Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Autovakanties
dagen

Sfeervol hotel nabij Rome incl. ontbijt

Countryhotel Villa Valente
Rome, Lazio, Italië bekijk op kaart
Verblijf 4, 5 of 6 dagen in een sfeervol landelijk hotel nabij Rome incl. ontbijt

Countryhotel Villa Valente ligt in een landelijke omgeving nabij Rome. Alles ligt binnen handbereik: strand, stad en bezienswaardigheden. Om een dagje naar het strand te gaan, kan je het beste naar Passo Oscuro gaan. Daar is een heerlijk zandstrand. Ben je met de kids op vakantie? Ga dan bijvoorbeeld naar Parco Natura VoloAlto. Dit is een leuk park met verschillende dieren. De missie van het park is het behoud van bedreigde diersoorten en milieueducatie. Ben je een echte natuurliefhebber? Dan kan je natuurreservaat Monumento naturale di Galeria Antica bezoeken. In de buurt ligt ook een prachtig meer, namelijk het Meer van Bracciano. In het plaatsje Bracciano staat een mooi 15-eeuws kasteel, waar je een adembenemend uitzicht over het meer hebt! Wat ook zeker niet aan je vakantie mag ontbreken, is een trip naar... Rome! De stad is net een openluchtmuseum en staat bol van de prachtige pleinen, fonteinen, paleizen, ruïnes en boeiende musea. De bekendste bezienswaardigheden zijn het Colosseum en Vaticaanstad. In Vaticaanstad vind je de Sint-Pietersbasiliek, het Sint Pietersplein en de Sixtijnse kapel met de beroemde schildering ‘De schepping’ van Michelangelo. Maar breng ook zeker een bezoek aan de Spaanse trappen bij Piazza di Spagna. Als je een kunstliefhebber bent, moet je echt een bezoekje brengen aan Villa Borghese. Dit is een prachtig park met verschillende musea.

Autovakanties
dagen

Sfeervol hotel nabij Rome incl. ontbijt

Countryhotel Villa Valente
Rome, Lazio, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Dagelijks ontbijtbuffet met lokale en ambachtelijke producten
  • Verblijf in een sfeervol landelijk hotel omringd met prachtige natuur
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: maak een dagtripje naar Rome
Countryhotel Villa Valente
Via Alberto Tulli 7,
Rome, Italië
Kaart
Via Alberto Tulli 7, Rome, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Villa Valente is een knus en gezellig familiehotel. De accommodatie straalt warmte en sfeer uit. De kamers hebben een landelijke chique structuur en bestaat uit twee verschillende villa's die op een exclusieve manier kunnen worden gebruikt. Eén in Shabby-stijl en de ander elegant sprookjesachtig. De kamers beschikken over een eigen badkamer met bad en/of douche, airconditioning en televisie. In de ochtend staat er een heerlijk ontbijtbuffet voor je klaar met lokale en ambachtelijke producten. Bij het buitenzwembad kan je tot rust komen met een boek en een drankje.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Er zijn mogelijk parkeerkosten van toepassing
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 5,00 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Buitenzwembad
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Sint-Pietersbasiliek

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Piazza San Pietro

In Vaticaanstad vindt u het Sint Pietersplein en de Sint-Pietersbasiliek. Wanneer u de basiliek binnen loopt, zult u verstelt staan van het interieur. Het is vrij donker, maar overal waar u kijkt vindt u schilderingen, beelden en andere prachtige versieringen

Vaticaanstad

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Via Della Posta

Vaticaanstad: één van de topattracties van Rome. Hier vindt je onder andere de wereldberoemde Sixtijnse kapel met de prachtige schilderingen van Michelangelo.

Villa Borghese

Natuur & Parken
Viale Fiorello La Guardia

Wilt u even de drukte en warmte van de stad ontlopen? Dan biedt een bezoek aan Villa Borghese een oase van rust! In dit prachtige park vindt u onder andere musea, beelden, fonteinen en een dierentuin. U vindt er ook een grote vijver met in het midden een Romeinse tempel op een soort eilandje.

Trevi fontein

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Di Trevi

Deze fontein is met zekerheid de meest populaire fontein van Rome. Het hele jaar door heeft het een enorme aantrekkingskracht op toeristen uit binnen- en buitenland. Onlangs is de Trevi fontein geheel gerenoveerd en straalt ze weer als ooit tevoren.

Forum Romanum

Bezienswaardigheden, Cultuur
Via Della Salara Vecchia 5/6

Ooit was het Forum Romanum het politieke centrum van Rome. Ondanks dat er nu niet meer dan ruïnes te bezichtigen zijn, geeft het wel een goed beeld van de vroegere grandeur. Een prachtige locatie met tempels, basilica’s en triomfbogen.

Colosseum

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Piazza Del Colosseo 1

Het Colosseum is een gigantisch amfitheater midden in Rome. Het is één van de symbolen van de stad. Zo’n 2000 jaar geleden vochten hier honderden gladiatoren (slaven) tegen elkaar en tegen dieren.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 5,00 per huisdier per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Er zijn mogelijk parkeerkosten van toepassing

Inchecken

Vanaf 13:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro