiviteiten, Steden
Dorfstrasse 13

Aan de rand van het zonneplateu ligt het pittoreske Ladis. De prachtige burcht Laudegg, die al vanuit het dal te zien is, kenmerkt Ladis.

Fiss

Outdooractiviteiten, Steden
Seilbahnstrasse 42

Fiss ligt op een plateau boven het Inntal, op het grensgebied van Italië en Zwitserland. Sinds 1999 zijn de skigebieden aaneengesloten en is er vanuit Fiss te skiën tot aan 2820 meter.

Serfaus

Outdooractiviteiten, Steden
Dorfbahnstrasse 75-77

Serfaus is gezegend met veel natuurlijke charme. Het gebied is zeer geschikt voor families met kinderen vanwege de talrijke faciliteiten.

See im Paznauntal

Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen, Tours & activiteiten
Kirchstrasse 10

Het skigebied omvat net aan veertig kilometer piste. Voor beginners is het een uitstekend skigebied en sinds de komst van de nieuwe Versingbahn is dit skigebied ook voor een grotere doelgroep geschikt.

Nauders

Outdooractiviteiten, Steden
Reschen Strasse 334 - 354

Nauders is een typisch Oostenrijks dorpje dat z'n oorspronkelijkheid bewaard heeft. Je kunt er skiën, snowboarden, langlaufen, wandelen en rodelen en er is een 'Kinderland'.

Imst

Steden
Imst

De historische stad Imst is omgeven door majestueuze bergen en een prachtige natuur. Geniet hier van de mooie uitzichten.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Gratis

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 20.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.80 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro