Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Autovakanties
dagen

Ontdek het Italiaanse la Spezia Cinque Terre incl. ontbijt

La Locanda Dell angelo
Ameglia, La Spezia, Italië bekijk op kaart
Verblijf 4, 6, 8, 11 of 15 dagen nabij het Italiaanse Cinque Terre in La Spezia incl. ontbijt

Een plek om te ontspannen in het groen van het Marinelle-landgoed tussen de Apuaanse Alpen en de Ligurische Zee. Dan hebben we het natuurlijk over La Locanda Dell´Angelo. Bezoek de populaire bezienswaardigheden als Chiesa di San Vincenzo en Castello di Ameglia. Beide liggen op loopafstand van het hotel, hoe handig is dat?! Het hotel is gelegen in één van de belangrijkste havensteden van Italië. Bijna alle gebouwen in de stad zijn in de 19e eeuw gebouwd. Bijzonder voor een stad aan de Bloemenrivièra en daarom zeker de moeite waard voor een bezoek! Bovendien ligt La Spezia in de nabijheid van de wereldberoemde Cinque Terre en zijn daguitstapjes naar deze prachtige regio gemakkelijk te vinden!

Autovakanties
dagen

Ontdek het Italiaanse la Spezia Cinque Terre incl. ontbijt

La Locanda Dell angelo
Ameglia, La Spezia, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Op 13 minuten loopafstand van het strand!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: Bezoek aan de kastelen van Lunigiana, van Pontremoli tot Sarzana
Tips in de omgeving

Cinque Terre
De wereldberoemde Cinque Terre bestaan uit de vijf vissersdorpjes Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola en Riomaggiore. Ze bevinden zich aan de Ligurische kust tussen La Spezia en Genua. Elk dorp van de Cinque Terre heeft zijn eigen charme. De vijf dorpen liggen in het Parco Nazionale delle Cinque Terre, oftewel het Nationaal Park Cinque Terre. Ze zijn met elkaar verbonden door middel van een wandelpad en een spoorlijn. In het bergachtige park met rotsen en steile kliffen die in zee steken, groeien eiken, dennenbomen en kastanjebomen, maar ook citroenbomen, olijfbomen en natuurlijk prachtige bloemen.

Monterosso al Mare is het grootste dorp van de Cinque Terre. Er is een pittoresk vissershaventje met kleine bootjes in allerlei kleurtjes. Wees in het hoogseizoen op tijd om een lekker plekje op het strand te bemachtigen.

Vernazza is het meest steile en fotogenieke dorp van de vijf. Het centrum van het dorp wordt dan ook met elkaar verbonden door middel van veel straatjes met nauwe trapjes. Je vindt er enkele bezienswaardigheden waaronder de kerk uit de 14e eeuw met een achthoekige klokkentoren.

Corniglia is het kleinste dorpje van de Cinque Terre en ook het moeilijkst bereikbaar. Dit dorp ligt hoog op de klif en heeft als enige geen haven. Om het centrum van Corniglia te bereiken, moet je een grote stenen trap die uit 33 etappes bestaat, die op hun beurt weer uit 382 traptreden bestaan, zigzaggend omhoog lopen. Eenmaal boven kun je genieten van een prachtig uitzicht.

Manarola is het oudste dorp van de vijf. Hier staan de middeleeuwse, gekleurde huisjes langs de kleine, zeer steile keienweggetjes die naar de vissershaven leiden.

Riomaggiore bestaat al sinds de twaalfde eeuw en ligt diep tussen een vallei. In de vallei zijn vele landbouwterrassen aangelegd. Ook hier zijn de huizen schitterend gekleurd. Je hebt in dit dorp twee gedeeltes, één deel met historische bezienswaardigheden en het andere deel met een tal van winkeltjes en terrasjes.

La Spezia
La Spezia is de hoofdstad van de provincie La Spezia, één van de vier provincies van Ligurië. Bezoek het magnifieke kasteel van San Giorgio, dat in de afgelopen jaren prachtig gerestaureerd werd. Dit gigantische gebouw was ooit maar een simpele uitkijktoren, maar werd geleidelijk uitgebreid tot een gigantisch fort. In de middag kun je een bezoekje gebracht worden aan de kust. Bent u eenmaal in La Spezia, maak dan een omweggetje en bezoek het uitmuntende UNESCO gebied Cinque Terre, in het westen van de stad. Cinque Terre is een verzameling van vijf kuststadjes en dorpen. De vijf plaatsen zijn Riomaggiore, Manarda, Corniglia, Vernazza en Monterosso al Mare.

La Locanda Dell angelo
viale XXVAprile 60,
Ameglia, Italië
Kaart
viale XXVAprile 60, Ameglia, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Locanda dell Angelo ligt op de grens van Toscane en Ligurië. Het is een stijlvol gebouw dat wordt omgeven door groene velden, vlakbij de oude ruïnes van de Romeinse stad Luni. Het bevindt zich op 1 uur rijden van Pisa en de Toren, de muren van Lucca en het historische Florence. De Italiaanse ontwerper Vico Magistretti ontwierp het gebouw als een spiegel die het wit van de Apuaanse Alpen en het blauw van de Ligurische zee reflecteert. De interieurs van het Locanda dell' Angelo zijn met hetzelfde idee ingericht met werken van hedendaagse kunstenaars. De ruime tuin staat vol met olijfbomen en mediterrane eiken. Het zwembad is van marmer en voorzien van een hoek met hydromassage.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Viareggio

Steden
Viareggio

De jongste badplaats aan de Toscaanse Kust is het met pastelkleurige huizen en palmbomen versierde Viareggio. De stad kent een langgerekt zandstrand dat langzaam de Middellandse Zee inloopt.

Lucca

Steden
Lucca

Prachtig stadje met imposante stadsmuren en een uniek marktplein.

Piazza dei Miracoli

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo

Het Piazza dei Miracoli is de belangrijkste plaats in Pisa. Alle vier de religieuze gebouwen van het plein zijn terug te vinden op de werelderfgoedlijst van de Unesco.

Duomo Santa Maria Assunta

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo

De dom van Pisa bevindt zich op het Piazza dei Miracoli in de Italiaanse stad Pisa. De middeleeuwse kathedraal, gewijd aan Maria, vormt het hart van dit Veld van Wonderen.

Toren van Pisa

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo

De Toren van Pisa is de vrijstaande klokkentoren bij de kathedraal van Pisa (Duomo di Pisa). De toren is een van de onderdelen van de Piazza dei Miracoli, is 55,85 meter hoog en heeft 297 treden.

Orto botanico di Pisa

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken
Via Luca Ghini 13

Het is de oudste botanische tuin ter wereld, opgericht op aandringen van Cosimo I de’Medici in het jaar 1544. Opvallend in de Botanische tuin is het oude botanische instituut dat in zijn geheel bekleed is met schelpen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro