Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Autovakanties
dagen

Appartement nabij de kust in Toscane

Residence Borgo Verde
Vada, Toscane, Italië bekijk op kaart
Verblijf 4, 6, 8 of 15 dagen in een appartement nabij de kust in Toscane

Op slechts 4 km afstand van je verblijf ligt de kristalheldere zee van de Etruskische kust. Het Blauwe Vlag-strand van Varda ligt op slechts 10 minuten rijden van Residence Borgo Verde. Maak ook zeker een uitstapje naar Livorno. Dit is de belangrijkste havenstad van Toscane, wandel over de prachtige boulevard en langs de historische gebouwen. Het Palazzo Granducale en de Duomo di Livorno liggen aan het Piazza Grande. Iets verderop ligt de stad Pisa, bekend van de Toren van Pisa. Als je naar de Toren van Pisa toe gaat, bekijk dan het gehele plein met de Duomo, de Camposanto en Baptisterium. Of maak een wandeling over de stadsmuur. In 1,5 uur rij je naar Florence, de hoofdstad van de regio Toscane en een stad die je als cultuurliefhebber bezocht moet hebben. Het Palazzo degli Uffizi huisvest een van 's werelds belangrijkste kunstmusea: de Galleria degli Uffizi. Zorg ervoor dat je de groene Boboli-tuinen niet mist. Deze unieke, theatrale tuinen liggen achter het Palazzo Pitti.

Autovakanties
dagen

Appartement nabij de kust in Toscane

Residence Borgo Verde
Vada, Toscane, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Gratis gebruik van gas, water en elektriciteit
  • Inclusief bed- en badlinnen met wekelijkse wissel van bedlinnen
  • Inclusief toegang tot het zwembad tussen 20.04 en 01.10.2022 afhankelijk van de weersomstandigheden
  • Gratis gebruik van airconditioning
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij de accommodatie
  • Beoordeeld met een 8.2 op Zoover!
  • Tip: bezoek het buitenpretpark Il Giardino Sospesso
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Residence Borgo Verde
Stradone Belvedere 1/1,
Vada, Italië
Kaart
Stradone Belvedere 1/1, Vada, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Borgo Verde betekent de Groene Hoeve. Dit prachtige appartementencomplex ligt op het Toscaanse platteland, in Varda, en wordt omgeven door olijfboomgaarden en kleurrijke zonnebloemen. Hier beleef je een ontspannen vakantie met het hele gezin. De kinderen kunnen vrij spelen en plezier hebben in de grote speeltuin of het zwembad, terwijl jij geniet van de zon. De appartementen zijn naar Toscaanse stijl ingericht en van alle gemakken voorzien, zoals airconditioning, bad en/of douche en koffie- en theefaciliteiten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 p.d.p.n.
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Toilet
  • Airconditioning
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Livorno

Steden
Livorno

Livorno is een gezellige havenstad. Geniet hier van leuke winkeltjes, gezellige bars en heerlijk Italiaans eten.

Vespa en Piaggio museum

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Viale Rinaldo Piaggio

Het bedrijf Piaggio werd in 1884 opgericht door Rinaldo Piaggio en produceerde aanvankelijk onderdelen voor de scheepvaart en later voor de trein- en vliegtuigindustrie.

National Museum of the Royal Palace

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Lungarno Antonio Pacinotti 46

Het nationaal museum van Pisa bevat een interessante collectie kunst en standbeelden. Zeker de moeite waard om te bezoeken als je in Pisa bent.

Orto botanico di Pisa

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken
Via Luca Ghini 13

Het is de oudste botanische tuin ter wereld, opgericht op aandringen van Cosimo I de’Medici in het jaar 1544. Opvallend in de Botanische tuin is het oude botanische instituut dat in zijn geheel bekleed is met schelpen.

Pisa

Steden, Bezienswaardigheden, Cultuur
Largo Parlascio 3

De zeer bezienswaardige Italiaanse stad Pisa ligt in de regio Toscane. Wereld beroemde gebouwen zoals de scheve toren en de kathedraal trekken jaarlijks miljoenen toeristen naar Pisa.

Toren van Pisa

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo

De Toren van Pisa is de vrijstaande klokkentoren bij de kathedraal van Pisa (Duomo di Pisa). De toren is een van de onderdelen van de Piazza dei Miracoli, is 55,85 meter hoog en heeft 297 treden.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten
  • Eindschoonmaak: € 20,00 per accommodatie per verblijf
Optionele kosten

Optionele kosten:

  • Baby bed € 5,00 (op aanvraag bij reservering)
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 p.d.p.n.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 19.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro