Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Natuur
dagen

Knus familiehotel In het Overijsselse Dalfsen

Hotel De Barones
Dalfsen, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een bosrijke omgeving op Landgoed Gerner in Dalfsen

Hotel De Barones is een sfeervol hotel gelegen op Landgoed Gerner in Dalfsen. Het hotel is mede dankzij haar ligging een ideale locatie voor een rustig verblijf. In het knusse restaurant “De Barones” met een fraai terras ben je behalve ambachtelijke pannenkoeken ook verzekerd van heerlijke à la carte gerechten. Het is ook goed vertoeven in de gezellig huiskamer of op het grote terras in de ruime tuin. Wil je er op uit met de fiets? Bij de receptie van het hotel kun je terecht voor fietsverhuur. Vanuit Hotel De Barones zijn de meest prachtige tochten te maken. Het Vechtdal Overijssel beschikt over een uitgebreid netwerk van wandel- en fietsroutes die je niet alleen door de mooie natuur maar ook langs aantrekkelijke plaatsjes brengt. Breng een bezoek aan Dalfsen en Ommen of plan een dagje naar de sfeervolle winkelstad Zwolle. In de regio zijn tevens enkele kastelen en landgoederen te bezichtigen. Ben je met het hele gezin? Overweeg dan een uitstapje naar Avonturenpark Hellendoorn, Walibi of indoor speelparadijs "De Beerze Bulten". Ook zijn er in de directe omgeving genoeg dag uitstapjes te maken, zowel sportief als recreatief.

Natuur
dagen

Knus familiehotel In het Overijsselse Dalfsen

Hotel De Barones
Dalfsen, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen o.b.v. logies
  • Gelegen op een unieke locatie
  • Gezellig boutique hotel
  • Op slechts 10 autominuten van Ommen, Giethoorn en Hanzestad Zwolle
  • Tip: ga op koesafari!
Omgeving Het Vechtdal

Vechtdal
In het Vechtdal kun je ervaren wat echte stilte is en genieten van prachtige vergezichten langs de vecht. Het Vechtdal wordt gekenmerkt door de mooie natuur. Je kunt er heerlijk fietsen en wandelen door de bossen, langs heidevelden en oude rivierarmen. Deze rijkdom aan natuur, cultuurhistorie en de recreatieve mogelijkheden op korte afstand, maken het Vechtdal een ideaal gebied voor een paar dagen vakantie. Mede door de vele mogelijkheden om te vissen, te varen, te wandelen en te fietsen.

Dalfsen
Dalfsen is een dorp aan de Overijsselse Vecht, met een rijke historie. Het dorpscentrum van Dalfsen doet gezellig aan: het groen, de vele bankjes, de sfeervolle verlichting en de nieuwe bestrating geven de kleine straatje een leuk aanzien. Dalfsen is rijk aan kastelen en havezaten zoals zoals Kasteel Rechteren, Huize den Berg en Huize de Mataram. Achter het dorpscentrum bevindt zich nog een oude restaureerde molen, deze is nog in werking en te bezichtigen.

Hotel De Barones
Gerner Es 5A,
Dalfsen, Nederland
Kaart
Gerner Es 5A, Dalfsen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel de Barones is gelegen op een unieke locatie te midden van bos en natuurlijk en op 20 minuten loopafstand van het historische centrum van Dalfsen. In het restaurant van het hotel kun je genieten van een lekker à la carte diner. Ook is het mogelijk om hier te lunchen. Goede bedden, rustig gelegen kamers, gratis WIFI en een goed verzorgd ontbijt. Dat vind je allemaal in het mooie Hotel De Barones in het Vechtdal. De kamers van Hotel en Restaurant De Barones zijn eenvoudig ingericht en voorzien van een telefoon, televisie, bureau, gratis draadloos internet, zitje en een badkamer met douche en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Ommen

Steden
Ommen

Ommen is een gemoedelijk en historisch stadje met veel bezienswaardigheden. Het centrum is levendig en de gezellige terrassen nodigen uit een bezoek te brengen.

Waanders In De Broeren

Bezienswaardigheden, Shoppen
Achter De Broeren 1-3

Waanders in de Boeren is een boekwinkel in een kerk, maar eigenlijk veel meer dan dat. Ook kunt u wat eten of drinken in de brasserie en er zijn ook regelmatig lezingen en concerten.

De Gillende Keukenmeiden Zwolle

Eten en drinken
Meerminneplein 7

Voor homemade taart zit je bij de Gillende Keukenmeiden in Zwolle meer dan goed. Elke dag versgebakken, een heel buffet vol. Inclusief vegan, gluten- en suikervrije opties.

Museum de Fundatie

Musea
Blijmarkt 20, Zwolle

Museum de Fundatie bezit en beheert een grote collectie beeldende kunst die door oud directeur Dirk Hannema bijeen werd gebracht en later belangrijke aanvullingen kende met onder meer de kunstcollectie van de Provincie Overijssel.

The Great Escape

Recreatie en spellen
Westerlaan 51 Zwolle

Vind je de weg naar de vrijheid terug? Ervaar het gevoel van gevangen zitten in deze Escape Room.

Zwolle

Steden
Zwolle

Zwolle is een goed voorbeeld van een frisse, bruisende stad die met veel nog aanwezige middeleeuwse en renaissance elementen in een historische kern.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00 - 21.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro