Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Verre reizen
dagen

Ontdek het godeneiland in de Gordel van Smaragd: Bali incl. vlucht, transfer en ontbijt

FOX Hotel Jimbaran Beach
Jimbaran, Bali, Indonesië bekijk op kaart
Geniet van een 12-daagse zonvakantie op het tropische eiland Bali incl. vlucht, transfer en ontbijt

FOX Hotel Jimbaran Beach ligt aan een prachtig zandstrand op het paradijselijke Bali. Dit is het eerste FOX-hotel op Bali en het hotel ademt luxe. De hotelkamers zijn zeer ruim opgezet en hebben een licht interieur met houten parketvloeren. Vanuit het overloopzwembad op het dak geniet je van het beste uitzicht op de groene omgeving. Met een drankje in je hand beleef je een romantische zonsondergang op het intieme dakterras. Wil jij fit blijven op vakantie? Duik dan 's ochtends de eigen sportschool in van FOX Hotel Jimbaran Beach voordat je met je handdoek en een goed boek richting het strand vertrekt. Het zachte zandstrand ligt op slechts 5 minuten lopen van het hotel. Huur zeker een dag een scooter om het eiland te ontdekken. Leer surfen bij Canggu, bezoek de Tegenungan waterval in de buurt van Ubud of ontdek de groene rijstvelden. Echte avonturiers maken een trip naar één van de vulkanen op Bali. Mount Batur heeft een hoogte van 1710 meter en biedt een geweldig uitzicht vanaf de top. Uiteraard zijn er ook tientallen traditionele tempels die een bezoek waard zijn, zoals de Pura Luhur Uluwatu en Pura Tirta Empul. Kom jij ook genieten op dit bijzondere eiland?

Verre reizen
dagen

Ontdek het godeneiland in de Gordel van Smaragd: Bali incl. vlucht, transfer en ontbijt

FOX Hotel Jimbaran Beach
Jimbaran, Bali, Indonesië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 10 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Denpasar vanaf Schiphol Amsterdam Airport
  • Retourtransfer luchthaven - hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x diner in het hotel
  • Paradijselijk eiland
  • Gelegen in een exclusief gebied van Bali
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: doe een drankje bij The Rock Bar tijdens zonsondergang
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Meer over Bali

Jimbaran
In het noordwesten van het schiereiland Bukit op Bali vind je de bekende en populaire toeristenbestemming Jimbaran. Op nummer een van de activiteiten die je er kunt doen staat de vismarkt. Deze is te vinden midden op het strand van Jimbaran zelf. Hier is een markt te vinden met veel verschillende stands waar allerlei verschillende soorten vis wordt verkocht. Aan het strand vind je ook verschillende restaurantjes waar ze de vis voor je klaar maken. Ook de baai mag je niet overslaan. Je vindt hier een van de mooiste stranden van Bali en het bestaat uit een prachtig wit zandstrand. Veel andere stranden op Bali bestaan helaas niet uit prachtige witte zandstranden, doordat deze voornamelijk uit lavazand bestaan. Maak een lekkere wandeling door het traditionele centrum en zie hoe de lokale bevolking in Jimbaran leeft.

Kuta
De meest bekende bestemming van Bali is zonder twijfel Kuta. Deze plaats is in het zuiden van Bali te vinden en is volledig gericht op het toerisme. Langs de kust vind je een langgerekt zandstrand waar je altijd wel een plekje kunt vinden om te liggen. Veel toeristen gaan richting Kuta vanwege de uitgaansmogelijkheden. Bezoek bijvoorbeeld Skygarden, dit is de grootste discotheek van het hele eiland en hier moet je zeker een keer geweest zijn! Je hebt ook nog de Bounty en Eikon Bar als bekende clubs. Bezoek de Vihara Dharmayana tempel. Naast alle toeristische bezigheden kun je op deze manier ook meer cultuur bezichtigen. Deze tempel heeft een schitterende architectuur en er zijn vrijwel geen tekenen van veroudering te zien.

Ubud
Ubud is één van de bekendste highlights van Indonesië en gezien de schitterende omgeving is dat meer dan terecht. Het wordt de laatste jaren steeds drukker, maar hert is alsnog een charmant bergdorp waar Balinese tradities nog steeds stand houden. Naast de sprookjesachtige rijstvelden die in de omgeving liggen kan je ’s ochtends yoga- en meditatielessen volgen, kooklessen nemen, wandelen, fietsen of één van de populaire dans – en muziek shows bijwonen. Een leuke tip in Ubud is om een scooter te huren en naar Tegallalang, hier vind je de bekendste rijstvelden. Ga aapies kijken in het Ubud Monkey Forest, bezoek de Goa Gajah of bezoek de de Pura Taman Saraswati tempel. In Ubud hoef je je geen moment te vervelen.

Uluwatu
Wanneer je opzoek bent naar fijne stranden, zit je in Uluwatu helemaal op de juiste plek. Spring op je scooter en verken de hoge cliffs, azuurblauwe zeeën, witte stranden en de leukste tentjes van Uluwatu. Bezoek één van de mooiste stranden als: Padang Padang, Nyang Nyang of Dreamland Beach en ervaar het echte tropische vakantiegevoel. Wat ook zeker niet mag ontbreken tijdens een bezoek aan Uluwau. Koop rond half 6 een kaartje voor de dansvoorstelling voor. Dit is een unieke traditioneel Balinese dans met toneel en iets dat je gezien moet hebben! De voorstelling duurt iets minder dan een uur.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
FOX Hotel Jimbaran Beach
l.Yoga Perkanthi No.3,
Jimbaran, Indonesië
Kaart
l.Yoga Perkanthi No.3, Jimbaran, Indonesië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

FOX Hotels is gebouwd als een werkelijk unieke plek om te verblijven en biedt moderne faciliteiten om je heerlijk welkom te laten voelen. Geniet van het heerlijke zwembad met het beste uitzicht op de zonsondergang. Blijf tijdens je vakantie in beweging in de sportschool van het hotel. De kamers zijn voorzien van koffie-/ en theefaciliteiten, minibar, WiFi, tv en een badkamer met bad/douche, toilet en föhn. Het hotel is strategisch gelegen in één van de meest exclusieve buurten van Bali, Jimbaran ligt op 5 minuten loopafstand van Jimbaran Beach.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Promthep Cape

Natuur & Parken
Promthep Cape

Sluit de dag af met een onvergetelijke zonsondergang in het zuiden van Phuket. Hoewel u zeker niet de enige zult zijn, is het meer dan de moeite waard!

Ya Nui Beach

Natuur & Parken
Ya Nui Beach

Een piepklein strandje in het zuiden van Phuket. Huur een snorkel en spot tropische vissen rondom de grote rots.

Phuket stad

Steden
Phuket Stad

Phuket stad heeft een mooie architectuur. U ziet er een mix koloniale en Chinese invloeden. Vroeg in de ochtend is de beste tijd om Phuket’s oude stad te verkennen.

Wat Chalong

Bezienswaardigheden, Cultuur
Wat Chalong

Wat Chalong is een rijkelijk versierde tempel in het zuiden van Phuket. Vooral de muurschilderingen op de wanden in de tempel zijn ontzettend mooi om te zien.

Big Buddha in Chalong

Bezienswaardigheden, Cultuur
Soi Muang Phuket, Tambon Karon

Bovenop de heuvel Nakkerd Hills, tussen Chalong en Kata staat Phuket’s grote boeddha. Via een zes kilometer lange weg, is deze boeddha te bezoeken.

Nationaal Park Ao Phang Nga

Natuur & Parken
Baai Van Phang Nga

Dit park wordt erkent als één van de beste duiklocaties ter wereld. Andere bekende eilanden in de buurt zijn James Bond Island en Koh Panyee.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op! Je brengt de eerste en laatste nacht door in het vliegtuig. Dag 2 kom je aan op Bali. Op dag 11 check je uit, vlieg je ('s avonds) terug en landt je op dag 12 weer op Schiphol.

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro