Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Autorondreis
dagen

STUNT! 13-daagse rondreis door Noord en Midden-Italië incl. ontbijt

Rondreis - 1000 mijl door Italië
Pilzone, Iseo, Italië bekijk op kaart
Geniet van een 13-daagse rondreis door Noord en Midden-Italië incl. 4*-hotels en ontbijt

Een prachtige 13-daagse rondreis door maar liefst 5(!) regio's in Italië! Je begint in de regio Lombardije, gevolgd door 2 plaatsen in Emilia-Romagna, Marche, Lazio en prachtig Toscane. In alle plaatsen geniet je van heerlijk Italiaans eten en drinken, cultuur, historie en natuur. Tijdens je rondreis verblijf je in uitstekende 4*-hotels inclusief ontbijt. Op naar Bella Italia: dat wordt genieten!

Let op: je reist op eigen gelegenheid naar Italië waar je aan deze rondreis begint.

Autorondreis
dagen

STUNT! 13-daagse rondreis door Noord en Midden-Italië incl. ontbijt

Rondreis - 1000 mijl door Italië
Pilzone, Iseo, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 12 overnachtingen
  • Verblijf in diverse 4*-hotels in verschillende Italiaanse regio's
  • Dagelijks ontbijt in het hotel
  • Geniet van het heerlijke Italiaanse eten en drinken!
  • Reis op eigen gelegenheid!
  • Ontdek vele hoogtepunten tijdens deze prachtige rondreis!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren (indien beschikbaar)
  • Tip: ontdek Rome per fiets!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst

Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: Aankomst in Brescia
De aankomende 2 nachten verblijf je in Brescia

Na een lange reis kom je aan in Brescia en van hieruit begint de rondreis. Brescia is de hoofdstad van de gelijknamige provincie en ligt in de regio Lombardije. Welkom in Bella Italia!

Dag 2: Brescia

Ontdek vandaag de historische binnenstad, welke veel monumentale gebouwen telt. Het mooiste plein het Piazza della Loggia met de sierlijke 15e-eeuwse Loggia en de klokkentoren Torre dell'Orologio. Op het Piazza Paolo VI staan de oude en nieuwe dom naast elkaar: ze komen uit de 11e en 17e eeuw. Op hetzelfde plein staat ook de robuuste Broletto, het voormalige stadhuis, met zijn hoge toren. In de stad zijn verder nog Romeinse ruïnes te vinden en een groot, op een heuvel gelegen, kasteel.

Dag 3: Brescia - Bologna
De aankomende 2 nachten verblijf je in Bologna

Na het ontbijt rij je ca. 200 km naar de volgende plaats: Bologna. Dit is de hoofdstad van de gelijknamige provincie Bologna en van de regio Emilia-Romagna. Een groot aantal bekende Italiaanse producten komen uit deze regio, zoals Parmaham, Parmezaanse kaas, mortadella en de allerbeste Italiaanse salami’s. Een verblijf in Bologna is dan ook een culinaire ontdekkingsreis door het hart van de Italiaanse keuken.

Dag 4: Bologna

Hét symbool van Bologna zijn de twee torens: Torre Asinelli en Torre Garisenda. Deze 97 en 48 meter hoge torens zijn overblijfselen uit de middeleeuwen, toen er naar schatting een kleine honderd van dit soort torens in Bologna stonden. De Piazza Maggiore wordt gezien als het middelpunt van de stad. Dit plein stamt uit de middeleeuwen. Het oudste gebouw dat er staat is het Palazzo del Podestà dat rond het jaar 1200 gebouwd werd. Het plein is ca. 115 bij 60 meter en autoluw. Het meest opvallende bouwwerk is de Sint-Petroniusbasiliek. Deze kerk heeft een opvallend uiterlijk omdat de façade slechts half afgewerkt is.

Dag 5: Bologna - Urbino
De aankomende 2 nachten verblijf je in Urbino

Na het ontbijt rij je ca. 170 km naar de volgende plaats: Urbino. Urbino is een van de twee hoofdsteden van de provincie Pesaro e Urbino die ligt in het noordelijke deel van de Italiaanse regio Marche. De ommuurde stad ligt op een heuvel op 485 meter hoogte. Het historische centrum staat op de lijst van UNESCO werelderfgoed.

Dag 6: Urbino

Vandaag heb je alle tijd om deze prachtige stad te ontdekken. Struin door de middeleeuwse straatjes en steegjes. Je kunt en bijna niet omheen, maar bezoek ook zeker het Palazzo Ducale. Dit indrukwekkende gebouw uit de 15e eeuw torent hoog boven de stad uit. In het 14e eeuwse kloosterhotel Albergo San Domenico kun je het unieke symbool van Urbino bewonderen, de Stella Ducale. Dit zijn prachtige handgemaakte sterren van glas. Al eeuwenlang verlichtten ze de adellijke huizen van Urbino, een prachtig gezicht! Tip: Geniet na de lunch van een heerlijke Italiaanse gelato!

Dag 7: Urbino - Rome
De aankomende 2 nachten verblijf je in Rome

Na het ontbijt rij je ca. 290 km naar de volgende plaats: Rome, de hoofdstad van Italië met 2,8 miljoen inwoners. Volgens de legende is Rome gesticht door de tweeling Romulus en Remus in 753 v. Chr. Het volledige oude stadscentrum staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Dag 8: Rome

Natuurlijk mogen het Colosseum en de Trevifontein niet ontbreken tijdens je bezoek aan Rome, maar wist je dat ook tal van minder bekende (maar niet minder mooie) bezienswaardigheden zeker de moeite waard zijn vandaag? De San Paolo fuori le Mura bijvoorbeeld, één van de vier pauselijke basilieken van de stad met prachtige mozaïeken. Even bijkomen van de vele culturele bezienswaardigheden? Dat kan in het Parco Savello, ook wel sinaasappeltuin genoemd, gelegen op de heuvel Aventijn. Tussen de sinaasappelbomen door heb je hier een adembenemend uitzicht over de Tiber en Vaticaanstad.

Dag 9: Rome - Florence
De aankomende 2 nachten verblijf je in Florence

Na het ontbijt check je uit en rij je ca. 275 km naar de volgende bestemming: Florence, de hoofdstad van de regio Toscane. Deze prachtige stad is gelegen aan de rivier de Arno en telt ca. 400.000 inwoners. De stad is wereldberoemd door de vele bezienswaardigheden zoals kerken en musea.

Dag 10: Florence

Florence wordt ook wel de hoofdstad van de Renaissance genoemd door de vele middeleeuwse highlights. De spierwitte en met marmer versierde Duomo bijvoorbeeld. Of de Ponte Vecchio brug waar luxe juweliers hun winkel aan hebben liggen. En dan het Uffizi, waar werken van Michelangelo en Leonardo da Vinci hangen nog niet eens genoemd. Het wordt niet voor niks gezien als het belangrijkste kunstmuseum ter wereld. Hierna heb je wel een verkoelend tussendoortje verdiend. Kom dat even goed uit: in het Centro Storico vind je de beste 'gelaterias' van de stad. Écht Italiaans schepijs, dat wordt smullen! In Florence ruik en proef je de rijke Toscaanse keuken, geniet van gerechten als Pasta Pici en de Bistecca alla Fiorentina.

Dag 11: Florence - Parma
De aankomende 2 nachten verblijf je in Parma

Na het ontbijt check je uit en rij je ca. 230 km naar de laatste bestemming: Parma. Bij Parma denk je waarschijnlijk meteen aan de Prosciutto di Parma of een stuk Parmezaanse kaas. De stad staat bekend om deze delicatessen, maar je doet Parma te kort als je niet verder kijkt én proeft! Parma heeft een fascinerende geschiedenis, die de stad heeft gemaakt tot een bruisende en sfeervolle plek.

Dag 12: Parma

Bezoek zeker de 11e-eeuwse kathedraal, van buiten ziet het er misschien sober uit, maar binnen vind je prachtige, kleurrijke pracht en praal. Ook de doopkapel is een bezoekje waard. Het achthoekige gebouw is uitgevoerd in roze en goud-wit marmer. De buitenkant is al mooi, maar niks vergeleken met binnen. De bouwstijl is een mix van de Romaanse en Gotische architectuur, wat het extra bijzonder maakt. Piazza Garibaldi is het middelpunt van de stad. Hier zie je terug dat Parma een kleine hoofdstad is geweest. De straten die naar het plein leiden, zoals de Strada della Repubblica, Strada Garibaldi en Strada Mazzinni, hebben elegante galerijen. Op het plein zelf zetelen de Parmezanen zich graag op een terras, voor een aperitivo. Tip: drink hier een heerlijke Aperol Spritz!

Dag 13: Parma - terug naar huis

Het einde van de reis is helaas aangebroken, maar je hebt vast onvergetelijke ervaringen erbij gekregen! Je reist vandaag op eigen gelegenheid weer terug naar huis.

Je ontvangt de gegevens van de rondreis uiterlijk 2 weken voor vertrek. Geef bij de boeking je adres gegevens door. Je ontvangt de vouchers van de hotels en de extra's (indien van toepassing) per post.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Rondreis - 1000 mijl door Italië
Via Caproni 246,
Pilzone, Italië
Kaart
Via Caproni 246, Pilzone, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De legendarische 1.000 mijl van Brescia naar Rome en terug. De bekende autorace vindt sinds 1927 elk jaar plaats in Italië - met onderbrekingen - en maakt van Noord-Italië het toneel van het grootste klassieke autospektakel ter wereld. De reis zit vol avonturen, zoals het prachtige Iseomeer, het museum “Mille Miglia”, het culturele Florence, Parma met zijn kaas en natuurlijk Rome, de “Eeuwige Stad”.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Televisie
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Belangrijke informatie
  • Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.
  • De prijzen zijn exclusief eventuele parkeerkosten en toeslagen voor tolwegen.
Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro