Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Autovakanties
dagen

Volpension in Montesilvano direct aan de Adriatische Kust

Grand Hotel Montesilvano
Montesilvano, Adriatische Kust, Italië bekijk op kaart
Geniet 4, 6, 8 of 15 dagen in het prachtige stadje Montesilvano aan de Adriatische Kust o.b.v. volpension

Kijk jij al uit naar een ontspannen vakantie langs de Italiaanse kust? Boek dan nu een kamer in het fraaie Montesilvano Grand Hotel! Dit ligt op een werkelijk schitterende locatie aan het strand langs de Adriatische Zee. In de zomer is hier veel vermaak. Het hotel organiseert dan onder meer shows, wedstrijden en feesten. Ook kun je sport- en danslessen krijgen. Daarnaast is er van alles te doen voor de kids. Er is bovendien een mooi zwembad. Of zoek vertier op de levendige boulevard. Deze heeft een fietspad, markten, concerten en een kermis. Verder liggen er diverse discotheken en clubs in de buurt. Hou je van shoppen? Nabij het hotel ligt een groot winkelcentrum met leuke cafés, gezellige restaurants en een bioscoop. Hoe fantastisch is dat? De stad Montesilvano ligt in de regio Abruzzen. Je kunt diverse leuke uitjes in dit mooie gebied maken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de grote havenstad Pescara en de Trabocchikust met zijn prachtige uitzichten en karakteristieke bouwsels: trabocchi, houten bouwwerken van vissers. Ook in de bergen vind je bijzondere plekjes, zoals het prachtige bergdorpje Pretoro. Dit heeft schattige smalle straatjes en leuke huisjes. Je kunt er bovendien heerlijk eten! Ook een trip naar de stad Guardiagrele en Nationaal Park Majella is gegarandeerd een onvergetelijke belevenis.

Autovakanties
dagen

Volpension in Montesilvano direct aan de Adriatische Kust

Grand Hotel Montesilvano
Montesilvano, Adriatische Kust, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks ontbijt
  • Dagelijks lichte lunch
  • Dagelijks diner
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek het mooie Pescara!
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 16 dagen voor aankomst

Meer over de omgeving

Ga op reis naar Montesilvano en ontdek dit mooie stadje in de Abruzzen, beroemd om zijn stranden en bovendien gunstig gelegen tussen de Apennijnen en Gran Sasso. Het stadje ligt vlakbij het mooie Pescara. Dit is de belangrijkste stad van de Abruzzen. Langs de boulevard liggen meerdere zwemlocaties waar je een hapje kunt eten en kunt relaxen op één van de strandbedden aan zee. In vele traditionele restaurantjes en eettentjes in Montesilvano kun je terecht voor lokale specialiteiten. Denk hierbij aan de Dolce dei Tre Colli (drieheuvelscake). Dit traditionele dessert dankt zijn naam aan de heuvels rond Montesilvano en bestaat uit druivenjam, witte en donkere chocolade, drop, pijnboompitten, eieren en bloem. Het historische gedeelte van Montesilvano bestaat uit een middeleeuws dorp met een groot plein, elegante gebouwen en historische monumenten. Montesilvano is gunstig gelegen tussen de stranden van de Adriatische kust en de Apennijnen. Tijdens je vakantie ontdek je hier alle natuurschoon in de regio. De regio valt grotendeels onder het beschermde natuurgebied Parco Nazionale d'Abruzzo. Je vindt er allerlei soorten dieren, waaronder talloze vogelsoorten, herten, wilde geiten en de zeldzame Marsicaanse bruine beer, waarvan er nog maar dertig in het wild leven.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 16 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Grand Hotel Montesilvano
Piazzale kennedy 28,
Montesilvano, Italië
Kaart
Piazzale kennedy 28, Montesilvano, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het hotel biedt een gezinsvriendelijke omgeving en veel nuttige voorzieningen tijdens je verblijf. De kamers beschikken over een airco en tv. Het hotel ligt direct aan het strand en beschikt over een zwembad. De sportfaciliteiten bestaan uit onder meer een tennisbaan en een klein voetbalveld. Er is een bar en een restaurant in het hotel waar je kan genieten van een hapje en drankje.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje
Hoogtepunten

Assisi

Steden
Assisi

Assisi, de stad waar de heilige Franciscus van Assisi vandaan komt. Verder zijn er diverse bezienswaardigheden waaronder de 'Basilica di San Francesco'.

Villa Borghese

Natuur & Parken
Viale Fiorello La Guardia

Wilt u even de drukte en warmte van de stad ontlopen? Dan biedt een bezoek aan Villa Borghese een oase van rust! In dit prachtige park vindt u onder andere musea, beelden, fonteinen en een dierentuin. U vindt er ook een grote vijver met in het midden een Romeinse tempel op een soort eilandje.

Colosseum

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Piazza Del Colosseo 1

Het Colosseum is een gigantisch amfitheater midden in Rome. Het is één van de symbolen van de stad. Zo’n 2000 jaar geleden vochten hier honderden gladiatoren (slaven) tegen elkaar en tegen dieren.

Trevi fontein

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Di Trevi

Deze fontein is met zekerheid de meest populaire fontein van Rome. Het hele jaar door heeft het een enorme aantrekkingskracht op toeristen uit binnen- en buitenland. Onlangs is de Trevi fontein geheel gerenoveerd en straalt ze weer als ooit tevoren.

Forum Romanum

Bezienswaardigheden, Cultuur
Via Della Salara Vecchia 5/6

Ooit was het Forum Romanum het politieke centrum van Rome. Ondanks dat er nu niet meer dan ruïnes te bezichtigen zijn, geeft het wel een goed beeld van de vroegere grandeur. Een prachtige locatie met tempels, basilica’s en triomfbogen.

Vaticaanstad

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Via Della Posta

Vaticaanstad: één van de topattracties van Rome. Hier vindt je onder andere de wereldberoemde Sixtijnse kapel met de prachtige schilderingen van Michelangelo.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro