Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Autovakanties
dagen

Nabij het centrum van het prachtige Florence incl. ontbijt

Hotel La Fortezza
Florence, Toscane, Italië bekijk op kaart
Verblijf 4, 6, 8, 11 of 15 dagen in een klassiek hotel in de stad van de Renaissance: Florence incl. ontbijt

Florence oftewel Firenze is de stad van de Renaissance en dat is werkelijk in elke straat te zien. Hier is Hotel La Fortezza de ideale plek om je onder te dompelen in dit epicentrum van historie en cultuur. Het hotel is een heerlijke plek om je terug te trekken en alle indrukken op je in te laten werken, want Firenze is een stad waar van 's morgens vroeg tot diep in de nacht van alles te zien en te doen is. De tranen van geluk springen je in de ogen als je over het plein rondom de beroemde Duomo loopt en een straatmuzikant een klassieker van Andrea Bocelli op zijn viool speelt. Het uitzicht vanuit de Tuinen van Boboli (tip!) is magisch. Verplichte kost is de Ponte Vecchio, met daarboven de huizen van de beroemde De'Medici-familie. Wist je dat Catherina De'Medici de hoge hak heeft uitgevonden? Die hoor je hier vaak over de eeuwenoude tegels tikken, vooral in de straten waar winkels van modemerken als Prada en Gucci gevestigd zijn. Shoppen doe je hier dus in stijl! Net als eten en drinken, laat dat maar aan de Italianen over. Firenze is één en al romantiek, een sieraad van een stad in de regio Toscane die al bekend staat om haar eindeloze schoonheid.

Autovakanties
dagen

Nabij het centrum van het prachtige Florence incl. ontbijt

Hotel La Fortezza
Florence, Toscane, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks een Italiaans ontbijt
  • Verblijf in een volledig gerenoveerd hotel!
  • Hotel is nabij het centrum
  • Veel te zien en te doen in de omgeving
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek de tuinen van Boboli
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 7 dagen voor aankomst

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 7 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Hotel La Fortezza
V.le Giovanni Milton, 95,
Florence, Italië
Kaart
V.le Giovanni Milton, 95, Florence, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Hotel La Fortezza is een net gerenoveerd, elegant, kleinschalig hotel en ligt in een rustige woonwijk. Het zit in een 19-eeuws gebouw waarvan je de stijl terug ziet in het hotel zelf, maar gecombineerd is met het eigentijdse. Verder zijn het centraal station en het historisch centrum goed te bereiken, te voet of met de tram. Als je met de auto komt, is er een privé parkeerterrein bij het hotel. De dag begin je hier goed, want elke ochtend staat er een gevarieerd ontbijtbuffet met verse producten voor je klaar. De kamers zijn voorzien van airconditioning en verwarming, eigen badkamers met bad of douche, televisie en een kleine koelkast.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 18,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Televisie

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Mindervalidekamers
ja
Hoogtepunten

Florence

Steden
Piazza Del Duomo

Florence is de hoofdstad van de drukbezochte Italiaanse regio Toscane. Het is tevens de grootste en drukst bezochte stad van Toscane. Florence is één van de belangrijkste steden ter wereld op het gebied van schilderkunst, beeldhouwkunst, literatuur en architectuur.

Santa Maria del Fiore/Duomo

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo, Firenze

De kathedraal is een echt plaatje om te zien. De grote koepel(Duomo genoemd) is een herkenbaar punt voor Florence. U kunt de hoge toren ook bezoeken en beklimmen

Galleria dell'Accademia

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Via Ricasoli 60, Firenze

Als je in Florence bent, is er geen ontkomen aan dat je David by Michelangelo moet bezoeken! In Galleria dell'Accademia staat de echte, op Piazza della Signoria staat een replica.

Piazza della Signoria

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Della Signoria, Firenze

Piazza della Signoria is één van de belangrijkste pleinen in Florence. Hier komen o.a. Palazzo Vecchio en Uffizi samen. Je voelt de geschiedenis op het plein, wat bewaakt wordt door de stenen leeuwen.

Palazzo Vecchio

Bezienswaardigheden
Piazza Della Signoria

Palazzo Vecchio is een oud paleis, dat tegenwoordig dienst doet als stadhuis en museum.

Ponte Vecchio

Bezienswaardigheden, Cultuur, Shoppen
Ponte Vecchio, Firenze

De historische brug in Florence moet u bezoeken. Er zijn vele juweliers te vinden op de brug. De Ponte Vecchio is de enige brug in Florence die tijdens de Tweede wereldoorlog niet vernietigd werd.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Mindervalidekamers

ja

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 18,00 per dag

Inchecken

Vanaf 14:30 uur.

Uitchecken

Tot 10:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00 - 23.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro