Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Autorondreis
dagen

Autorondreis Zweden incl. overtocht en toegang roofdierenpark

Autorondreis Zweden
Göteborg, Göteborg, Zweden bekijk op kaart
Ontdek het mooiste van Zweden tijdens een 13- of 14-daagse autorondreis incl. overtocht en toegang roofdierenpark

Ontdek het prachtige Zweden in het voor- of naseizoen. Kom genieten van de natuur en trek er op uit voor een mooie wandeling, op zoek naar elanden. In het najaar kan je bessen of cantharellen plukken. Inbegrepen bij de reis is de entree voor het Roofdierenpark, waar je beren, wolven en lynxen kan zien. Maak vanuit Orsa een dagtocht naar de kopermijn van Falun, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. En ga naar Nusnäs om te zien hoe de typische Dalarnapaardjes hier met de hand worden geschilderd. Een leuk souvenir voor thuis!

Let op!
- Deze reis is o.b.v. eigen vervoer.
- Bij de overtocht op de Stena Line is de parkeerplek voor de auto inbegrepen. Hiervoor dien je van tevoren het kentekennummer van de auto aan ons door te geven. Dit kun je doen door het kenteken in de opmerkingen te noteren tijdens het boekingsproces.
De overtocht is inclusief voor een standaard auto met een maximale afmeting van 6 x 2 meter. Een dakkoffer of aanhangwagen is hierin niet inbegrepen. Indien dat wel gewenst is, kan dit (op aanvraag) worden doorgegeven aan ons service center. Hier zijn mogelijk extra kosten aan verbonden.

Autorondreis
dagen

Autorondreis Zweden incl. overtocht en toegang roofdierenpark

Autorondreis Zweden
Göteborg, Göteborg, Zweden bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 10 of 11 overnachtingen in een vakantiewoning o.b.v. logies
  • 2 overnachtingen aan boord van Stena Line Kiel-Göteborg v.v. in een 2- of 4-persoonsbinnenhut
  • 1 dag toegang bij het Orsa Roofdierenpark
  • Inclusief bed- en badlinnen
  • Perfecte combinatie van natuur en cultuur
  • Langs de mooiste plekjes in de provincie Dalarna
  • Inclusief eindschoonmaak bij een verblijf in Orsa
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet het programma eruit?

Dag 1: Overtocht Kiel - Göteborg met Stena Line
Je overnacht aan boord van Stena Line

Vandaag gaat dan eindelijk je rondreis door Zweden beginnen! Je reist op eigen gelegenheid naar het Duitse Kiel. Hier ga je aan boord van van Stena Line en maak je de overtocht naar Zweden. Aan boord kun je helemaal tot rust komen van de heenreis. Daarnaast hoef je je geen moment te vervelen. Er is namelijk genoeg te doen!

Dag 2 t/m 4: Fredriksberg (ca. 370 km)
Je verblijft hier de aankomende 3 nachten (bij de 14-daagse reis 4 overnachtingen)

Midden in de natuur, in het stugadorp Samen ligt het plaatsje Fredriksberg in het gebied Bergslagen. Rondom zijn de glooiende berghellingen bedekt met dennenbossen en in het naastgelegen Säfsjön meer zit volop vis. In het meer kan je ook zwemmen en kanoën. Vergeet niet je zwemkleding en vishengel mee te nemen! In Säfsen worden veel activiteiten georganiseerd en er is een avonturenspeeltuin voor kinderen, kano- en mountainbikeverhuur en midgetgolf.

Voor een cultureel uitstapje rijd je richting Nora en Pershyttan. Deze dorpjes liggen midden in het mijngebied. In Pershyttan is een cultuurreservaat waar je wandelt langs de oude mijn en de huizen waar de mijnwerkers woonden. Daal af in de Lockgruvan mijn voor een ervaring ondergronds. Sluit de dag af met een bezoek aan het gemoedelijk stadje Nora, met veel oude houten gebouwen, klinkerstraatjes en leuke boetiekjes.

Dag 5 t/m 11 (of dag 6 t/m 12): Orsa (ca. 160 km)
Je verblijft de aankomende 7 nachten in Orsa

Je vakantiewoning ligt direct naast het roofdierenpark. Neem een kijkje bij de bruine beer, de wolven of de lynxen. De entree voor dit park is inbegrepen in de reis. Vanaf het vakantiepark kan je zo de natuur in voor een mooie wandeling. Orsa ligt in het culturele hart van de provincie Dalarna. Rondom het Siljanmeer vind je mooie dorpen met typisch Zweedse rode huizen. Maak een dagtocht rondom het meer en wandel door de straten van Tällberg, uitgeroepen tot één van de mooiste dorpen van Zweden. In Nusnäs breng je een bezoek aan de fabriek waar de Zweedse paardjes met de hand worden gemaakt. Wie van kunst houdt gaat naar het Zornmuseum in Mora.

Ga vanuit Orsa een dagje naar Falun, de grootste stad van de provincie Dalarna. Hier vind je ook een indrukwekkende kopermijn, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Daal af met een gids en leer waar de typische rode kleur van de Zweedse huizen vandaan komt. Net buiten Falun vind je ook het huis van Carl Larsson, een iconische Zweedse interieur ontwerper. Onder leiding van een gids kan je hier een rondleiding krijgen.

Dag 12 of 13: overtocht Göteborg - Kiel met Stena Line (ca. 500km)
Je overnacht aan boord van de Stena Line

Vanuit Göteborg vaar je met Stena Line terug naar Kiel in Duitsland. Aan boord maak je gratis gebruik van Wi-Fi en kun je shoppen. Voor de kinderen is er een spannende speurtocht uitgezet en er is een speelruimte.

Dag 13 of 14: aankomst in Kiel

Helaas zit vandaag de rondreis door Zweden erop. Vanuit Kiel reis je naar huis. Hopelijk kijk je terug op een fantastische reis!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Autorondreis Zweden
Elof Lindälvs gata,
Göteborg, Zweden
Kaart
Elof Lindälvs gata, Göteborg, Zweden
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Ontdek het prachtige Zweden en kom genieten van de natuur. Trek er op uit voor een mooie wandeling, op zoek naar elanden. In het najaar kan je bessen of cantharellen plukken. Inbegrepen bij de reis is de entree voor het Roofdierenpark, waar je beren, wolven en lynxen kan zien. Maak vanuit Orsa een dagtocht naar de kopermijn van Falun, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. En ga naar Nusnäs om te zien hoe de typische Dalarnapaardjes hier met de hand worden geschilderd.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Botanische tuin

Bezienswaardigheden
Carl Skottsbergs Gata 22A

Deze tuin herbergt in een gebied van bijna 2 km² 16.000 planten van over de hele wereld en is een van de grootste in zijn soort in Europa.

Stadsmuseum

Musea
Norra Hamngatan 12

Ontdek de geschiedenis van Göteborg, vanaf de prehistorie tot heden. Het musesum is gevestigd in het oorspronkelijke VOC-gebouw. Er zijn rondleidingen, stadswandelingen en een speciale speelkamer voor kinderen.

Avenyn

Eten en drinken, Nachtleven, Shoppen
Kungsportsavenyen 16

Avenyn vormt het bruisende stadshart van Göteborg. Deze kilometerslange boulevard is de plek om te flaneren en paraderen.

Göteborg

Steden
Drottningtorget

Göteborg is een stad in het zuiden van Zweden en is op Stockholm na de grootste stad van het land. Göteborg is een echte havenstad en heeft de grootste haven van het land.

Universeum

Musea
Södra Vägen 50

In dit wetenschap- en technologiemuseum geschikt voor jong en oud. Verspreid over 7 verdiepingen kun je onder meer kennis maken met robots, haaien en een regenwoud.

Liseberg Pretpark

Attractieparken
Örgrytevägen 5

Liseberg is het grootste pretpark van heel Scandinavië. Zowel jong en oud kunnen er genieten van een daguitstap vol met plezier!

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie
  • Het is niet uit te sluiten dat er brandstoftoeslagen (voor de overtocht met Stena Line) zullen komen die op een later moment doorberekend moet worden. Dit zal dan ook van toepassing zijn met terugwerkende kracht op reeds gemaakte boekingen.

  • Bij Säfsen Resort is de eindschoonmaak niet inclusief. Deze dien je zelf schoon achter te laten, of indien gewenst kun je dit laten doen. De kosten hiervoor bedragen € 102,00 per accommodatie (vooraf bij te boeken via het service center)

Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro